Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Çözümler Yaratmak Senin Elinde Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Mart 2020, Pazar

Aşk 20%
Para 20%
Sağlık 70%

İnsanlarla ortak hedeflerinize ulaşmak için çalışmak sizi arkadaş ve sevgili olarak bir araya getirebilir. Aynı zamanda, bütünlüğün parçalardan daha çok olduğu bir durum söz konusu olabilir ve bu nedenle grup halinde daha iyi sonuçlar üretebileceğinizi görebilirsiniz. Bu kesinlikle bir "herkesin beraber olduğu" bir gün! Aşk hayatınızda ise, heyecan verici ve tutkulu bir karşılaşma yaşamanız mümkün! İyi günler!

Böylesi tuhaf günler çok sık yaşanmıyor. Artık ne istediğini bilmiyormuşsun gibi görünebilir. Dünyanın diğer tarafında çalışmak ya da gitmek için bir arzunuz mu var? Yapılacak en iyi şey, her zamanki aktivitelerinizden kurtulmak ve yürüyüşe çıkmak olabilir. Bu noktada kaybedecek bir şeyiniz yok!

Kariyer ve para konularındaki olaylar bugün hayatınızın ön sıralarında yer alabilir.İşte yaşamınızdaki bir başarınız, kazancınız artmasına neden olabilir veya maddi açıdan bir talih kuşu kendi başınıza yeni bir yol izlemeniz anlamına gelebilir. Gün boyunca çok fazla düşünebilirsiniz bu yüzden kendinize biraz vakit ayırmanız çok önemli. Daha sonrasında, çıkıp eğlenmek isteyeceksiniz.

Kişisel yaşamında, ikinci en iyiyle yetinemeyeceğin bir dönem. Analitik ve seçici modlarından birinde olacaksın. Kendine uygun, müstakbel bir partner de seçiyor olabilirsin. Fakat kimseyi beğenmiyor; hepsini listenden çıkarıyorsun! Romantizm konusunda biraz hüsrana uğramış olabilirsin fakat cesaretini yitirme. Ortak ilgi alanlarına sahip insanların olduğu sosyal ortamlarda vakit geçirmek isteyebilirsin.Son zamanlarda biraz fazla ciddi bir havadaydınız, bu yüzden rahatlamaya ihtiyacınız var. Bugün çevrenizdeki diğer insanlar sizi bir doğum günü ya da nişan partisine hazırlık yapacak kişiler arasına seçebilir. İlk başta emri vaki yapıldığını düşünebilirsiniz, ancak bu düşünceyi kafanızdan atabilirseniz, eğlenceli ve farklı bir şeyler planlamak istediğinizi fark edeceksiniz. Yaratıcı zekanızı kullanarak etkinlik için bir fikir bulun ve işe koyulun.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün sizin için harika bir gün; zira başarılı olmanız için ihtiyacınız olan tüm kartları elinizde tuttuğunuzu göreceksiniz. Bugün, şans ve refahın disiplinle buluştuğu ve inanılmaz bir sonuç verdiği günlerden biri. Harcadığınız emekler nihayet karşılığını veriyor ve göreceksiniz ki kendinizle ne kadar uyumlu olursanız, çevrenizdeki insanlarla da o kadar iyi bütünleşeceksiniz.

15 Mart 2020, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgilinizin, ilişkinize verdiği önemi kabul etmek durumundasınız. Sizden onu anlayışla karşılamanızı bekliyor. Bu kadar katı olmak zorunda değilsiniz. İş arkadaşlarınızla aranızda meydana gelecek gerginlikler size başarısızlık olarak geri dönebilir. Ayrıca bu durumun başarısız olmanızı isteyenler için bir fırsat yaratacağını da unutmayın. Fazla çalışarak sınırlarınızı zorlamayın. Riskli yatırımlara yönelmediğiniz sürece kazançlı olacağınız bir gün. Yediklerinize dikkat, mideniz bozulabilir.

15 Mart 2020, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Emeklerin karşısında kazandıklarını kendin için harcamayı istiyorsun. Uzunca bir süredir beklettiğin ihtiyaçlarını gidermek seni mutlu ediyor. Kendini geliştirmek adına çeşitli girişimlerde bulunuyorsun. Yakın bir arkadaşının sergilediği davranış sana doğru gelmeyebilir. Onu eleştirebilirsin. Evli bir Yengeç burcuysan, eşinin ailesi ile ilgili birtakım konular gündeme gelebilir.

15 Mart 2020, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Haksızlıkların karşısında güçlü ve kararlı bir duruş sergilemek isterken iyice düşünüp hareket etmelisiniz yoksa ileride bu kararlardan dönmek zor olabilir. Artık defalarca tekrarlanmış hatalara göz yummayın.

15 Mart 2020, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinizi daha çalışkan hissedebilirsiniz. Bedensel açıdan daha hareketli olmaya özen göstermelisiniz. Uğraşılması gereken işler var.

15 Mart 2020, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İletişimlerinizde çekiciliğiniz ön planda olacağı için bekar olan Yengeç'ler ilişki sahibi olabilir, ilişkisi olan Yengeç'ler ise ilişkilerini istedikleri şekilde yönlendirebilirler.

15 Mart 2020, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Günlük işler, çalışma ortamınızın koşulları çok çalışmayı beraberinde getirebilir, irili ufaklı birçokyorucu olabilir. Detaylara her zamankinden fazla dikkat etmelisiniz.

15 Mart 2020, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hedeflerinize ulaşmak için ekstra çalışmanız gereken bir dönemdesiniz. Boş zamanlarınızı da çalışma yapmak için harcamalı ve konsantre olmaya özen göstermelisiniz. Parayla ilgili işlerde de bu aralar şansınız yaver gidebilir.

15 Mart 2020, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Yay burcundaki seyahatine devam edecek. Günlük sorumluluklarınızla ilgilenmek ve sağlığınıza özen göstermek için bugünü değerlendirebilirsiniz.Spor yapmak, diyet ve detoks için uygun bir gün olacak. Ay ile Neptün arasındaki kare açı akşam saatlerinde hayat görüşünüzle ilgili kafa karışıklıkları yaşayabileceğinizi gösteriyor.

15 Mart 2020, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, en çok önem vereceğiniz şey, kendiniz olabilir. Ancak bu, bencilliğe kayacağınız anlamına gelmiyor. Sessiz, sakin bir köşeye çekilip, biraz da kendinizle, kendi iç dünyanızla ilgilenmek istemeniz mümkündür.

15 Mart 2020, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kendinize o kadar fazla kural koymaya başladınız ki; neredeyse hafta sonunu bile yapılacaklar listesi ile geçiriyorsunuz. Kendinizi bu kadar sıkar ve yorarsanız sağlık problemleri yaşamanız an meselesi. Genel anlamda pozitif ve güçlü hissediyorsunuz ama vücudunuzun sesini hiç dinlemiyorsunuz.

15 Mart 2020, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Yengeç; gezmek ve sosyalleşme açısından çok uygun bir günde olsan da geride bıraktığın yoğun haftadan sonra kendini yorgun hissedebilirsin. Bedensel sağlığınla ilgili kontrollerden kaçınmamalı ve sağlığını ihmal etmemelisin. Gününün büyük bir kısmını dinlenerek ve evindeki rutin işlerinle ilgilenerek geçirmelisin.

15 Mart 2020, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
23° 45' 54" R
Ay
Aslan
07° 49' 28" R
Merkür
Koç
28° 01' 09"
Venüs
Boğa
17° 57' 58"
Mars
Koç
10° 18' 04"
Jüpiter
Boğa
27° 11' 41"
Satürn
Balık
17° 40' 50"
Uranüs
Boğa
23° 08' 36"
Neptün
Balık
29° 17' 24"
Plüton
Kova
02° 04' 27"
Chiron
Koç
21° 24' 27"
Lilith
Başak
24° 51' 57"
True Node
Koç
14° 53' 54"
Son Güncelleme : 14/05/2024 04:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>