Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Fikirlerini kendine saklıyorsun! Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Ağustos 2019, Pazar

Aşk 80%
Para 80%
Sağlık 80%

Fikriniz ve bakış açınızla ilgili sıkıntılarınız olabilir. Belki sevgilinizle aynı görüşte değilsinizdir ve bir şeylere sizin baktığınız pencederen bakmıyor olabilir. Sinirlenmemeye ya da üzülmemeye çalışın. Bu durumda kesin bir yargı yok, yani bir kişinin bakışının "doğru" olması gibi bir şey söz konusu değil. Uzlaşma, iletişim ve sabır sizi bugün sınayan şeyler olabilir.

Etrafınızda çok fazla gürültü ve heyecan olduğu zaman işinize konsantre olmakta büyük zorluk çekiyorsunuz. Bugün işlerinizde verimli olmak için sessizliğe ihtiyacı olan herkes için mükemmel bir gün! Son birkaç gün oldukça stresli olduğu için bir süredir böyle bir günü bekliyor olabilirsiniz. Bugün en zor problemlerle bile başa çıkabilmelisiniz. İhtiyacınız olan tüm sakinlik ve sessizlik mevcut!

İnternetiniz, bilgisayarınız ve diğer teknolojik ürünlerinizde gün boyunca ters giden şeyler olabilir bu yüzden bu tarz bir ekipman gerektiren işlerinizi tamamlamakta sıkıntı yaşayabilirsiniz. Bu sizin için çok stresli ve heves kırıcı olabilir bu nedenle bu şeyleri bir kenara bırakıp bu türden ekipman gerektirmeyen işlerinize konsantre olmanız çok daha iyi olacak. Sakin olun. Yarına kalmaz hepsi düzelecek.

Zihinsel bir "Evreka!" anı yaşayacağın bir gündesin. Göksel enerjiler seni yaratıcı bir dönüm noktasına götürecek. İşle ilgili bir meseleye yeni bir çözüm getirmeye çalışıyor olabilirsin. Aramakta olduğun yanıt, çarpıcılığıyla ve ışığıyla adeta gözünü kamaştırabilir. O yüzden aklına gelen her tür fikre yakından bak! İlham perilerin kulağına önemli tavsiyeler fısıldıyor olabilir.Hayatınız boyunca benimsediğiniz davranışlar ve kavramları bu dönemde sorgulayabilirsiniz. Genellikle hizmet odaklı birisiniz ve bugün bir yakınınıza yardım etmek isteyebilirsiniz. Fakat bu kişinin çok derinlere ittiği ve yalnızca kendi başına halledebileceği sorunları olabilir bu yüzden yardımınızı takdir etmeyen tavırlarla karşılaşabilirsiniz. Daha sonra sorunun bu olmadığını anlayacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün değişken yapınızda olmayabilirsiniz. Kendinizi rahat hissettiğinizde, ağzınız iyi laf yapıyor. Bazen sınırı aşıp insanların kafasını şişirebiliyorsunuz! Sizi dinleyenlerin dikkatli olduğundan ve uyuklamadığından emin olun! Sizden üstteki kişilerle çok samimi olmaya çalışmayın. Patronunuz bugün yaramaz şakalarınızı takdir etmeyebilir. Ve prestijli bir müşteriniz, kendisinin ayakkabı markası ya da saç şekli hakkındaki kişisel yorumlarınıza itiraz edebilir.

11 Ağustos 2019, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Hareketini boşlukta sürdüren Ay, 07:49'da Oğlak burcuna ilerliyor. İlişki ve evlilik hayatınızda geçmişte yaşadıklarınızı tekrardan gündeme getirmek yerine yeni bir sayfa açmayı denemelisiniz. Bugün itibariyle Jüpiter retrosu bitiriyor. Artık hem çalışma hayatınızda hem sağlığınızda şanslı bir döneme tekrardan girmiş oluyorsunuz. Burcunuza retro süresince gerileyen Merkür, Aslan burcuna giriş yapıyor. 29 Ağustos tarihine kadar ekonomik durumunuzla ilgili haberler alabilirsiniz. Beklediğiniz bir para veya prim hesabınıza yatabilir.

11 Ağustos 2019, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Fikirlerini kendine saklıyorsun!Kurban bayramının ilk günü iletişim gezegeni Merkür, ateş burcuna geçiyor. Güne hareketli ve olumlu duygularla başlayacaksın. Yaratıcı fikirlerini paylaşma konusunda temkinli davranabilirsin. Belli kalıptaki insanlar seni bir süredir yoruyor. Ancak duygusal olarak oldukça güçlü ve kendinden eminsin. Bu durum eşine ve sana yansıyor. Eğer evli bir Yengeç burcuysan eşinin ailesiyle bir araya gelmen mümkün olabilir. İlişkisi olmayan bir Yengeç burcuysan, bir süredir kalbinde bulunan kişiyi daha iyi tanımak ve doğru adımı atman için gerekli ortam oluşabilir.  Ailevi önemli meseleler üçüncü kişiler tarafından kulağına gelebilir.

11 Ağustos 2019, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygusal anlamda kendinizi yoğun hissedebilirsiniz. Hassasiyetleri doğru kullanmalı ve olumlu yönde ilerlemeye çalışmalısınız.

11 Ağustos 2019, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün karşıt burcunuzda ilerleyen Ay evlilik hayatına ve yakın arkadaşlıklara vurgu yapıyor. Beklentilerinizde daha gerçekçi olmaya bakın.

11 Ağustos 2019, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş alanında kendinizi göstermek için daha atik davranmalısınız. Sağlık bakımından ise özellikle boğaz şişmesi, geniz akıntısına dikkat etmeniz gerekmekte.

11 Ağustos 2019, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Duygularınızı denetlemeye çalışın. Geleceğe yönelik beklentilerinizin olumlu olması için gayret göstermelisiniz. Gerçekçi olmalısınız. Dostlarınızla biraraya gelecek ve neşeli vakit geçireceksiniz.

11 Ağustos 2019, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kariyerinizle ve çalışma alanınız, masanız, ofisinizle ilgili birtakım değişiklikler yapmayı düşünüyorsanız, bugün buna uygun bir gün olabilir. İhtiyacınız olan ekipmanlara ve araca daha kolay ulaşabileceğiniz bir gündesiniz.

11 Ağustos 2019, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bayramın ilk günü Ay Oğlak burcunda seyahat ederken ikili ilişkilerinizle ilgili önemli kararlar alabilir, görev ve sorumluluklarınızı yeniden gözden geçirebilirsiniz. Kurumsal yapılarla olanbirliğinizi güçlendirmek için fırsatlar çıkacaktır önünüze. Eşiniz için yeni birkapısı önüne açılabilir.

11 Ağustos 2019, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizdekiler size güvenmiyorlar. Bunun nedeni sizin tutarsız davranışlarınız. Oysa onlar sizin dostunuz. Hep sizin iyiliğinizi düşünüyorlar. Dostlarınızın kıymetini bilin. Onlara karşı daha dikkatli olun. İş hayatınızda küçük çekişmeler yaşıyorsunuz.

11 Ağustos 2019, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kendinizi çok huzurlu ve güçlü hissediyorsunuz. Duygusal anlamda aldığınız destek ile, insanların gözünde oluşturduğunuz imajdan memnunsunuz. Kariyer hayatınızla ilgili bir haber alacak ve maddi anlamda rahatlığa kavuşacaksınız. Çok çalışmanız gereken bir döneme giriş yapıyorsunuz.

11 Ağustos 2019, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Yengeç; halletmen gereken işleri bitirdikten sonra sevdiklerinle bir araya geleceğin bir gün. Bugün ortağın ya da eşin odak noktan olabilir. Partnerinle tatlı sert bir çekişme yaşayabilirsin, küçük tartışmaları abartmamalısın. Finansal konularla ilgili hareketlilik artarken, projelerin de hız kazanmaya başlıyor.

11 Ağustos 2019, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 30' 32" R
Ay
Balık
24° 43' 18"
Merkür
Koç
19° 06' 03"
Venüs
Boğa
06° 11' 04"
Mars
Koç
02° 57' 59"
Jüpiter
Boğa
24° 56' 30"
Satürn
Balık
16° 56' 12"
Uranüs
Boğa
22° 35' 19"
Neptün
Balık
29° 01' 56"
Plüton
Kova
02° 06' 12"
Chiron
Koç
20° 53' 38"
Lilith
Başak
23° 48' 16"
True Node
Koç
15° 23' 45"
Son Güncelleme : 04/05/2024 15:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>