Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Umutların artıyor! Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Ağustos 2019, Salı

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 100%

Bugün etrafta dolaşıp eğlenmek hissedebilirsiniz. Son zamanlarda kendinizi kötü hissediyorsunuz, ama şu an biraz rahatlamanın vakti geldi! Yapabilirseniz, gün boyunca arkadaşlarınızla konuşmaya zaman ayırın. Öğle yemeğinde iyi bir arkadaşınızla görüşüp hayatınızda olanları birbirinizle paylaşın. Ya da günün sonunda sevgiliniz ile romantik bir akşam yemeği planlayın.

Bugün bazı ilginç psişik sezgi anları yaşayabilirsiniz. Diğer insanların enerjisini hissetmekte her zaman iyi oldunuz. Bazen birilerinin ne söyleyeceğini tahmin edebilir veya hangi duyguları hissettiğini hissedebilirsiniz. Bugün bu yeteneğiniz artabilir. Dikkat ederseniz, sezgileriniz size iyi hizmet edebilir. İş yerinizde bazı gizli saklı şeyleri yakalayabilirsiniz. Dedektifi oynamaktan korkmayın ve ipuçlarını yakalayın!

Yaratıcı bir dönemde olabilirsiniz. İçinizde hep yaşayan sanatsal bir yönünüz var. Bugün onu çıkarmanın günü! Belki de, spesifil bir projede hayal gücünüzü kullanabilirsiniz. Grafik veya metin tasarlarken fikirlerinizi kullanarak bazı masaüstü yayıncılık işlerini yapabilirsiniz. Ya da, biraz yazı yazmaya ve zeki tarafınızı göstermeye karar verebilirsiniz. Bunun dışında, arkadaşlarınızla eğlenceli mesajlaşmalarınız olabilir.

Romantizm konusunda işler yolunda gidiyor. Partnerin fazlasıyla çekici görünüyor ve muhtemelen harika bir ruh hali içerisinde. Bugün birlikte bir konferansa katılabilir veya tatil kaçamağı yapabilirsiniz. İkiniz arasındaki iletişim açık, dürüst, destekleyici ve sevgi dolu. Bugünü değerlendirmeden geçmesine izin verme. Birlikte bir şeyler yapın! Unutulmayacak bir gün olacak!Bugün insanlarla bağlantı kurabilmek için bir tercüman tutmanız gerekebilir. Siz ne kadar çok bir şeylere sert çıkarsanız muhtemelen insanlar da o kadar çok lafı ağzınıza tıkacak ve canınızı sıkacak. Bu yüzden işleri olabildiğince basit ve enerjik ele almanızda fayda var. Fazla ciddi bir tondan girmeniz felakete neden olabilir. İşleri olması gerekenden daha karmaşık hale getirmemeye çalışın. Doğru kartları tutuyorsunuz ve şimdi ise onları stratejik bir şekilde oynamanın tam zamanı.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Senin gibi yoğun tutkulu biri için ilginç bir gün olabilir. Evet, tutku, heyecan ve diğer duygusal dışa patlamalara hazır ol. Sahip olduğun müthiş teoriler ve yüreklendirici felsefi bakış açıları bugünün moduna uygun olup olmadı net değil. Fikirlerini kendine saklarsan iyi olacaktır.

6 Ağustos 2019, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay hem Plüton hem Merkür ile sabah saatlerinde sert kontaklar oluşturuyor. Aile içinde anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz. Evliliğinizdeki kıskanç tavırlar bugün partnerinizin tepki göstermesine neden olabilir. Ay, 10:35-18:31 arası boşlukta ilerliyor. 18:31'de Ay, Akrep burcuna giriş yapıyor. Sizler için de şanslı ve aşk dolu bir akşam başlıyor. Gönül ilişkinizde bir şeyleri düzeltmek için akşamı tercih edebilirsiniz.

6 Ağustos 2019, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Umutların artıyor!Ay, bugün akşam saatlerine kadar boşlukta hareket ediyor. Hayatına yeni bir düzen getirme çabası içindesin. Elindeki imkânları değerlendirmek isteyeceksin. Yeni girişimlere karşı umut besleyeceksin. Heyecanının güzel ama büyük borç altına girmen şimdilik doğru olmayabilir. Üyesi olduğun bir kuruluşun akşam gerçekleşecek bir daveti olabilir vebağlantın olduğu birisiyle hoş bir karşılaşma yaşayabilirsin. İlişkisi olan bir Yengeç burcuysan ve evlilikle ilgili konular gündemdeyse, karşı tarafa ‘güven ve sadakat' konusunda endişeye düşebilirsin. Bugün aynı zamanda mide hassasiyetin artabilir.

6 Ağustos 2019, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yakın çevrenizle yapacağınız planlar sayesinde önemli bir başarı sağlayabilirsiniz. Uzun zamandır beklediğiniz bir haber içinde olabilirsiniz.

6 Ağustos 2019, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde evde kazalara karşı dikkatli olmalısınız. Başınızı belaya sokmamaya özen gösterin. Ailenize ait konular gündeminizi etkileyebilir. Güvenlik ihtiyacı artabilir. Gün içinde mücadele gerektiren konulara karşı fazla hassas davranabilirsiniz. İçinize kapanıp, depresif ruh haline bürünmemeye çalışın.

6 Ağustos 2019, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde kendinizi daha iyi hissedeceksiniz. Duygusal problemlerinizi kendi ellerinizle bitirebileceğinizi keşfedeceğiniz bir gün olacak.

6 Ağustos 2019, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İlişkilerinizde fırsatlar elde edebileceğiniz bugün, İletişim alanında geçmiş şartlanmalarınızı ve duygularınızı bir tarafa bırakarak, içinde bulunduğunuz anı değerlendirerek olaylara yaklaşmanız gerekmekte. Aile ilişkileri ve özel hayatınızda etkili iletişim kurabilmek için duygusal değil mantıklı yaklaşımlarda bulunmanızın faydalı olacağı bir gündesiniz.

6 Ağustos 2019, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Asla diğer insanların aklını okuyamayacağını unutmayın. Kendinizi iyi hissetmiyorsanız ve kendinize biraz kızıyorsanız, bunun faturasını sevdiklerinize çıkarmayın. Onlarla konuşmak için zaman ayırın ve aile ve arkadaşların tavsiyelerini dinleyin.

6 Ağustos 2019, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay akşamüstüne kadar Terazi burcunda seyahat ederken evdeki işlerinizi halletmek için ideal. Ev içindeki diyaloglarda anlayış ve sabır geliştirmeniz gereken bir gün. Evde dekorasyon değişikliği yapmak için de kolları sıvayabilirsiniz. Günü güzelliğinizi destekleyen kişisel bakım hizmetinden faydalanarak geçirmek de akıllıca olacaktır.

6 Ağustos 2019, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parlak bir gün. Kendinize olan güveniniz ve pratik zekanız sayesinde işyerinizde terfi etmeniz çok yakın. Gerekgerek özel hayatınızda herşey toz pembe. Duygusal bağlamda yine de biraz dikkatli olmanızda fayda var. Sahiplenme duygunuzun ağır basmasına izin vermeyin.

6 Ağustos 2019, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Duygularınıza fazla güvenmemelisiniz. Sizi yanıltabilirler. Duygularınızı göstermekten çekiniyor olabilirsiniz. Korkularınıza yenilmeyin. Karşılığını alamadığınız bir şey yaşamıyorsunuz. Biraz daha disiplinle çalışmalı ve günlük hayatınız sizi zorlasa da kazançlarınızı arttırmak için hareket etmelisiniz.

6 Ağustos 2019, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Yengeç; ailenle zaman geçirebileceğin bu günde; uzun vadeli görüşmeler yapman ve aile büyüklerinden beklediğin maddi ve manevi desteği görmen mümkün olabilir. Ailen yaşama ve hayata daha cesur bakmanı, girişimciliğini ön plana çıkarmanı ve her arkanı döndüğünde orda olmaları seni rahatlatabilir.

6 Ağustos 2019, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 52' 14" R
Ay
Başak
28° 46' 28"
Merkür
Boğa
03° 23' 38"
Venüs
Boğa
23° 12' 20"
Mars
Koç
13° 32' 49"
Jüpiter
Boğa
28° 11' 59"
Satürn
Balık
17° 58' 27"
Uranüs
Boğa
23° 23' 26"
Neptün
Balık
29° 23' 33"
Plüton
Kova
02° 02' 52"
Chiron
Koç
21° 37' 28"
Lilith
Başak
25° 20' 17"
True Node
Koç
14° 55' 41"
Son Güncelleme : 18/05/2024 10:53

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>