Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Alışveriş günü! Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Ağustos 2019, Cumartesi

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 60%

Kalbiniz için biraz stresli olan enerji çatışması bugüne hakim olacak ancak bu, üstesinden gelemeyeceğiniz bir durum değil. Aslında, bugün biri bu durumdan yararlanacaksa, o kişi siz olmalısınız. Mücadeleci doğanıza kapılın ve istediğiniz şey için cesur davranın. Ancak, aynı zamanda çevrenizdekiler arasında bir uyum olduğundan ve herkesin ihtiyaçlarının karşılandığından emin olun, böylece barış her yere nüfuz edecek.

Yardımsever özellikleriniz bugün ön plana çıkabilir. Birisinin biraz yardıma ihtiyacı olduğunu ve işe koyulmaya karar verdiğini görebilirsiniz. Bir arkadaş ya da meslektaş bir proje ile mücadele ediyor olabilir. İşleri bitirmelerine yardımcı olmak için onlara ekstra birkaç saat teklif edebilirsiniz. Ya da çocuğa yeni bir beceri öğretmeyi teklif edebilirsiniz. Melek kanatlarınızı giyin ve harekete geçin.

Bugün, rutin yaşantınız size çok sıkıcı gelebilir ve aniden zincirlerinizi koparıp bir kaçamak yapmak isteyebilirsiniz. Hala yükümlülüklerinizi yerine getirme hissi içinizde olabilir fakat bu his geçecek. Eğer bugün de geçmezse, hayatınızdaki belli alanları bir kez daha değerlendirmeniz gerekebilir. Etrafınızda bir sürü fırsat var ve hayat gelişmenize olanak vermeyen bir durumda takılı kalmak için çok kısa.

Disiplin tavırların verim getireceği bir gün. Dikkatini ver ve her ne yapıyorsan yoluna devam et. Doğru taktikler uygularsan bugün birden fazla şey başarabilirsin. Detayların vaktini çok da almasına izin verme. İnsanlar seni kaygılanmaya sevk etse de enerjilerinin ilerlemene ket vurmasına izin verme.Bugün değişken yapınızda olmayabilirsiniz. Kendinizi rahat hissettiğinizde, ağzınız iyi laf yapıyor. Bazen sınırı aşıp insanların kafasını şişirebiliyorsunuz! Sizi dinleyenlerin dikkatli olduğundan ve uyuklamadığından emin olun! Sizden üstteki kişilerle çok samimi olmaya çalışmayın. Patronunuz bugün yaramaz şakalarınızı takdir etmeyebilir. Ve prestijli bir müşteriniz, kendisinin ayakkabı markası ya da saç şekli hakkındaki kişisel yorumlarınıza itiraz edebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İnternetle ya da bilgisayarla iç içeysen, bugün ekran başında çokça vakit geçirebilirsin. Belki bir şeyler yazıyor, internet sitesi tasarlıyor, animasyon ile uğraşıyorsundur ama her ne yapıyorsan, bugün yaptığın şeyleri her zamankinden çok daha iyi bulacaksın. Zeka, içgüdülerle bir olup ilham ve bilgi yaratıyor. Şimdi bunun tadını çıkar. Yeni ve sürdürülebilir bazı yetenekler geliştirebilirsin bile!

10 Ağustos 2019, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, güne uyandığınızda Yay burcunda hareket ediyor. Erken saatlerde Ay'ın Jüpiter ile kavuşumda olması arkasından Venüs'le açı kurması sizlere hem maddi hem de özel meselelerinizde şans getirecektir. Kişisel gelişim çalışmalarına önem verebilirsiniz. Öğle saatlerinden itibaren sağlığınıza dikkat etmeniz iyi olacaktır. Ay, akşam 22:50'de ise boşluğa giriyor.

10 Ağustos 2019, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Alışveriş günü!Çalışan bir Yengeç burcuysan, birtakım çalışmalara öncülük etmen daha istekli çalışmanı sağlayacak. İkili ilişkilerde uğraştıran durumlar söz konusu olabilir İkili ilişkilerinde “her şey güllük gülistanlıktı, bir anda ne oldu böyle?” diyeceğin gelişmelerle karşılaşabilirsin. Aslında bu durum bugünkü çoğu planın için geçerli olabilir. Anlayacağın sabrını korumakta zorlanacağın olaylarla karşılaşabilirsin. Önemli olan çabuk pes etmemek! Ailesinden uzakta yaşayan bir Yengeç burcuysan, sürpriz yaparak yanına geleceklerini öğrenebilirsin. Akşam saatlerinde arkadaşınla alışverişe çıkabilirsin.

10 Ağustos 2019, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geçmişte yaşamış olduğunuz bazı kırgınlık ve hataların doğru anlaşılacağı bir gündesiniz. Haklı olmanın tatlı gururu içinde hareket ederek ilişkilerde daha ılımlı bir yol izleyebilirsiniz.

10 Ağustos 2019, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Ay Yay burcunda ilerliyor. Bugünü boş geçirmek yerine, daha verimli olabileceğiniz bir işe ayırabilirsiniz. Düşüncelerinizde de aktifsiniz.

10 Ağustos 2019, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Başkalarının mutluluğu için kendi isteklerinizi ertelemeye çalıştığınız günlerdesiniz. Böyle günlerde küçük bir mola, sonrasında atılım yerinde olur.

10 Ağustos 2019, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda ve bulunduğunuz ortamlarda yapacağınız görüşmelerden istediğiniz sonuçları kolaylıkla elde edebileceğiniz, sosyalliğinizin arttığı, kalabalık ortamlarda bulunabileceğiniz bir enerji sözkonusu iken, aşk hayatı ve çocuklarla ilgili konularda problemler ile karşılaşabilirsiniz.

10 Ağustos 2019, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Eşinizin yada ailenizden etkili birinin yaşamında olumlu ve büyük bir gelişme olacak, bu yüzden sizin de yaşamınızda değişim ve ayarlamalar yapmanız gereken durumlar olacak.

10 Ağustos 2019, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün öğlene kadar çocuk ve özel hayatla ilgili konular gündeminizi doldurabilir. Daha sonra aniden çıkan birseyahatiyle gündeminiz değişebilir. Kariyerinizde yeni olan projelerde canlanma dönemi. Çok çalışsanız da mutlu olduğunuz bir gün. Çalışma arkadaşlarınızla vakit geçirin.

10 Ağustos 2019, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, maddi konuların hayatınızda daha büyük önem arz etmeye başlayacağı bir dönemin ilk günü olabilir. Paranızı, mülklerinizi ve yatırımlarınızı daha iyi değerlendirebilmek için profesyonel kişilerle görüşmeler yapabilirsiniz.

10 Ağustos 2019, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Duygusal anlamda toparlandınız. Daha istekli ve motive bir şekilde kendiniz için yatırım yapmaya devam edebilirsiniz. Birlikte olma halinin bilinçaltınızdaki güven duygusunu beslediğini fark edebilirsiniz. Partnerinizin üstünüzde büyük bir gücü var. Bu güç size adım adım yükselmenizde yardım edecek. Daha önce de etmedi mi?

10 Ağustos 2019, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Yengeç; hafta başından süren yoğun tempon devam ediyor olacak, işlerini toparlaman için bugün de çalışman gerekebilir. Bu koşuşturma sağlığına dikkat etmeni hatırlatabilir, eğlenip, dinlenmeli, biraz daha rahatına bakmaya çalışmalısın. Gelecek vaat eden ve kendini yanında mutlu hissedebileceğin güzel bir aşk karşına çıkabilir.

10 Ağustos 2019, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 28' 55" R
Ay
Balık
24° 19' 00"
Merkür
Koç
19° 04' 57"
Venüs
Boğa
06° 09' 01"
Mars
Koç
02° 56' 42"
Jüpiter
Boğa
24° 56' 07"
Satürn
Balık
16° 56' 04"
Uranüs
Boğa
22° 35' 13"
Neptün
Balık
29° 01' 53"
Plüton
Kova
02° 06' 12"
Chiron
Koç
20° 53' 32"
Lilith
Başak
23° 48' 05"
True Node
Koç
15° 23' 43"
Son Güncelleme : 04/05/2024 14:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>