Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
İş Birlikleri Gündeminde Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Haziran 2022, Salı

Aşk 70%
Para 100%
Sağlık 90%

Sevdiğin insanla beraber zaman geçirmek için etkinlikler planlamak isteyebilirsin bugün. Birlikte geçirdiğiniz zaman daha iyi anlaşmanızı sağlayabilir. İleride daha mutlu olmak için birbirinizi bugünden daha iyi tanımalısınız.

İş hayatınız açısından olumsuz bir gün geçireceksiniz. İş çevrenizde yeni birisiyle tanışacaksınız ve ona karşı kötü duygular besleyeceksiniz. Bu konuda politik davranmanız sizin açınızdan yararlı olacaktır.

Bir arkadaşın senden yardım isteyebilir bugün. Ona yardımcı olmak senin için başka imkanların ortaya çıkmasına sebep verebilir. Bu sayede hem ağını geliştirebilir, hem de arkadaşınla keyifli birbirliği çıkarabilirsin.

Bugün cilt sağlığın için daha özenli davranman gerekebilir. Nemlendirici losyonlar ve güneş kremleri sana çok daha iyi gelebilir. Bugün kendi cildini kurutmaman ve güneşin etkilerini azaltman uzun vadede fayda sağlayabilir sana.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Gün içinde büyük işler başarmak için bir istek belirebilir sende. Bunu hedeflerine ulaşmak için kullanmak isteyeceksin doğal olarak. Karşına çıkacak engelleri aşmak için bu istek sayesinde gereken gücü bulabilirsin. Çabalamaktan vazgeçmemen bugün için en iyisi olacak.

14 Haziran 2022, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Kendinizi rahat hissettiğiniz rutinlere ve yöntemlere bağlı kalın çünkü dünyada bu kadar çok rahatsız edici şey olurken, tutunacak bir şeyin olması önemlidir. Başkaları eski kafalı olduğunuzu söyleyebilir ama size göre bu gerçekten büyük bir övgü.

14 Haziran 2022, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün ateş burcunda Dolunay gerçekleşecek. İş birliklerini gündeme getirecek Dolunay, önemli ortaklıkların da önünü açacak. Karar aşamalarında yakın çevrenin seni yönlendirmeye çalışması kafanı karıştırabilir. Kendi içsel yönetimini çok iyi yapsan da etrafındaki akış bazen seni zor duruma sokabilir.

14 Haziran 2022, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinizi ve hislerinizi doğru ifade etmek isteyebilir, bu yüzden olaylara bakış açınızı büyük ölçüde değiştirebilirsiniz. İkili ilişkilerinizde mutluluğu kazanmak adına çabalıyorsunuz. Yazılı başvuru işlemleri, devletle ilgili konulara zaman ayırabilirsiniz; işleriniz yoluna giriyor.

14 Haziran 2022, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Tüm gün boyunca çalışma hayatınızdaki konular gündeminizi meşgul edebilir. Sorumlu olduğunuz konularla ilgili eksiklikleri tamamlamak isteyebilirsiniz. Beraber çalıştığınız kişilerle ilgili olaylarla ilgilenmeniz gerekebilir. Öğlen saatlerinde yanlış değerlendirmeler yapabilirsiniz dikkatli olmanızda fayda var. Sizi yoran konulardan uzak durmaya çalışın.

14 Haziran 2022, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kalitenizi anlamayan kişilere vaktinizden vermeniz sizin için yorucu olabilir. Bazı konularda karar mekanizmanızı kullanmadan önce iyice düşünmelisiniz.

14 Haziran 2022, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Aniden bir panik yaşanabilir ve gününü ele geçirebilir. Birkaç gün için, bazı planların ince ipliklere bağlı ve bu sebeple düşmek üzere olduğundan, tehlike çanlarının çaldığını duyabilirsin. Bugün yaşam donanımların, acil tamir ve bakım için seni çağıracak. Fakat dikkat et elinde kalmasınlar; bu donanımlara çok da fazla asılmadığından emin ol!

14 Haziran 2022, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Çevrenizdeki insanlarla aranızda çelişkili titreşimler olabilir, ancak çatışmanın otomatik olarak olumsuz bir şeye dönüşmesi gerekmez. Aygün sizin için dikkatinizi arzularınıza ve tutku projelerinize odaklar. Bununla birlikte, herkesin programınızı takip etmek istemeyebileceğini size hatırlayarak bir denge bulmanız gerekecek. Uzlaşma, herkesi memnun etmek için çok önemlidir, bu yüzden dinlemeye istekli olun.

14 Haziran 2022, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Düşüncelerinizi gerçekleştirirken geçmişteki hataları yapmamalısınız. Böylece gelişmelerden gerekli dersleri çıkararak; uzun vadede size yarar sağlayacak önlemleri alacaksınız. Bugün sinirli ve eleştirici olabilirsiniz.

14 Haziran 2022, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün işyerinde idari becerilerinizi konuşturmanız gerekecek. İş arkadaşlarınızdan alacağınız fikirleri birleştirerek başarıyı yakalayabilirsiniz. Bunun özgüveniniz üzerinde de olumlu bir etkisi olacak. Arkadaşlarınız ayrıca, farklı kişilikleri bir araya getirebildiğinizden sizin yanınızda kendilerini rahat hissedecekler. Kendinizi formda hissettiğiniz için şimdi başkalarının sağlığıyla ilgilenmeye başlayacaksınız. Ama unutmayın; sizin de sağlıksız alışkanlıklarınız var ve onların da üzerinde çalışmanız gerekecek.

14 Haziran 2022, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yengeç; bugün sağlık, çalışma hayatı, gündelik hayat ya da evcil hayvanınızla ilgili bazı durumlar gün yüzüne çıkabilir. Ayrıca seyahat, eğitim, hukuk ya da yurt dışı konularında hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz.

14 Haziran 2022, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, birlikte çalıştığınız kişilere enerjinizi istediğiniz gibi yansıtmak istemenize rağmen, sunuşlarınızı belli bir düzeyde gerçekleştirmeli ve olayları abartmamalısınız. Bazı konuları çözümleyebilmeniz, herkesin dikkatini çekiyor.

14 Haziran 2022, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 46' 41" R
Ay
Başak
15° 23' 14"
Merkür
Boğa
01° 53' 17"
Venüs
Boğa
21° 48' 39"
Mars
Koç
12° 41' 02"
Jüpiter
Boğa
27° 55' 56"
Satürn
Balık
17° 53' 54"
Uranüs
Boğa
23° 19' 30"
Neptün
Balık
29° 21' 57"
Plüton
Kova
02° 03' 20"
Chiron
Koç
21° 34' 02"
Lilith
Başak
25° 12' 44"
True Node
Koç
14° 53' 57"
Son Güncelleme : 17/05/2024 07:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>