Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Şaşkınlığını gizleyemiyorsun! Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Ağustos 2019, Çarşamba

Aşk 80%
Para 80%
Sağlık 80%

Bu gece bir kutlama için bazı arkadaşlarınızı mı davet ettiniz? Öyleyse, misafirleriniz sizi oldukça meşgul edecek! Ama sorun değil. Bugün sevgi ve neşeyle dolu bir enerji var ve bu insanları eğlendirmek onlara olan sevginizi gösterme biçiminiz. Bir ilişkiniz var ise, tüm misafirleriniz gittikten sonra sevgilinizle özel olarak bir kutlama yapabilirsiniz. Rahatlayın, akışına bırakın ve partinin tadını çıkarın!

Sizi kızdırmak çok fazla zaman alabilir, ama biraz öfkenizi salmayı seçerseniz de dikkatli olun! Bugün hiç kimse sizi kızdırmaya niyetli olmasa bile, insanların eylemleri ve sözleri sizi yanlış yönlendirebilir. Neler olduğunu anlamak için kendinizi anlamaya çalışın. Kendiniziile ya da kişisel hedeflerle zorluyor musunuz? Bugün doğuştan sahip olduğunuz sabır ve affetme duyguları ön planda olacak.

Bir grup toplantısı veya sosyal bir etkinlik size belki de hepsini kavrayamayacağınız yeni ve ilginç bilgiler getirebilir. Sizinle aynı fikirlere sahip bazı yeni arkadaşlarınız sizinle birlikte bir yere gitmek ve sohbete devam etmek isteyebilirler. Beyniniz bugün özellikle hızlı çalışıyor ve genelde ilginizi pek çekmeyen sıra dışı fikirleri bile kavrayabilirsiniz. Bunun dezavantajı ise kafanız bunlarla çok meşgul olacağı için tökezlemeniz mümkün bu yüzden dikkatli olmakta fayda var!

Fiziksel enerjini kullanmak istediğin bir dönemdesin; bu da hayatına sporsal aktiviteler getirebilir. Yeterince spor yapıyor musun? Yapmıyorsan, bir sağlık programına başlamak veya spor salonuna yazılmak için uygun bir döngü. Hatta grup sporlarına katılırsan çok daha iyi olacaktır! İşe koyul!Liderlik yeteneğinizi yeni bir düzeye taşıyın. Bir grup arkadaşınızı bir araya getirin ve uzun zamandır aklınızda olan, ancak eyleme dökmenin içinizden gelmediği bir yolculuk planlayın. İnsanlar işleri ne kadar eğlenceli ve olumlu şekilde idare ettiğinizi bildikleri için sizi doğal olarak önder ve rehber olarak göreceklerdir. Ancak her şeye geniş açıdan bakmayı unutmayın ve alçakgönüllülüğü elden bırakmayın!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün insanlarla bağlantı kurabilmek için bir tercüman tutmanız gerekebilir. Siz ne kadar çok bir şeylere sert çıkarsanız muhtemelen insanlar da o kadar çok lafı ağzınıza tıkacak ve canınızı sıkacak. Bu yüzden işleri olabildiğince basit ve enerjik ele almanızda fayda var. Fazla ciddi bir tondan girmeniz felakete neden olabilir. İşleri olması gerekenden daha karmaşık hale getirmemeye çalışın. Doğru kartları tutuyorsunuz ve şimdi ise onları stratejik bir şekilde oynamanın tam zamanı.

7 Ağustos 2019, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Gün boyunca Ay, Akrep burcunda hareket ediyor. Sizler için pozitif bir günün başlangıcı oluyor. Bugün aşk hayatınız ve çocuğunuz gündeminizde olabilir. Hisleriniz de güçlü olacaktır. Haftanın ilk şanslı günü olan bugün Güneş ve Jüpiter arasındaki olumlu açı sayesinde gelirinizdeki belirsizliklerin düzeleceği, bereketli bir gün geçirebilirsiniz. Maaşı daha yüksek olanteklifleri karşınıza çıkabilir.

7 Ağustos 2019, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Şaşkınlığını gizleyemiyorsun!Sosyal çevren, yeteneklerin ve iletişim konulu her alan bugün gündeminden düşmeyecek. Hazırladığın proje ya da fikre maddi destek olmak isteyenler çıkabilir. Açık fikirli oluşun çıkmazda olduğun konularda sana kolaylık sağlayacak. Gün içerisinde hayatında önemli gelişmeler yaşanabilir. Özellikle kariyerini etkileyecek teklif karşısında şaşkınlığını gizleyemeyeceksin. İlişkisi olmayan bir Yengeç burcuysan, tanıştığın kişinin eski sevgiline benziyor oluşu seni birkaç yıl öncesine götürebilir. Ona karşı önüne geçemediğin bir yakınlık hissedebilirsin. Kilondan memnun değilsen, spora yazılmaya karar vereceksin.

7 Ağustos 2019, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kişisel imajınız ve insanlara göründüğünüz tüm yönlerinizin daha yumuşak ve çekici bir hale gelmesi mümkün. İlişkilerinizde yeniliğin dayanılmaz cazibesi sizinle olacak.

7 Ağustos 2019, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ev hayatınızla ilgili konular ön planda olabilir. Dengeli enerjiler içinde olacağınız bir gündesiniz. Babanızla ilgili konularla ilgileneceğiniz zamanlar olabilir. Evinizle ilgili ufak tefek işlerinizi halletmek isteyebilirsiniz. İştahınızı kontrol etmekte zorlanabilirsiniz. Çıkmak istediğiniz seyahat planlarınız gündeme gelebilir.

7 Ağustos 2019, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi ifade etmeli ve partnerinize olan sevginizi göstermelisiniz. İlişkinizin değerini de belirtmeniz önemli. Samimiyetiniz ölçüsünde karşılık göreceksiniz.

7 Ağustos 2019, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Siz sinirden terliyorsunuz fakat acele ile düşünüp hareket ederken önemli ayrıntıları kaçırıyorsunuz. Düşünceler suratle gelip geçiyor, onları hatırlamak zor. Siz düzensizsiniz.

7 Ağustos 2019, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Eşiniz için empatik olmaya çalışın ve hassasiyet ve nezaket yolunda ilerleyin. Bu, eşinizi çok fazla baskı altına sokmayacak ve sonunda her ikiniz için de daha eğlenceli olacak.

7 Ağustos 2019, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yay burcundaki Jüpiter ile Aslan burcundaki Güneş arasındaki olumlu etkileşim gündelik hayat alanınızı canlandırıyor. İş hayatınızda yeni fırsatlar önünüze çıkabilirler. Yeni çalışma arkadaşları aranıza katılabilir. Sağlığınızı gözetmelisiniz. Bacaklar hassas olabilir. Kültürel ortamlarda bulunacaksınız.

7 Ağustos 2019, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok büyük bir fırsat var. Ancak bunun için kararlı davranmanız gerekiyor. Para durumunuz çok iyi. Iş arkadaşlarınız performansınızı kıskanıyor. Kendinize inanacak ve güveneceksiniz. Yoldan haber alacaksınız. Bu haber olumlu gelişmelere neden olacak.

7 Ağustos 2019, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Duygusal anlamda tatmin olmadığınız, hislerinize karşılık bulamadığınız bir gün olabilir. Günü aşk hayatınız yerinehayatınıza ayırmak size daha fazla kazanç sağlayacaktır. Gelir elde etme konusunda şansınızın fazla olduğu, kariyer fırsatları yakalayabileceğiniz bir gün. Genel anlamda her konuda şanslısınız.

7 Ağustos 2019, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Yengeç; bugün senin için işler biraz hızlı ilerliyor olabilir ve başın dönebilir. Bir anda önemli anlaşmalar yapabilir ve birçok insanla randevun olabilir. Romantik ilişkin aksiyon alabileceği gibi bir bitiş yaşanabilir ve bu bütün faaliyetlerden; bedensel ve zihinsel olarak yorulmuş, daralmış hissedebilirsin.

7 Ağustos 2019, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 52' 14" R
Ay
Başak
28° 46' 28"
Merkür
Boğa
03° 23' 38"
Venüs
Boğa
23° 12' 20"
Mars
Koç
13° 32' 49"
Jüpiter
Boğa
28° 11' 59"
Satürn
Balık
17° 58' 27"
Uranüs
Boğa
23° 23' 26"
Neptün
Balık
29° 23' 33"
Plüton
Kova
02° 02' 52"
Chiron
Koç
21° 37' 28"
Lilith
Başak
25° 20' 17"
True Node
Koç
14° 55' 41"
Son Güncelleme : 18/05/2024 10:53

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>