Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Nisan 2019, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün ilişkinizde gerilimler yaşayabilirsiniz. Partnerinizin ruhsal gerginliklerinden etkilenebilirsiniz. Esnek ve olgun tavırlarınız ilişkinizin geleceği için büyük önem taşıyacaktır.

Kendinizi ruhsal yönden gelişime açık hissedebileceğiniz bir gün. Bugün, tek başınıza yapabileceğiniz çalışmalar ve planlar çok daha verimli olabilir. Duygularınızı kontrol etmekte oldukça zorlanıyor olabileceğiniz bugün, planlarınızda değişiklik yapabilirsiniz.

Parasal konuların ön planda olabileceği bugün, değerleriniz ve hisseli paralar konusunda çelişkiler yaşayabilirsiniz. Yeni girişimlere için çok uygun bir zaman olduğu söylenemez.

İlişkilerinizde, özellikle parasal konuları da içeriyorsa daha dikkatli olmalısınız. Kısıtlayıcı şartlar sinirsel gerginlik getirecektir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sizi çok ilgilendiren bir konuda, aşmanız gereken bazı detaylarla karşılaşabilirsiniz. Bunları çözmeden konuyu bir bütün olarak göremeyeceksiniz. Bugünlerde iç dünyanız hareketli ve karmaşık. Herkesin olaylar karşısında farklı değerlendirmeler içinde olacağını arada bir de olsa, unutabiliyorsunuz. Arkadaşlık konularındaki tutarlılığınız size sonsuz krediler sağlıyor.

7 Nisan 2019, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Günün tamamında Ay Boğa burcunda ilerliyor. Bugün uyanmanızla beraber içinizdeki enerjiyle vaktinizi dışarıda harcamak isteyebilirsiniz. Sosyal olacağınız, size huzur veren yerlerde veya kişilerle vakit geçireceğiniz bir gün içerisindesiniz. Günün ilerleyen saatlerinde Ay-Venüs sonrasında Ay-Neptün pozitif açıları sayesinde aşık olduğunuz kişiyle romantik dakikalar geçirebilirsiniz. Sadece aşkta değil, bugün şansa ihtiyacım var dediğiniz her konuda eyleme geçmelisiniz.

7 Nisan 2019, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bazı konuları zamana bırakıyorsun!Ay, toprak burcunda hareket ediyor. Yapmak istediğin çok şey var. Bazı konuları ise zamana bırakmayı doğru bulacaksın. Kendini ifade etme şeklinin değişmesinin gerektiğinin farkında olman ailenle olan diyaloglarda sana olumlu geri dönüş sağlayacak. Gün içerisinde tutumlu olman gereken alanlarda daha çok para harcayabilirsin. Bugün aynı zamanda birlikte vakit geçirdiğin arkadaşlarının tanıştıracakları kişilere dikkat etmende fayda var. İlişkisi olan bir Yengeç burcuysan, sevgilini sosyal medya kullanımı konusunda uyarabilirsin. Fakat bu durum aranızda uzun sürecek bir inatlaşmaya dönebilir.

7 Nisan 2019, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün özel ilişkilerinizde ilgili bazı uyumsuzluklar yaşayabilirsiniz. Ciddi konuşmalar yapmak için uygun bir zaman içinde değilsiniz. Kendinizi dinlemeli ve biraz zaman ayırmalısınız.

7 Nisan 2019, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün beklentilerinizde daha kararlı ve mücadeleci olabilirsiniz. Gelecek yönünde işe yönelik planlar da mümkün.

7 Nisan 2019, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Pişmanlığınızı dile getirmemek adımlarızı sağlam atın. Duygusal konularda gel gitleriniz olabilir ancak sağduyunuz ile üstesinden gelebileceksiniz.

7 Nisan 2019, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sevgili Yengeç; gelecek hedeflerine odaklandığın, uzun vadeli işlere girişim planları yaptığın bir dönemdesin. Kişisel gelişimin için spiritüel konulara yönelebilir, bu alanda araştırmalar yapabilirsin. Sosyal medyadan gelişen ilişkiler seni umutlandırabilir, kalıcı dostluklar kurabilir, fikirlerini paylaşabilirsin.

7 Nisan 2019, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün geçmişin gölgesinden çıkmak ve yenilenmek için imkanlarınız var. Sosyal bilinirlik konularında gelişmeler olası. Zor koşulları geride bırakmak için duygusal karmaşaya düşmeden ilerlemek önemli.

7 Nisan 2019, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay?ın yüceldiği burç olan Boğa burcundaki seyahati sizi etkiler. Bu dönemde geleceğe ait sağlam adım atma ihtiyacı duyacaksınız. Ayrıca sevdiklerinize sahip çıkmak, kalıcı ve geleceğe dönük birliktelikler kurmak adına duygu ve düşüncelerinizi dengelersiniz.

7 Nisan 2019, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizden iltifatlar duyacaksınız. Ve aranan simaların başında geleceksiniz. Bu kadar popüler olmanız hiç şüphesiz neşeli ve sorunsuz bir tip olmanızdan. Fiziksel pırıltınız da dorukta. Bu sayede yeni flörtler ve romantizm dolu ilişkiler yaşamanız kaçınılmaz. Yaşamın her alanında şansınız yüksek gözüküyor.

7 Nisan 2019, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 44' 35" R
Ay
Aslan
20° 13' 02" R
Merkür
Koç
29° 13' 41"
Venüs
Boğa
19° 12' 49"
Mars
Koç
11° 04' 30"
Jüpiter
Boğa
27° 26' 02"
Satürn
Balık
17° 45' 09"
Uranüs
Boğa
23° 12' 08"
Neptün
Balık
29° 18' 54"
Plüton
Kova
02° 04' 07"
Chiron
Koç
21° 27' 35"
Lilith
Başak
24° 58' 42"
True Node
Koç
14° 52' 31"
Son Güncelleme : 15/05/2024 05:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>