Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Sıkıntılarını paylaşıyorsun! Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Ağustos 2019, Perşembe

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 60%

Şu anda, bir ilişki hakkında biraz kafanız karışmış olabilir. Belki sevgilinizle bazı değişikliklerden geçiyorsunuzdur. Onunla bir şeyler konuşmak için zaman ayırmak isteyebilirsiniz. Yanlış anlamaların sizi üzmesine izin vermeyin. Duruma farklı bir açıdan bakmanız gerektiğini keşfedebilirsiniz. Açık fikirli ve açık yürekli olun, yakında mükemmel çözümü bulacaksınız.

Bugün, yapamayacağınız bir şey yok gibi görünüyor. Ve son zamanlarda, herkesin bunun doğru olup olmadığını test etmeye çalıştığı anlaşılıyor! Çok fazla şey yaptığınız için her zamankinden daha meşgulsünüz. Her zorluğa,arkadaşlarınızın her can sıkıntısına eliniz uzanıyor gibi görünüyorsunuz. Hey, onlara süperstar olmaları için yardım edemeyeceğini söyleyin! Belki gülecekler ama, bu mümkün değil!

Bugün büyük egonuza dikkat edin. Her şeyde iyi olduğunuzu ve her konuda doğru yolda olduğunuzu düşünebilirsiniz. Fakat kendiniz hakkında bu kadar abartmayın. Eğer kendinizi diğerlerinden daha iyi görme tuzağına düşerseniz, Şu anda hayatınız biraz değişken olduğu için inatçı olmanız geçerli bir sebep değil.

Başarı fırsatları parmaklarının ucunda; o halde karşına çıkacak olan yeni enerjilere karşı açık ol. Eğer rastlantı sonucu karşına çıkan yol ayrımlarını veya kavşakları kullanmazsan, bir daha karşına böyleleri çıkmayabilir. Ayağına gelen şeylere karşı dikkatli ol; direkt altın kesesiyle karşılaşmamış olabilirsin ama seni gökkuşağının sonuna yani altının olduğu yere götürecek ipuçları mevcut olabilir! Eğer hiçbir şey olmazsa da, ruhunu güçlendirebilecek fırsatlar sayesinde kendini sonraki güçlüklere hazırlayabileceksin.Bugün gezegenlerin mevcut konumu sizi özerklik konusuna odaklanmaya çağırıyor. Daha fazla sorumluluk almanın, kıymetli fikirlerinizi paylaşmanın, hakkınız olan şeyleri almanın zamanı geldi. Kendinizi başkalarının gözünde olduğunuz yere koymazsanız daha agresif insanlar yerinizi alabilir. Hayatınızda her zaman uğruna savaşacağınız biri olmayacağını da aklınızdan çıkarmayın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Liderlik yeteneğinizi yeni bir düzeye taşıyın. Bir grup arkadaşınızı bir araya getirin ve uzun zamandır aklınızda olan, ancak eyleme dökmenin içinizden gelmediği bir yolculuk planlayın. İnsanlar işleri ne kadar eğlenceli ve olumlu şekilde idare ettiğinizi bildikleri için sizi doğal olarak önder ve rehber olarak göreceklerdir. Ancak her şeye geniş açıdan bakmayı unutmayın ve alçakgönüllülüğü elden bırakmayın!

8 Ağustos 2019, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Güne uyandığınızda Ay, Akrep burcunda ilerlemesini sürdürüyor. Sabah Ay-Mars arasındaki sert etki nedeniyle çocuğunuza dikkat etmenizde yarar var. Sevdiğiniz kişiyle bir anda kendinizi tartışma içinde bulabilirsiniz. Fakat günün devamı güzel ilerliyor. Haftanın ikinci olumlu görünümü olan Venüs-Jüpiter açısını yaşayacağız. Maddi değeri yüksek hediyeler yüzünüzü güldürebilir. Büyük yatırımlar için bugünü tercih edebilirsiniz. Kısacası maddi olarak güçlendiğinizi göreceksiniz. Ay, 17:57-23:34 arası boşlukta kalıyor. 23:34'ten itibaren ise Yay burcuna ilerliyor.

8 Ağustos 2019, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sıkıntılarını paylaşıyorsun!Bugün oldukça disiplinli hareket edeceğin bir gün. Öyle ki çalışma arkadaşlarının çalışmalarını bile göz hapsine alacaksın. İlişkisi olan bir Yengeç burcuysan, sosyal medya kullanımı sevgilinle aranda problem haline gelebilir. Öğleden sonra bir dostunla yapacağın sohbette ailen ile yaşadığın sıkıntılarını paylaşarak rahatlayabilirsin. Bir araya geleceğin arkadaşlarının çılgınlığına ortak olup aniden seyahate çıkabilirsin. Sosyal olarak, kendinden emin tavırların etrafındakilerin dikkatini çekecek. Senin için bir süredir sorunlu olan konuların çözüme kavuştuğunu görebilirsin.

8 Ağustos 2019, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Özel yaşantınızla ilgili beklentileriniz bugün karşılanmayabilir. İş hayatınızda bugün daha fazla eksik kalan işlerinize odaklanın.

8 Ağustos 2019, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinizi ifade etmekte zorlanmalar yaşayabilirsiniz. Duygusal yoğunluk yaşayabilir ve stres altında ifadelerinizi abartabilirsiniz. Harcamalarınıza dikkat etmeniz gereken zamanlar var. Çocuklarınızla zaman geçirmek size iyi gelecektir. Akşam saatleri sezgileriniz daha kuvvetli olabilir ve iç sesinizi dinlemek size iyi gelebilir.

8 Ağustos 2019, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kimin kalıp kimin gideceği ile ilgili ciddi kararlar verebilirsiniz. İyi niyetinizi uzun süredir kullanmakta olan kişilere karşı sert bir tutum sergileyebilirsiniz.

8 Ağustos 2019, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde ikili ilişkileriniz, yakın dostluklar ve ortaklıklarda duygusal yaklaşımlar yerine mantıklı yaklaşımlarda bulunabilirsiniz, ancak duygularınızı yer yer ifade etmeli, sizi üzen ve yoran konuları belirtmeyi tercih etmelisiniz. İlişkilerde olası çatışmalara açık bir zamandan geçmektesiniz.

8 Ağustos 2019, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Eski temasları canlandırmanın ve nostaljide dolanmanın keyfini çıkarın. Çok fazla güven ve sevgi alacağınız için koşullar idealdir. Ailenizin sizin için ne kadar önemli olduğunu bilmelerini ve sizinle daha fazla zaman geçirmelerini sağlayın.

8 Ağustos 2019, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Parasal sıkıntı duymanız mümkün. Harcamalarınıza özen göstermeniz gerekiyor. Daha önce hesaplamadığınız ödemeler ortaya çıkabilir. Ancak, moralinizi bozmayacak ve duygularınızı denetlemeyi başaracaksınız. İsteklerinizin kuvvetli olması, direncinizi arttırıyor.

8 Ağustos 2019, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Herşey hemen olsun diyenlerdensiniz, ama herkes o kadar hızlı olmayabilir. Değişken ruh haliniz çevrenizdekileri şaşkına çeviriyor. Bugün onayladığınız şeyi ertesi gün ilk kez duyuyormuş gibi davranmanızı çevrenizdekiler kolay kolay kabullenemiyor.

8 Ağustos 2019, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yengeç burcu duygusal anlamda çok fazla beklenti içinde olabilirsiniz. Hiçbir şey ortadan kalkmadı veya suya düşmedi. Kendinizi ortaya atmak, ispat etmek göstermek konusunda fazla isteklisiniz. Romantik anlamda bu isteği karşılayamadığınızda, bir anda kendinizi bırakmanıza gerek yok. Âşık oluyorsunuz ve aşk tam da böyle bir şey.

8 Ağustos 2019, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Yengeç; özel ilişkinde başkalarının müdahil olmasını istemediğin ketum bir sabah geçirebilir, akşama doğru  fakat sular durulacak ve gönlünce bir gün geçirebileceksin. Kazanımlarını arttırma yönündeki girişimlerini  bu ve önümüzdeki günleri kullanabilir, ilgilendiğin sanat alanında özel projelerde yer alabilirsin.

8 Ağustos 2019, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 38' 36" R
Ay
Balık
26° 44' 52"
Merkür
Koç
19° 11' 38"
Venüs
Boğa
06° 21' 20"
Mars
Koç
03° 04' 24"
Jüpiter
Boğa
24° 58' 27"
Satürn
Balık
16° 56' 54"
Uranüs
Boğa
22° 35' 48"
Neptün
Balık
29° 02' 10"
Plüton
Kova
02° 06' 12"
Chiron
Koç
20° 54' 06"
Lilith
Başak
23° 49' 12"
True Node
Koç
15° 23' 55"
Son Güncelleme : 04/05/2024 18:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>