Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Hata Yapmak İstemiyorsun! Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Mart 2023, Salı

Aşk 70%
Para 60%
Sağlık 90%

Bugün romantizmin dozu artabilir. Sevdiğin kişi ile arandaki uyum artabilir veya yeni bir insan ile hislerinizi paylaşabilirsiniz. Güzel ve eğlenceli gelişmeler kapıda.

Enerjinizin önemli bir kısmınız işinizle ilgili konulara kanalize edeceksiniz. Karşınıza bazı zorluklar ve sorunlar çıkacaktır. Bu sorunlar göründüğü kadar büyük olmamasına rağmen canınızın sıkılmasına neden olabilir. Gelişmeler beklediğiniz kadar hızlı olmayabilir ve bazı gecikmeler yaşayabilirsiniz. Ancak bunlar kararlı davranışlar sergilemeniz durumunda geçici sorunlar olacaktır. İki ayrı konuyu düşünebilir yada iki ayrı konu arasında kalabilirsiniz. Önünüzde bir çok alternatif olacaktır ve önemli olan sizin bunları fark edebilmeniz.

Bugün kendini mutlu etmek için harcamalar yapmaktan kaçınmalısın. Bir bütçe belirleyerek bu bütçeye uyman daha iyi bir gün geçirmeni sağlayabilir. Gereksiz masraflardan uzak durmalı ve mutlu olmak için paraya sarılmamalısın.

Sadece kendi sağlığına değil, sevdiklerinin sağlığına da odaklanacaksın bugün. Herkesin iyiliği için bir şeyler yapabilirsin. Güzel ve sağlıklı bir yemek hazırlamak seni çok daha mutlu edecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Eski dostların ile aran açıldıysa bunları düzeltmek için bazı şeyler yapabilirsin bugün. Sadece olumlu anılara odaklanmalı ve arkadaşlığına verdiğin değeri düşünerek hareket etmelisin. Bazı arkadaşlıklarının devam etmesi söz konusu bugün.

14 Mart 2023, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeç burçları, bugün hayal gücünüz her zamankinden daha yüksek. Karşınıza çıkan zorluklar ne olursa olsun ustacak çözümler bulabilirsiniz. Aşk hayatınızla alakalı olarak yenilikler kapınızı çalacak. Çok çalıştınız ve arkanıza yaslanıp eğlenmek için biraz kendinize zaman ayırmayı hak ettiniz.

14 Mart 2023, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Başkalarının hakkında ne düşündüğü umursamıyorsun. Ama yine de işlerinde hata yapmak istemeyeceksin. Uzun zamandır sosyal ilişkilerinin zayıfladığının farkındasın. Öyle ki en yakın arkadaşını bile aramaya fırsatın olmuyor. Bunu aşmak için, şimdiden hafta sonuna bir plan yapma düşüncesi içerisinde olacaksın. Mevsim geçişinden dolayı soğuk algınlığına yakalanabilirsin. Dikkat!

14 Mart 2023, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kişisel gelişim alanında kendiniz için emek vermeniz gerektiğini fark etmelisiniz. Üzgün ya da imkansız hissetmeye son verip eksiklerinizin üzerine gitmenizde fayda var. Hayatın getirilerine ayak uydurmanızı kolaylaştıracak haberler alabilirsiniz, bu da korumaya çalıştığınız sınırlara kimleri dahil edeceğinizi gösterecektir.

14 Mart 2023, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızda sizi sıkıştıran olaylar değişeme neden olabilir. Yaşadığınız olaylardaki farkındalığınız işlerin daha kolay akmasını sağlayabilir. Sorumlu olduğunuz konular tamamlanabilir. Sizi yoran konularla ilgili değişiklikler kararlarınızı etkileyebilir. Kişisel konularda mücadele verebilirsiniz. Teknik konularda gözden kaçan durumlar olabilir.

14 Mart 2023, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bu aralar aile ilişkilerinizi düzenlemek, kendinizi özel hissettiğiniz kişilerle vakit geçirmek size iyi gelecek ve Dünya deneyiminizi daha keyifli hale getirecek.

14 Mart 2023, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Güne odaklanırken geçmişten ders çıkarıp bugüne zaman ayırmak biraz çaba isteyebilir. Geçmişe baktığında bir şeyleri daha objektif görmen gerekecek. İster insna ilişkilerinde isterse işte olsun kendi davranışlarının sonuçlarını görebilmelisin.

14 Mart 2023, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Perde arkasında çalışmak sizin için başarılı bir günle sonuçlanabilir. Gün, en yetenekli ve çekici benliğinizle hava atmanıza yardımcı oluyor ve bunun sonucunda çabalarınız büyüyerek sonunda hak ettiğiniz takdiri alıyorsunuz. Ayrıca birdenbire birinden destek alabilirsiniz, bu nedenle bir yardım eli göründüğünde şok olmayın. Bu desteği hak ettiniz!

14 Mart 2023, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Düşüncelerinizi istediğiniz yönde yapılandırmak istiyor ve gerekli detayları gözden geçiriyorsunuz. Birlikte çalıştığınız kişilerin fikirlerinden yaralanabilirsiniz. Destek gördüğünüz zaman kendinize olan güveniniz artıyor.

14 Mart 2023, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu sıralar enerji dolu ve önemli konuları ele alabilecek güçtesiniz. Net düşünce yapınız, belirli bir durumu başarıyla sonuçlandırmanıza yardımcı oluyor. Özel hayatınızda bile endişeleriniz artık netliğe kavuşacak, daha önceleri uzak durmaya çalıştığınız sorunları kolaylıkla çözümleyebilecek ve nihayetinde her şeyi başarıyla hallettiğiniz için olumlu tepki alacaksınız.

14 Mart 2023, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yengeç; bugün çalışma hayatı, sağlık, evcil hayvanlarınızla ilgilenebilirsiniz. Kariyer hayatınızda güzel gelişmeler gerçekleşebilir. Sosyal çevrenizle ilgili şok edici haberler alabilirsiniz. Güzel bir gün dilerim.

14 Mart 2023, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinize karşı düşündüklerinizi söylemeden önce düşünmeli ve öfkeli davranışlardan kaçınmaya çalışmalısınız. İş hayatınızda hızla ilerleyip basamakları kolay çıkabileceğiniz bir dönem. Aldığınız kararlar ve olumlu pozitif yönünüz size her zaman kazandıracaktır. Tüm bunları yaparken hızlı gelişen olayları kabullenmekte zorlanabilirsiniz ama tüm gerçekler ortada. Başarınızı kabullenin, hoş sürprizler sizi bekliyor. Yakın çevrenizden birine maddi destek vermeniz söz konusu.

14 Mart 2023, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 29' 26" R
Ay
Başak
11° 51' 28"
Merkür
Boğa
01° 30' 01"
Venüs
Boğa
21° 26' 37"
Mars
Koç
12° 27' 24"
Jüpiter
Boğa
27° 51' 42"
Satürn
Balık
17° 52' 41"
Uranüs
Boğa
23° 18' 27"
Neptün
Balık
29° 21' 32"
Plüton
Kova
02° 03' 27"
Chiron
Koç
21° 33' 08"
Lilith
Başak
25° 10' 45"
True Node
Koç
14° 53' 31"
Son Güncelleme : 17/05/2024 00:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>