Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Hayatında yenilikler yapıyorsun! Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Ağustos 2019, Cumartesi

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 60%

Sezgisel doğanız ile mantıklı yönünüz uyumlu olabilir. Duygularınıza kulak verin. Bugün karşılaştığınız tüm insanlara ve durumlara karşı hassas bir yaklaşım benimsediğinizden emin olun. Aklınızın bir karşı havada olduğunu fark edebilirsiniz. Bu bakış açısındaki unsurları ele alın ve bilinçli bir şekilde hareket edin. Hayal gücünüzü canlandırın. Sevdiklerinize ilgi gösterin.

Kariyerinizde yeni bir başlangıç yapma şansı bugün karşınıza çıkabilir. Bu şansı yakalamak çok fazla çalışma ve çok kısa bir sürede fiziksel enerjinizin büyük bir kısmını harcamanıza mal olacaktır. Sonuç olarak, onun gözünü korkutup ve onu almak için cezbediliyormuş gibi hissedebilirsiniz. Ancak, bunu yapmadan önce düşünün: şu anda olduğunuz gibi bu belirsizliğe devam etmek istiyor musunuz? Hız değişikliği birkaç yoğun güne değebilir. Bunu düşünün!

Eğer bir avukatsanız, bugün sizin için harika bir gün. Özellikle de para konularında başkalarının çıkarlarını savunmak için daha iyi bir gün olamazdı. İnsanlar sizi görüşmelere davet edecek çünkü en zorlu anlaşmazlıklarda bile bir ara yol bulabiliyorsunuz. Kendi kendini savunan insan aptal görünür, bu doğru fakat bugün kendi hayatınızda ara buluculuk becerilerinizi kullanmak için harika bir gün!

Mizah anlayışın uyarılabilir. Şakalar ve espriler yapıp insanları eğlendirme günündesin. Keskin ve etkili bir zekan var. Dünyada olup bitenlerle ilgili ironi komik yorumlar yapabilirsin. Sevdiğin ünlülerin taklitlerinde de başarılısın. Hatta başından geçen komik şeyleri anlatmak da isteyeceksindir. Arkadaşlarınla öğle yemeğinde buluş; birlikte biraz gülün.Bugün, sosyal çevrenin benimsediği değerlerin derin anlamlarını görebilir ve anlayabilirsin. Büyükanne, büyükbaba ve ailenin diğer üyelerinin motivasyonlarını anlayıp, ebeveynlerinin geçmişi üzerine farkındalık kazanabilirsin. Bugün kökenlerine inip bir şeyleri öğrenmen açısından büyük bir gün. Ve bu yeni anlayışın sonrası, önemli ölçüde fayda sağlayabilirsin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir aile üyesiyle yaşadığınız duygusal bir mesele sizde kaçıp gitme ve bir yerlerde saklanma isteği uyandırabilir. Bu isteğe karşı koymayın; zira bu hareket, sorunla ilgili zihninizi boşaltmanız ve bu kişiyle yeniden karşılaşmadan önce yaralı ruhunuzu iyileştirmeniz için tam da ihtiyacınız olan şey olabilir. Ayrıca, kendinizle ilgili birtakım oldukça rahatsız edici keşiflerde bulunabilir ve uzun süre önce unuttuğunuz eski travmaları su yüzüne çıkarabilirsiniz. Bunlarla da savaşmayın. Yalnızca onları koyverin gitsin.

17 Ağustos 2019, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Günün tamamında, Ay Balık burcunda seyrine devam ediyor. Ay ve Jüpiter arasındaki zorlu açıyla sizler de öğle saatlerinde seyahatlerinizde gecikmeler yaşayabilirsiniz. Eğitimle ilgili konularınızda ise hızlı kararlar vermeyin. Ay ve Neptün arasındaki kavuşum ile güzel bir sürece giriyor olacaksınız. Hislerinizin sizi yöneteceği bir gün geçirebilirsiniz. İç sesinize güvenin.

17 Ağustos 2019, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hayatında yenilikler yapıyorsun!Hayatını daha farklı bir yöne çevirmek isteyeceğin bir gün. Öyle ki önüne çıkan engelleri teker teker aşıyorsun. İş arayışında olan bir Yengeç burcuysan, hiç ummadığın bir kişinin referansıyla yolun açılabilir. Planlı hareket etmeyi sevsen de hayatında spontaneyi eksik etmediğin bir gerçek. Bugün de yapılan planların değiştiği, hiç ummadığın gelişmelerin yer aldığı bir gün geçirebilirsin. Dış görünüşüne daha çok yatırım yaptığın bugünlerde dolabını yenilemeye gidebilirsin. Yatırım ve birikim konusunda önemli adımlar atabilirsin. İlişkisi olan bir Yengeç burcuysan, sevgilinin ailesiyle tanışman ilişkinin geleceği hakkında daha olumlu düşünmeni sağlayacak.

17 Ağustos 2019, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Finansal kaygılarınızı artık ortadan kaldırdığınız mükemmel bir gün geçirebilirsiniz. Bazı riskli gibi görünen kazanımlar size gelecek için büyük başarılar getirebilir.

17 Ağustos 2019, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay Balık burcunda ilerlerken yolculuklar, eğitsel uğraşlar hayatınıza yeni şeyler katabilir. Hareketsiz kalmamalı ve dışarı çıkmalısınız.

17 Ağustos 2019, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sevdiklerinizin bazı söylemleri ve beklentileri sizlere ağır gelebilir ve ters düşebilirsiniz. Orta yolu bulan ve dengeleyen unsur olma fırsatı yakalayabilirsiniz.

17 Ağustos 2019, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yolculuk ve gezilerle hareketli gündeminiz bugün de devam ediyor. Uzaklardan kişiler ve yabancılarla iletişim ve bağlantılar gündeme gelebilir. Özgür ve bağımsız yönlerinizi ortaya çıkarabilirsiniz.

17 Ağustos 2019, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Harcama uyarısı! Gerçekten ihtiyaç duymadığınız şeyleri almadığınıza emin olun. Duygusalsanız, alışveriş merkezine gidebilir ya da kendinizi daha iyi hissetmek için en sevdiğiniz çevrimiçi alışveriş sitelerini ziyaret edebilirsiniz.

17 Ağustos 2019, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Zihniniz son derece karışık. Yolda giderken yanlış yöne sapabilirsiniz. Aradığınız adresi bulmakta zorlanırsınız. Kanma, kandırılma, dolandırılma ihtimaliniz oldukça yüksek, kimseye güvenmeyin. Size sunulan, anlatılan vaat edilen konuların aslını astarını kontrol etmeden hemen inanmayın. Bankada, internette vb. noktalarda şifre unutmalarıyla karşı karşıya kalabilirsiniz. Koyduğunuz eşyaların yerini kaybedersiniz.

17 Ağustos 2019, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çalışıyorsanızhayatınızda bir yıldız gibi parlayacaksınız. Yaptığınız anlaşmalar, imzaladığınız sözleşmeler v.s. hepsinden karlı çıkacaksınız. Duygusal hayatınız için söylenebilecek bir değişiklik yok. Temkinli olmalısınız. Belki hiç de öyle değillerdir. Çünkü biraz abartıyorsunuz.

17 Ağustos 2019, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Duygusal anlamda özel zamanlar geçiriyor olabilirsiniz. Bir şekilde kendinizi birine aitmiş gibi hissedebilirsiniz. Aksi halde kimse ile olmamak, sadece kendinize zaman ayırmak istiyor da olabilirsiniz. Haritalarınızın para evi oldukça hareketli zamanlar geçiriyor. Bir şekilde maddi fırsatlar yakalayabilecek bir dönemden geçiyorsunuz.

17 Ağustos 2019, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Yengeç; geleceğinle ilgili kararsızlıklar yaşayabilir; ileriye dönük plan yaparken gerçekleri göz ardı edebilirsin. Özellikle sosyal medya da paylaşımlarda bulunurken içinde bulunduğun durumu fazla abartmamalısın. Çalışma ortamında yeni girişimlerde bulunmadan önce koşulların netleşmesini bekleyebilirsin.

17 Ağustos 2019, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 13' 22" R
Ay
Terazi
03° 06' 08"
Merkür
Boğa
03° 53' 28"
Venüs
Boğa
23° 39' 21"
Mars
Koç
13° 49' 31"
Jüpiter
Boğa
28° 17' 10"
Satürn
Balık
17° 59' 53"
Uranüs
Boğa
23° 24' 42"
Neptün
Balık
29° 24' 03"
Plüton
Kova
02° 02' 42"
Chiron
Koç
21° 38' 33"
Lilith
Başak
25° 22' 43"
True Node
Koç
14° 56' 09"
Son Güncelleme : 18/05/2024 19:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>