Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Nisan 2019, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşantınızda olumsuz ve sizi huzursuz edici gelişmeler karşınıza çıkabilir. Yapınıza uygun düşmemekle birlikte duygularınızdan emin olamayacağınız anlar yaşayabilirsiniz.

Enerjinizi idealist çalışmalarınıza yönlendirmek isteyebileceğiniz bir gün. Fikirlerinizi uygulayabileceğiniz projeler için teklif sizi mutlu edebilir. Yoğun bir temponun öncesinde olduğunuz söylenebilir.

Parasal sorunlar yaşayabilirsiniz. Maddi desteğe ihtiyaç duyabileceğiniz bugün, dostlarınızdan yardım görebilirsiniz.

Biraz yorulabilir ve ani gelişmeler karşısında bocalayabilirsiniz ama yakın çevrenizden destek alabileceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün sosyal zekanızdan yararlanabileceğiniz bir gün. İnsan ilişkilerindeki başarınız yine işinize yarayacak. Sizi de geliştirecek fikir tartışmaları yaşayabilir, geleceğe dönük verimli yakınlaşmalar sağlayabilirsiniz. Çok yakınlarınızdan biri size biraz eleştirel bakıyor ve bunu açığa çıkartamıyor. Ona, bazı sorumluluklarınızın bilincinde olduğunuzu kanıtlamanız gerekebilir.

15 Nisan 2019, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay günün başında saat 04:38-13:13 arası boşlukta hareket ediyor. 13:13'te ise Başak burcuna giriş yapıyor. İletişim trafiğinizin yoğun olduğu bir günde olabilirsiniz. Eğitim hayatınızda da çaba göstermeniz gereken süreçler yaşayabilirsiniz. Ay-Uranüs arasındaki güzel etkiyle sürpriz bir haber alabilirsiniz. Geceye geldiğimizde ise Venüs-Jüpiter uyumsuz açısı sebebiyle duygularınızı abartılı olarak ifade ettiğinizde ters tepkiler alabilirsiniz. Sakin olmanız en iyi seçenektir.

15 Nisan 2019, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hayallerine adım adım yaklaşıyorsun!Ay, öğle saatlerine kadar boşlukta hareket edecek. Geleceğe dair beklentilerin yeni tanışacağın çevre sayesinde yeniden şekilleniyor. Hayallerine adım adım yaklaştığını bilmen heyecanlandıracak. Kendi işini yapıyorsan, iptal edilen toplantılar ve buluşmalar olabilir. Gün içerisinde hoşlanmadığın insanlarla bir araya gelmek zorunda kalabilirsin. Kendini biraz gerilmiş hissetsen de daha olgun hareket edeceksin. Eğer ilişkisi olan biriysen, ilişkinde ileriye dönük, ciddi bir atım atabilirsin. İlişkisi olmayan bir Yengeç burcuysan, arkadaş olarak gördüğün kişinin senden hoşlandığını öğrenebilirsin. Bu durum karşısında bir süre sessizliğini koruyacaksın. Sanatla ilgileniyorsan, yurtdışında gerçekleşen festivalden davet alabilirsin. Bu durum seni epey motive edecek.

15 Nisan 2019, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı gizli konuların gün yüzüne çıkması sizi şaşırtabilir. Bu durum karşısında güçlü bir tavır içinde olmanız sağlıklı sonuca ulaşmak adına doğru yol olacaktır.

15 Nisan 2019, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün maddi konular gündeminizi meşgul edebilir. İş hayatınızda maddi yeteneklerinizi kullanabilirsiniz. Yeni düşünceler geliştirebilir ve maddi kaynaklarınız için yeni planlar yapabilirsiniz. İş hayatınızda başkalarından alacağınız desteklerle daha kolay ilerleyebilirsiniz. Akşam saatlerinde masraflarınızda artış olabilir.

15 Nisan 2019, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kalbinizden geçenlerin olabileceği sihirli bir gün sizi bekliyor olacak bu sebepten özellikle sabah saatlerinde moral durumunuzu hızlıca düzeltmeye niyet edin.

15 Nisan 2019, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sevgili Yengeç; kariyerinde desteklendiğin ve becerilerinin takdir gördüğü bir haftaya başlıyorsun. Elindeki işleri kolaylıkla sonuçlandırabilir, yakınlarına olumlu eleştirilerde de bulanabilirsin. Partnerinle planlayabileceğin kısa bir seyahat, moral ve motivasyonunu tazeleyecektir.

15 Nisan 2019, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün boyu seçici davranıp , sizi eleştirileriyle yorabilecek insanlara karşı temkinli olun. Gün içinde finansal konularda sevindirici haberler, işbirliği gerektiren konularda ise gelişmeler olası.

15 Nisan 2019, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yengeç burcu haftaya tempolu ve kararlı bir başlangıç yapıyorsunuz. Birçok Yengeç burcu bugünlerde diyete başlayabilirler. Adım adım yapmak istedikleriniz konusunda irade kazanıyorsunuz. Özellikle kariyer hayatınız konusunda yeniden bir aksiyon alacaksınız. Bir süredir durgun olan hayatınız değişecek.

15 Nisan 2019, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok hafiflemiş hissedeceksiniz kendinizi. Çünkü uzun süredir üzerinde çalıştığınız bir konu lehinize çözüme ulaşacak. Sabrettiniz ve mükafatını görüyorsunuz. Kendinizi kutlayabilirsiniz. Moraliniz, sağlığınız herşeyiniz çok mükemmel.

15 Nisan 2019, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 41' 50" R
Ay
Oğlak
15° 08' 12"
Merkür
Koç
16° 37' 56"
Venüs
Boğa
00° 04' 34"
Mars
Balık
29° 08' 50"
Jüpiter
Boğa
23° 46' 57"
Satürn
Balık
16° 30' 33"
Uranüs
Boğa
22° 18' 16"
Neptün
Balık
28° 53' 07"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 36' 59"
Lilith
Başak
23° 15' 16"
True Node
Koç
15° 22' 42"
Son Güncelleme : 29/04/2024 16:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>