Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Nisan 2019, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizde ileriyi düşünerek düzenlemeler ve planlamalar yapmak isteyebileceğiniz bir gün. Partnerinizin duygusal desteğini yanınızda hissetmek sizi mutlu edecektir.

Heyecan ve enerji dolusunuz ama dikkatinizi aşırıya kaçırırsanız sorun yaşayabilirsiniz. Kişilik çatışmalarından oldukça uzak durmalısınız. Bugün işbirliklerinde isteksiz bir tavır sergileyebilirsiniz. İş yaşantınızda yolunda gitmediğini düşündüğünüz konular yüzünden huzursuzluklar yaşamanız mümkün.

Bugün maddi konularda istediğiniz atılımları yapabilirsiniz. Önemli konularda gecikmeler yaşayabileceğiniz bugün, bazı planlarınızı ertelemek zorunda kalabilirsiniz.

Enerjik bir gündesiniz ama aynı zamanda kişilik çatışmaları yaşayabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Düşüncelerinizdeki bir netliği, bazı konuları abartarak ve bazı yetersiz kişilerin etkisinde kalarak bulandırıyorsunuz. Son zamanlarda sudan sebeplerle günden güne uzaklaştığınız çok özel birinin, size karşı büyük bir bağlılığı var. İki üç güne kalmadan çok şaşıracağınız ikili bir görüşmeniz olacak. Şimdiden oturup bu görüşmenin stratejisini saptamanız gerekiyor.

11 Nisan 2019, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Günün başında boşlukta olan Ay, saat 06:31'de sizlerin burcuna geçiş yapıyor. Günün genelinde enerjiniz geçtiğimiz günlere göre daha yüksek olacaktır. Fakat burcunuzda ilerleyen Ay, Kiron ile sert kontak kuruyor olacak. Duygusal olarak yara almaya açık olabilirsiniz. Partnerinizden gördüğünüz bir davranış ya da söz kalbinizi kırabilir. İçinize atmak yerine siz de karşı tarafa tepkinizi uygun bir dille gösterirseniz çözüm yolu bulabilirsiniz.

11 Nisan 2019, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yaşam standartlarını öne çıkaracaksın!Ay, burcunda hareket ediyor. Yaşam standartlarını öne çıkaracağın bir gün seni bekliyor. Bir süredir aksattığın ödemeler karşına sorun olarak çıkabilir. Özellikle kendi işini yapıyorsan, alacaklarını tahsil etmek için hukuki yollara başvurmak zorunda kalacaksın. İlişkisi olmayan bir Yengeç burcuysan geçmişten gelen bir telefon ya da mesajla tekrar eskiye dönmeyi düşünebilirsin. Evli bir Yengeç burcuysan, eşinin vereceği müjdeli haberle duygusal anlar yaşayacaksın. Bugün aynı zamanda kendini çeşitli etkinliklerin içinde bulabilirsin. Uzun bir süreden sonra yeniden istediğin gibi hareket etmek ve sosyalleşmek seni adeta kendine getirecek. Gün içerisinde dostlarınla bir araya gelebilirsin.

11 Nisan 2019, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinizi derin ve yoğun duyguların etkisine bırakabilir ve melankolik davranmak isteyebilirsiniz ancak bunun etkisinden kurtulmak için mutlu olduğunuz şeyleri yapmalısınız.

11 Nisan 2019, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni başlangıçlar yapmak isteyeceğiniz dönem içindesiniz. Kişisel açıdan önem verdiğiniz konulara daha fazla yönelmek isteyebilirsiniz. Öğlen saatlerinde ilişkilerinizde daha uyumlu olabilirsiniz. Şanslı olduğunuz bir gündesiniz, iyi değerlendirmeye bakın. Hareketli zamanlar geçirebilirsiniz. Akışta kalın.

11 Nisan 2019, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İçinize atmaktansa net bir şekilde duygularınızı belli etmek daha hayırlı olacak. Birini hayatınızda istemiyorsanız net bir şekilde dile getirin, hayatınız size ait.

11 Nisan 2019, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sevgili Yengeç; bugün kendini güçlü ifade edebilir, isteklerinin peşinden hırsla gidebilirsin. Sorumlulukların günden güne artabilir, bu yüzden taşıyabileceğinden fazla yükü sırtlanmamaya özen göstermelisin. Bugün birçok konuda kararsız kalman mümkün. Temkinli hareket etmende yarar var.

11 Nisan 2019, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün pratik ve uygulanabilir fikirler gelişiyor. Gün boyu kendinizi ifade etme arzunuz yüksek ancak duygularınız karışık. Gün içinde konfor alanlarınız bozulsa da akışa uygun objektif bakış açısı geliştirmelisiniz.

11 Nisan 2019, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Evde sevdiklerinizle vakit geçirmek, mutfakta güzel sohbetler etmek için harika bir gün.Aileyle ilgili önemli konular gündeme gelebilir. Bugün mideniz ekstra hassas olacaktır. Yediklerinize özen gösterin. Aşırı yağlı ve kızartma yemekten özenle kaçının.

11 Nisan 2019, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizdekiler size güvenmiyorlar. Bunun nedeni sizin tutarsız davranışlarınız. Oysa onlar sizin dostunuz. Hep sizin iyiliğinizi düşünüyorlar. Dostlarınızın kıymetini bilin. Onlara karşı daha dikkatli olun. İş hayatınızda küçük çekişmeler yaşıyorsunuz.

11 Nisan 2019, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 32' 08" R
Ay
Oğlak
12° 54' 18"
Merkür
Koç
16° 34' 48"
Venüs
Koç
29° 52' 15"
Mars
Balık
29° 01' 07"
Jüpiter
Boğa
23° 44' 37"
Satürn
Balık
16° 29' 39"
Uranüs
Boğa
22° 17' 42"
Neptün
Balık
28° 52' 48"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 36' 25"
Lilith
Başak
23° 14' 10"
True Node
Koç
15° 23' 05"
Son Güncelleme : 29/04/2024 12:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>