Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Sürprizler sevindirecek! Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Ağustos 2019, Salı

Aşk 80%
Para 100%
Sağlık 60%

Bugün sevgiliniz eğlence havasında olabilir. Siz de her zamanki rutininizden kurtulmaya çalışın. Genellikle haftasonlarını evde geçiren biriyseniz, bu haftasonu bir gezi planlamanın tam zamanı olabilir. Parka gitmek ya da güzel bir yeri ziyaret etmek gibi sevgilinizle özel bir şeyler yapmayı planlayın. Gece ise, birlikte bir konsere gidebilirsiniz. İlişkinize pozitif, ilham verici bir enerji getirin ve eğlencenin tadına varın!

Aklınızda çok fazla fikir var. Zihinsel enerjiniz yükselecek ve aklınız olağandışı derecede keskin olacak. Çözümü bir sorunu çözerken bulabilirsiniz. Kafanızda çok fazla yaratıcı stratejiniz olacak. Bu fikirleri iyi bir amaç için kullanın. Yaklaşımınızı arkadaşlarınızla,arkadaşlarınızla ve aile üyelerinizle paylaşın. Diğerleri de, faydalı önerilerde bulunmanız konusundaki yeteceğinizden etkilenecekler. Bugün işleri yoluna sokmak size keyif verecek!

2 aydır, İş hayatınızdaki şeylerin hızlandığını hissediyorsunuz. Eğer bi projeye başladıysanız, bunlar düşündüğünüzden daha hızlı gelişebilir ve biraz kontrolden çıkabilir. Şimdiye kadar, kurduğunuz şeyleri daha açıkca fark etmeniz için iyi bir gün olacak belki bazı sürprizler bile yaşayabilirsiniz.

Bugün içgörülerinin kendini gösterdiği, kavrayışının hızlı olduğu bir moddasın. Öğrenme gerektiren zor bir konu da sana daha kolay ve ödüllendirici gelecek. Ayrıca ilgini çeken bir şeyi çözmeye ve öğrenmeye vakit ayıracak bir beyinsel enerjiye de sahipsin. Senin gibi düşünen biri bulup düşüncelerini bu insanla paylaşırsan keyfin iyice yerine gelecektir. Bu kişiden alacağın geri beslemeler ikiniz için de faydalı olacaktır.Genelde mantıklı bir insansınız ve bu nedenle altıncı hissiniz sayesinde bir şeyler hissetiğinizde onların geçerliliğinden edebilirsiniz. Bu tuzağa düşmeyin. Bir duygu özellikle güçlü ise onun peşinden gidin, mantıklı olmadığı gerekçesiyle onu silip atmayın. Hayattaki şeyleri her zaman öngöremezsinizl! Bugün, hayatınızdaki herhangi bir şeyle ilgili sezgilerinize güvenebilirsiniz, kendinize izin verin!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün bir arkadaşınızdan gelen beklenmedik bir davetle arabaya atlayıp kısa bir yolculuğa çıkabilir, bu kişiyle buluşabilir ya da onu ziyarete gidebilirsiniz. Onunla ve diğer arkadaşlarınızla yapacağınız sohbetler ilginç ve aydınlatıcı olabileceği gibi sizin bir yanınızı kalıcı olarak olumlu yönde değiştirebilir. Muhtemelen hayırseverlikle ilişkili olacak yeni ilgi alanları edinebilirsiniz. Yoğun ama bir o kadar da tatmin edici bir gün sizi bekliyor.

13 Ağustos 2019, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Günün çoğunluğunda Ay, Oğlak burcunda hareket ediyor. Saat 01:11-18:35 arası ise boşlukta kalıyor. Bu süreç içerisinde eşinizle, sevgilinizle iletişi kurmakta zorlanabilirsiniz. Netleştiremediğiniz konular olabilir. Saat 18:35 itibariyle ise Ay, Kova burcuna geçiş yapıyor. Maddi konularınıza ağırlık vermeniz gereken bir akşam olabilir. Özellikle borçlarınız aklınızı meşgul edebilir.

13 Ağustos 2019, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sürprizler sevindirecek!Ay, bugün akşam saatlerine kadar boşlukta hareket ediyor. Bugün düşüncelerine duyguların karışabilir. Bu yüzden aslında hiçbir şey yapmadığı halde uzun yıllardır dost olduğun bir dostunu ya da aile içerisinden birini incitebilirsin. Yargılarınla ilgili elinde kesin bir kanıt olmadan hareket etmek, sana hata yaptırabilir. Sevdiğin kişi uzak bir şehirde yaşıyorsa, yapacağı sürpriz seni çok mutlu edebilir. Yakın akrabalarının süregelen sorunları, artık dur demen gerektiği hissini yaratabilir. Sanatla ilgilenen bir Yengeç burcuysan, bugün katılacağın etkinlik, yurtdışı bağlantılarını hareketlendirecek.

13 Ağustos 2019, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yaşamın ince çizgileri ve karmaşışıyla bugün biraz daha uğraşıyor olabilirsiniz. Başkaları adına düşünerek hareket etmemelisiniz. Sormayı seçin.

13 Ağustos 2019, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün eşinizle ilgili konularda sıkışıklıklar yaşayabilirsiniz. Tartışmalara karşı dikkatli olmalısınız. Denge ve uyum içinde kalmaya özen gösterin. Ortaklı işlerden kaynaklı sıkıntılar yaşanabilir. Korktuğunuz durumlarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Gün içinde yaşanan toplumsal olaylar zorlayıcı bir hal alabilir. Akışta kalmaya çalışın.

13 Ağustos 2019, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sizi rahatsız eden konulardan özgürleşmek için harekete geçmek çok uygun olabilir. Geçmişinizi bir kenara bırakabilmek size özgürlük kazandıracak.

13 Ağustos 2019, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İlişkiler söz konusu olduğunda bazı fedakarlıklar gündeme gelebilir ve karşınızdaki kişiye daha fazla anlayış göstermeniz gerekebilir. Akşam saatlerinde ilişkilerde paylaşımlar ve ortak harcamalar gündeme gelebilir ama çok daha keyifli olabilir.

13 Ağustos 2019, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Günün enerjisi sizi perişan hissetmenize neden olabilir ama pes etmeyin. Kalbinize yakın sorunları haftanın ilerleyen saatlerinde tartışma şansınız olacak.

13 Ağustos 2019, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Geleneksel aile kuralları yüzünden partnerinizin tavırları sizi bunaltabilir. Herkes kendine düşen görevleri yerine getirdiği zaman ortada sorun kalmaz. Aileyle yemek organize edin. Yemekleri hünerli ellerinizle hazırlamak çevrenizdekileri mutlu eder. Taşınmak için eşya toplayabilir ya da tadilat tamirat yaptırabilirsiniz.

13 Ağustos 2019, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Geleceğinizle ilgili önemli kararlar alacağınız bir döneme giriyorsunuz. Sevdiğinizle bazı sorunlar çıkabilir. Onun da fikirlerine önem verin. Uyarılarını dikkatle dinleyin. Elde edeceğiniz kazanç yüzünüzü güldürse bile çok büyük gelişmeler beklemeyin. Adımlarınızı sağlam atın.

13 Ağustos 2019, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kendinize karşı biraz gaddar davranıyor olabilirsiniz. Hızlı sinirlenmeye müsaitsiniz. İçinde bulunduğunuz çevreden ve arkadaşlarınızdan destek göreceksiniz. Bir süredir ertelenen projeler, daha önce maddi anlamda kaçırdığınız fırsatlar tekrar ayağınıza gelebilir. Günlük rutinlerdeki aksamaları fazla kafanıza takmamalı, genel anlamda yoluna koyduğunuz temalarla ilgilenmelisiniz.

13 Ağustos 2019, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Yengeç; günü yakın ilişkide olduğun kişilere, ailenin ya da eşinin yakınlarına ayırabilirsin. Bu sıralar duygusal açıdan tatmin olmasan bile görevlerini yerine getirmenin rahatlığını yaşayabilirsin. Günün ilerleyen saatlerinden itibaren finansal konular seni meşgul etmeye başlayabilir, alışveriş veya paylaşımlarda sıkıntı olabilir.

13 Ağustos 2019, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 18' 49" R
Ay
Balık
21° 47' 20"
Merkür
Koç
18° 58' 06"
Venüs
Boğa
05° 56' 11"
Mars
Koç
02° 48' 41"
Jüpiter
Boğa
24° 53' 40"
Satürn
Balık
16° 55' 12"
Uranüs
Boğa
22° 34' 37"
Neptün
Balık
29° 01' 35"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 52' 58"
Lilith
Başak
23° 46' 56"
True Node
Koç
15° 23' 29"
Son Güncelleme : 04/05/2024 10:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>