Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Kazançların artıyor! Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Ağustos 2019, Cuma

Aşk 80%
Para 80%
Sağlık 60%

Şu anda biri gerçekten dikkatinizi çekiyor olabilir. Biriyle yakın bir arkadaşlığın olabilir ya da öylesine derin bir ilişkiniz var ki birbirinizin zihnini okuyabiliyorsunuz. Bugün birçok güçlü bağlantılarınız olabilir. Ya da belki de sevgilinize karşı böyle hissedebilirsiniz. Sezgileriniz sonucu ortaya çıkan ilginç tesadüflerin tadını çıkarın.

Bir görevi yerine getirmek için gerekli olan süreçler hakkındaki tüm felsefi varsayımlar ve retorik ifadeler, bu günün gerektirdiği sıkıcı çalışma saatlerinin üstünü örtmeyecek. Ne yazık ki, bugünün gezegensel açıları size biraz kaba bir uyanış sunuyor. Ancak işiniz, kişisel memnuniyetinize göre hızla ilerledikçe, bugünü ödüllendirici bulacaksınız.

Bugün yaşadıklarınızın gerçek olup olmadığını anlamak için kendinizi bir çok kez çimdikleyebilirsiniz. Başarı ve şans, yalnızca küçük aksilikler ve olayları biraz güçlendirmesinin dışında hızlı ve yoğun bir şekilde size geliyor. İş, para ve kariyer başarınız en yüksek seviyede ancak kendinizi sonrasında ne olacağı konusunda endişelenirken bulabilirsiniz. Endişelenmeyin. Akışına bırakın.

Biraz daha iddialı olman gerektiğini fark edeceksin. Günün enerjisi rekabetçi enerjiyi kamçılıyor olacak. Evinde ise, büyük kalabalıklar olabilir ve fark edilmek için ya yüksek sesli konuşman, ya komik olman ya da şık olman gerek. Aksiyon modunu seç, bu modun altına girmeye çekinme ve çabalarına sonuna kadar asıl. Yoğunlaşma ve azimle, ihtiyacın olan ilgiyi çekeceksin!Bir aile üyesiyle yaşadığınız duygusal bir mesele sizde kaçıp gitme ve bir yerlerde saklanma isteği uyandırabilir. Bu isteğe karşı koymayın; zira bu hareket, sorunla ilgili zihninizi boşaltmanız ve bu kişiyle yeniden karşılaşmadan önce yaralı ruhunuzu iyileştirmeniz için tam da ihtiyacınız olan şey olabilir. Ayrıca, kendinizle ilgili birtakım oldukça rahatsız edici keşiflerde bulunabilir ve uzun süre önce unuttuğunuz eski travmaları su yüzüne çıkarabilirsiniz. Bunlarla da savaşmayın. Yalnızca onları koyverin gitsin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Dünya gerçekten küçük bir yer. Bugün kişisel yaşamınızda bunun doğru olduğunu kanıtlayan bir şey gerçekleşebilir. Beklenmedik bir anda nadiren gördüğünüz birine rastlayabilirsiniz. Bu kişi bir akraba, eski bir okul arkadaşı ya da başka bir şehirden müşteriniz olabilir. Bunun gibi tesadüfler size birisiyle bağlantı kurma konusunda özel bir fırsat sağlayabilir, bu yüzden onlara ulaşmak için biraz zaman ayırın.

16 Ağustos 2019, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Gün içinde Ay, 04:01-06:49 aralığında boşlukta kalıyor. 06:49 itibariyle ise Balık burcuna geçiyor. Bu saatle beraber seyahat planlarınız gündemde olabilir. Yapacağınız egzersizlerle beklediğinizden daha çabuk form tutabilirsiniz. Merkür-Uranüs sert açısının hakim olduğu bugün maddi olarak dikkatli olmalısınız. Değerli eşyalarınızı bir anda gözünüzden ayırmanız istenmeyen sonuçlara sebep olabilir.

16 Ağustos 2019, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kazançların artıyor!Ödemelerinden dolayı bu günlerde canın sıkkın olabilir. Kazançlarının giderlerine denk olması oldukça zorlasa da alacağın haberler seni rahatlatacak. Kendi işini yapıyorsan kazancını artıracak yeni girişimlere dâhil olabilirsin. Gün içerisinde ilişkinle ilgili beklenmedik gelişmeler yaşayabilirsin. Sen de biliyorsun ki bazen yaptıkların için sonradan çok pişmanlık duyuyorsun. İlişkisi olan bir Yengeç burcuysan, sevgilinin yaşadığı kaygılar seni de strese sokabilir. Çocukları olan bir Yengeç burcuysan, geleceğe dair önemli konuşmalar yapabilirsin.

16 Ağustos 2019, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sağlığınızla ilgili dikkat etmeniz gereken durumlar oluşabilir. Çalışma hayatınızda oluşan aksaklıklara dikkat. Ticari projeler, eğitim ve seyahatler ile ilgili gelişmeler detay ve tamamlanma gerektirebilir.

16 Ağustos 2019, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeni ufuklara açılmak ve yeni şeyler öğrenmek isteyebilirsiniz. Yaşadığınız olaylarda bütünü görmek çok daha kolay olacaktır. Kendi sınırlarınızı aşmak için çaba sarf edebilirsiniz. Düşüncelerinizi paylaşmak için etrafınızdaki insanlarla iletişim halinde olacağınız zamanlar var. Akşam saatlerinde akış içinde olmak daha kolay olacaktır.

16 Ağustos 2019, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Partnerinize güvenmeyi öğrenin duygusal çalkalantılar sizi yorgun düşürebilir. Eleştirel bakışınızı değiştirmenizde yerinde olacak. Aşk bazen fedakarlık isteyebilir

16 Ağustos 2019, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda olumlu anlamda destek alırken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, seyahate çıkabilir, kendinizi ve enerjinizi çok iyi hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde genel motivasyonunuzda geçici bir düşme yaşayabilir, bu süreçte değer verdiğiniz kişilerle iletişiminizde kırgınlık ve alınganlık gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.

16 Ağustos 2019, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Eğer ebeveynseniz, bugün çocuklarınız sizi biraz çileden çıkarabilir. Kendinizi çok yıpratmayın, mola vermeyi unutmayın, bir anda söylemek istemediğiniz şeylerin ağzınızdan çıkabileceği bir gün olması olası.

16 Ağustos 2019, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Uzun zamandır beklediğiniz konfor artık sizinle beraber. İş hayatınızda bu ay bir çıkış yapabilir daha fazla para kazanabilirsiniz. Tanınma ve bilinirliğiniz bugün öne çıkar. Zira Merkür Aslan burcundayken yeteneklerinizi rahatça ortaya koymanıza destek verir.

16 Ağustos 2019, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni birteklifiyle karşılaşabilirsiniz. Birkaç işi de birarada yapmak zorunda kalabilirsiniz. Bazı sürprizler sizi bekliyor olabilir. Bunlar genelde olumlu sürprizler ve duyduğunuzda hoşunuza gidecek olan gelişmeler. Parasal konularınızın çözümü vereceğiniz kararlara bağlı.

16 Ağustos 2019, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yengeç burçlarına bir süredir hep aynı şeyi yazıyorum; maddi anlamdaki şansları. Henüz bu konuda bir noktaya gelemeyen Yengeç burçları da sabırlı olsunlar. Maddi anlamda çok pozitif bir zaman dilimindesiniz. Kariyerinizdeki beklenmedik sıçramalar, gelirlerinizin artmasını sağlayacak. Daha önceden kaçırdığınız fırsatlarla yeniden karşılaşacaksınız.

16 Ağustos 2019, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Yengeç; bugünlerde fazlasıyla duygusal ve hayalperest olabilirsin. Bir yanın akışa teslim olmak isterken bir yanın seni mantıklı olmaya çağırabilir.  Güvenebileceğin dostlarla günü geçirebilir; hayata dair pek çok şey öğrenebilirsin. Hedeflerini gerçekleştirmek için daha fazla maddi manevi birikime ihtiyacın var.

16 Ağustos 2019, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 17' 23" R
Ay
Terazi
03° 55' 28"
Merkür
Boğa
03° 59' 10"
Venüs
Boğa
23° 44' 28"
Mars
Koç
13° 52' 42"
Jüpiter
Boğa
28° 18' 09"
Satürn
Balık
18° 00' 10"
Uranüs
Boğa
23° 24' 57"
Neptün
Balık
29° 24' 09"
Plüton
Kova
02° 02' 40"
Chiron
Koç
21° 38' 46"
Lilith
Başak
25° 23' 11"
True Node
Koç
14° 56' 14"
Son Güncelleme : 18/05/2024 21:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>