Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Zamanı iyi değerlendiriyorsun! Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Ağustos 2019, Cuma

Aşk 60%
Para 100%
Sağlık 80%

Son birkaç ay boyunca attığınız adımlara rağmen, en değerli hedeflerinize ulaşma yeteneğinizden şüphe etmeye başladığınızda kısa bir süre sonra bir çöküş yaşayabilirsiniz. Bazı beklenmedik engeller ortaya çıkmış olabilir, ancak bu tür şeylerin sizi daha önce durdurmasına asla izin vermediniz. Şimdi de bu tuzağa düşmeyin. Kendinizi hazırlayın, yöntemlerinizi yeniden değerlendirin ve işe koyulun. Başaracaksınız

Bugün ebeveynlerinizi ziyaret etmeniz için mükemmel bir gün olabilir. Günün teması, sizi yakın ilişkilerinize bağlayan bağları keşfetmek olabilir. Ebeveynlerinize duygusal veya coğrafi olarak yakın değilseniz, yine de onlarla konuşmaya değer. Onlarla daha iyi iletişim kurmayı deneyin. Ve onlara yaptıkları her şey için daha fazla saygı göstermeye çalışın.

Bugün size becerikli olduğunuzu söyleyecek bir kadınla tanışma olasılığınız çok yüksek. Ne söylerse dinleyin. Asla bir şeylerde iyi olmadığınız veya 10 yıl çalışmadan bir şeyleri başaramayacağınız konusundaki düşüncleri kafanızdan atın. Siz doğanız gereği yeteneklisiniz. Övgüleri kabul edin.

Kendini başkalarıyla paylaşmayı o kadar çok seviyorsun ki bazen sana bir şey kalmıyor! Son zamanlarda biraz yorgun ve tükenmiş hissediyorsun. Bugün kendine daha iyi bakma kararı alabilirsin. Vitaminler, bitkiler vs. bağışıklık sistemini kuvvetlendirir. Ya da hayatından zehirli insanları eleyebilirsin. Duygusal enerjini emenlere ve seni yoranlara veda et.İnternetle ya da bilgisayarla iç içeysen, bugün ekran başında çokça vakit geçirebilirsin. Belki bir şeyler yazıyor, internet sitesi tasarlıyor, animasyon ile uğraşıyorsundur ama her ne yapıyorsan, bugün yaptığın şeyleri her zamankinden çok daha iyi bulacaksın. Zeka, içgüdülerle bir olup ilham ve bilgi yaratıyor. Şimdi bunun tadını çıkar. Yeni ve sürdürülebilir bazı yetenekler geliştirebilirsin bile!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün gezegenlerin mevcut konumu sizi özerklik konusuna odaklanmaya çağırıyor. Daha fazla sorumluluk almanın, kıymetli fikirlerinizi paylaşmanın, hakkınız olan şeyleri almanın zamanı geldi. Kendinizi başkalarının gözünde olduğunuz yere koymazsanız daha agresif insanlar yerinizi alabilir. Hayatınızda her zaman uğruna savaşacağınız biri olmayacağını da aklınızdan çıkarmayın.

9 Ağustos 2019, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Günün bütününde Ay, Yay burcunda hareket ediyor. Sizler için durgun bir gün olsa da psikolojik olarak toparlanmaya başladığınız bir gün olacak. Başınıza gelenlerin olumsuz tarafına odaklanmak yerine size neler kattığını fark edebilirsiniz. Ofis ortamınızda işinize farklı bakış açınız sayesinde diğer çalışma arkadaşlarınızdan sıyrılabilirsiniz. Başarılarınızla dikkat çekebilirsiniz.

9 Ağustos 2019, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Zamanı iyi değerlendiriyorsun!Güne, olduğundan daha erken başlayabilirsin. Zamanı daha verimli kullanmak için uyku düzeninden başlaman oldukça akıllıca olacak. İş yerinin öncü olduğu eğitimlere katılabilirsin. “Vazgeçmek her zaman zayıflık değildir bazen bırakacak kadar güçlü olmaktır” sözü bugünlerde senin için söylenmiş gibi. İsteklerinin peşinden koştuğun, hayatın ritmine ayak uydurduğun yılın en radikal günleri senin için. Sevgilin varsa onunla önemli konuşmalar yapabilirsin. İlişkisi olmayan bir Yengeç burcuysan, hoşlandığın kişiyle aranızı bir arkadaşınız yapabilir.

9 Ağustos 2019, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Eski ilişkileriniz gündemde olabilir. Emek verdiğiniz bir ilişkinizle alakalı karşı taraftan beklentilerinizin arttığı bir gün olabilir.

9 Ağustos 2019, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün işyerinizdeki konular gündeminizi etkileyecek. Gün içinde çok çalışmanız gereken saatler olabilir. Sorumluluklarınız artabilir. İletişimi yüksek zamanlar yaşayabilirsiniz. Tepkilerinizi kontrol etmekte zorlanmayacaksınız. İşlerinizde dikkatsizlik yapmamaya özen gösterebilirsiniz. Akşam saatlerinde olayları algılamakta zorlanabilirsiniz.

9 Ağustos 2019, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ruhani anlamda yol kat edebilir, herkesin bütüne hizmet ettiği büyük tabloyu görebilirsiniz. Sevginiz ve sıcaklığınız herkesin dikkatini çekebilir ve mutlu olabilirsiniz.

9 Ağustos 2019, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün için anahtar sözcük "yeni ve farklı" olacaktır. İlişkilerinizde daha fazla özgürlük ihtiyacı hissedeceksiniz. Aniden hayatınızda diğerlerinden tamamen farklı olan biriyle karşılaşa bilirsiniz.

9 Ağustos 2019, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gelecekteki planlarınızın nereye gittiğini bildiğiniz sürece, enerji seviyenizi yenilemek için bir mola verin. Kısa bir tatil, gelecekteki herhangi bir proje için güç oluşturmaya yardımcı olur.

9 Ağustos 2019, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Yay burcunda seyahat ederken, gündelik işlerinizden dolayı başınızı kaşımaya vakit bulamayacaksınız. Bir yandan evcil hayvanınızla uğraşırken diğer yandan alışveriş, ofis işlemleri, yazışmalar vaktinizi alır. Yüksek tempodan dolayı enerjinizi güçlendirmek için vitamin kullanabilirsiniz. Sağlık konularıyla ilgilenmek gündeme gelir. Diğer yandan yabancılar ve yurt dışı ile bağlantılar takip etmeniz gereken konu başlıkları arasındadır.

9 Ağustos 2019, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kendinize zaman ayırdığınız ve dinlendiğiniz zaman gösterdiğiniz performans herkesi şaşkına uğratıyor. Ne yazık ki kendinize fazla zaman ayırmıyorsunuz. Rejim yapmak istiyor ama başlayamıyorsunuz. Birden kendinizi bu kadar sıkıntıya sokmayın.

9 Ağustos 2019, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Maddi anlamda haritalarınızın oldukça aydınlandığı zamanlardan geçiyorsunuz. Bir Yengeç olarak kendinizi sürekli garanti altına alma ihtiyacı duyuyor olabilirsiniz. Genel sıkıntılarınız olmasına rağmen, işlerinizin maddi anlamda düzeleceğine inanmalısınız. Marsın Aslan burcunda para evinizdeki seyahati cüzdanınıza denge getirecek.

9 Ağustos 2019, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Yengeç; yeni başlangıçlar için adım atmak, eski rutin hayatına biraz eğlence katmak istiyor olabilirsin. Seyahat etmek veya şehir içi gezilere katılmak için plan yapabilirsin. Bugün gündelik işlerini halledebilir, evde kalabilir, ev dekorasyonunda değişiklikler yapabilirsin.  Kısacası, evde bile olsan yerinde durmak istemediğin bir gün olabilir.

9 Ağustos 2019, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 34' 10" R
Ay
Balık
25° 37' 59"
Merkür
Koç
19° 08' 33"
Venüs
Boğa
06° 15' 41"
Mars
Koç
03° 00' 52"
Jüpiter
Boğa
24° 57' 23"
Satürn
Balık
16° 56' 31"
Uranüs
Boğa
22° 35' 32"
Neptün
Balık
29° 02' 02"
Plüton
Kova
02° 06' 12"
Chiron
Koç
20° 53' 50"
Lilith
Başak
23° 48' 41"
True Node
Koç
15° 23' 50"
Son Güncelleme : 04/05/2024 16:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>