Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Ani kararlar şaşırtacak! Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Ağustos 2019, Pazartesi

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 20%

Bugün sevgilinizin duygusal anlamda size karşı biraz mesafeli olduğunu hissedebilirsiniz. Gezegensel enerjiler sizi rahatsız edebilir ve kişisel kaygılara gömülebilirsiniz. Kendinizi sizi seven birisine karşı kapatmamaya çalışın. Onlarla zihninizdekileri tartışın. Bu şekilde destekleyici olabilirler ve size biraz pozitif enerji verebilirler. Kalpten bir paylaşım yapmaktan çekinmeyin.

Bugün çok fazla şey halletmek için iyi bir gün. Birden fazla göreve konsantre olmayı ve çeşitli projeleri bir kerede bitirmek size çok kolay gelecek. Telefon görüşmeleri yapacak, e-postalara yanıt verecek ve kendi projelerinizde de aynı anda çalışacaksınız. Bugün süper kahraman gibi hissedebilirsiniz! Çünkü gezegenlerin enerjileri şu anda dayanıklılığınızı ve açıklığınızı artırıyor. Öyleyse bundan faydalanın!

Konu ev dekorasyonuna gelince, anında keyif alma duyguları ortaya çıkıyor. Bugün kendinizi öğle aranızda dışarı çıkıp bazı gerekli alışverişler yaparken bulabilirsiniz. Uzun vadede evinize gerçekten yakışacak şeyleri iyice düşünün. Moda gelip geçicidir, ve onu takip etmek de pahalıya patlayabiliyor. Gerçek tarzınıza uyan şeyleri alarak daha iyi bir alışveriş yapabilirsiniz. Çok fazla şey almanıza gerek yok fakat aldığınız şeyler uzun süre kullanılır olmalı.

Bugün birine tutkulu bir ilan veya itirafta bulunmak için hazır hissediyorsun. Gezegenler etkileme ve etkilenme hislerini harekete geçirmekte olduğundan, fevri ve tahrik edici bir modda olabilirsin. Eğer birilerini kesiyorsan, onlara karşı cesur olacaksındır. Onları iltifata boğabilir ve ne kadar ilgilendiğini gösterebilirsin. Eğer halihazırda bir ilişkin varsa, yakınlık ve samimilik için harika bir gündesin.Senin gibi yoğun tutkulu biri için ilginç bir gün olabilir. Evet, tutku, heyecan ve diğer duygusal dışa patlamalara hazır ol. Sahip olduğun müthiş teoriler ve yüreklendirici felsefi bakış açıları bugünün moduna uygun olup olmadı net değil. Fikirlerini kendine saklarsan iyi olacaktır.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ev ve aile hayatınızla ilgili hassas, duyarlı olabileceğiniz bir gündesiniz. Evinizle, mutfağınızla, bahçenizle ilgilenebilirsiniz. Aile içi ilişkiler, geçmişe dayalı konular gündeminizde olabilir.

5 Ağustos 2019, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Günün genelinde Ay, hareketine Terazi burcunda devam ediyor. Pozitif açılar kuran Ay sayesinde bugün hanenizi, ailenizi ilgilendiren olumlu haberler alabilirsiniz. Aile bireylerinin sağlık sorunlarında destek olmanız gerekebilir. Ay ve Satürn arasındaki gergin açıyla akşam saatlerinde evinizde yapacağınız işlerde dikkatli olmalısınız. Küçük aksilikler yaşanabilir.

5 Ağustos 2019, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ani kararlar şaşırtacak!İddialı kararlar kapıda. Karizmatik ruhunu işlerine de yansıtacaksın. Karşılaştığın bazı durumlarda kendini kapana sıkışmış gibi hissediyorsun. Kendine bir çıkar yol bulmak için telaşlanmana gerek yok, gözünde büyüttüğün kadar olmadığını sen de göreceksin. Kendi işini yapmayı düşünüyorsun, güvenmediğin kişilere en ufak bir detay dahi vermemelisin. İlişkisi olan bir Yengeç burcuysan sevgilin bugün senin desteğine ihtiyaç duyabilir. Ev dekorasyonuyla ilgili yapacağın değişiklikleri, zorunluluk olarak görebilirsin. Yakın arkadaşının, ani kararlarına çok şaşıracaksın.

5 Ağustos 2019, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkilerde belli bir dengeyi kurmanız gerekecektir. Parasal konularda biraz daha sabırlı olmalı ve hızlı kararlar vermemelisiniz.

5 Ağustos 2019, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Akşam saatlerine kadar zekanızı ve yeteneklerinizi canlı bir şekilde kullanabilirsiniz. Yakın çevrenizde de hareketlilik ve kısa yolculuklar söz konusu. Geç saatlerde eve odaklısınız.

5 Ağustos 2019, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Arkadaşlıklarınızda arayı açacak tavırlarda bulunmamaya ve kontrollü bir tutum sergilemeye özen gösterin, pişman olacağınız şeyler yapmaya meyilli olabilirsiniz.

5 Ağustos 2019, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ev ve aile hayatınızla ilgili hassas, duyarlı olabileceğiniz bir gündesiniz. Evinizle, mutfağınızla, bahçenizle ilgilenebilirsiniz. Aile içi ilişkiler, geçmişe dayalı konular gündeminizde olabilir.

5 Ağustos 2019, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Arkadaşlarınızla ilgili beklenmedik ve değişikliklikler veya mücadele alanları görünüyor. Normalden çok daha duygusal olabilirsiniz. Bu nedenle de adalet duygunuzu kaybedebilirsiniz.

5 Ağustos 2019, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay’ın tüm gün Terazi burcundaki seyahati evinizde huzurlu diyaloglar kurmanızı sağlar. Herkes birbirine saygıyla yaklaşıp ortak kararlar alabilirsiniz. Aile meclisini bir araya getirmek için kolları sıvayın. Diğer yandan haftanın ikincigününde tahsilatları kontrol etmek, gider gelir dengesini ayarlamak gündeminizde olur.

5 Ağustos 2019, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu günlerde sizi yeni ve özel bir arkadaşlık bekliyor. Bu arkadaşlık önceden hiç olmadığı kadar iyi olacak. Fakat karşınızdaki insanı iyice tanımadan özel hayatınıza ortak etmeyin. Kafanızda birtakım yatırım planları var. Bunlardan olumlu sonuçlar alabilirsiniz

5 Ağustos 2019, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Aşk hayatınızda bir dönem kapandı ve yeni bir dönem açıldı. Derin değişimler ve evlilikler Yengeç burçlarının gündemine gelebilir. Özellikledeğişiklikleri, sürpriz kariyer gelişmeleri ile beraber maddi anlamda güzel gelişmeler yaşayacaksınız. Şansınız yaver gidiyor. Evinize bereket geleceğini, evinizle ilgili dengelemek istediğiniz her konuyu özenle dengeleyeceğinizi söylüyor gökyüzü.

5 Ağustos 2019, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili İkizler; kafan bu aralar biraz karışık olabilir. Duygusal değişkenliğin sadece seni değil çevreni de etkiliyor olabilir. Bugün sevdiğin insana ekstra ilgi göstermen gerekebilir. Her ne kadar endişelerinle meşgul olsan da yakın birinin bugün sana ihtiyacı olabilir. Yoğun bir günde olabilir fakat seçimlerin için olumlu sonuç alabilirsin.

5 Ağustos 2019, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 48' 54" R
Ay
Başak
28° 05' 37"
Merkür
Boğa
03° 18' 58"
Venüs
Boğa
23° 08' 05"
Mars
Koç
13° 30' 12"
Jüpiter
Boğa
28° 11' 10"
Satürn
Balık
17° 58' 13"
Uranüs
Boğa
23° 23' 14"
Neptün
Balık
29° 23' 28"
Plüton
Kova
02° 02' 53"
Chiron
Koç
21° 37' 17"
Lilith
Başak
25° 19' 54"
True Node
Koç
14° 55' 36"
Son Güncelleme : 18/05/2024 09:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>