Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Yanlış anlaşılmalar zorluyor! Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Ağustos 2019, Pazar

Aşk 20%
Para 20%
Sağlık 60%

İşler sizin için oldukça düzenli ilerliyor ve kalbiniz bulutlarda uçmak istemesine rağmen, bir şeyleri perspektifte tutmak için çalışan denklemin sabit bir tarafı olduğunu göreceksiniz. Sevdiğiniz birine karşı daha büyük bir bağlılık göstermeyi düşünebilirsiniz. Şu anda bunu yapmak için sağlam ve mantıklı bir yapıdasınız.

Bugün çekici biri dikkatinizi çekmeye çalışıyor olabilir! Bu size karşı ilgisi giderek büyüyen birarkadaşınız olabilir. Zamanla size delicesine aşık olabilir. Bu durumla nasıl başa çıkacağınıza dair karar vermelisiniz. İkiniz arasında biraz kimya hissedebilirsiniz. Ama işinizi zevkle birleştirmek ister misiniz? Bazen kişisel hayatınızı profesyonel yaşamınızdan ayırmak daha güvenlidir.

İş ve sosyal yükümlülükleriniz arasında biraz sıkışmış gibi hissedebilirsiniz. Bu gece eğlenceli bir şey yapacaksınız, ekstra yardıma ihtiyacınız olabilir. Yemek için mümkünse yardımcı olacak birini ayarlayın. Misafirleri eğlendirmek ve mutlu olmalarını sğalamak zordur. Superwomen gibi olmaya çalışmayın.

Egolar bugün kontrolden çıkabilir ve seni hayrete düşürebilir. Çevrendekilere alan tanı ve diyalogların sıkıcılaşmaya başladığını anlarsan sadece gülümse ve başını salla. Verdiklerinin karşılığı olarak neler koparıp alabileceklerini düşünen insanlar sebebiyle havaya bir gerilim hakim olabilir. Kendi içinde sağlıklı bir denge sürdür ve diğer insanların dramalarından uzak dur.An itibariyla çeneniz düşmüş olabilir. Kendinizi ifade etme ihtiyacınız sizi ele geçirebilir. Birisiyle uzun bir muhabbete girdiğinizi görebilirsiniz. Yalnız sazı elinize almadığınızdan emin olun! O kadar enerjik hissediyorsunuz ki bir gevezeye dönüşmüş olabilirsiniz. Diğer kişiye de kendisini ifade edebilmesi için zaman ve alan tanıyın. Ona da konuşma hakkı tanırsanız, keyifli bir sohbet yapabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün, sosyal çevrenin benimsediği değerlerin derin anlamlarını görebilir ve anlayabilirsin. Büyükanne, büyükbaba ve ailenin diğer üyelerinin motivasyonlarını anlayıp, ebeveynlerinin geçmişi üzerine farkındalık kazanabilirsin. Bugün kökenlerine inip bir şeyleri öğrenmen açısından büyük bir gün. Ve bu yeni anlayışın sonrası, önemli ölçüde fayda sağlayabilirsin.

18 Ağustos 2019, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, 01:34-19:32 aralığında bugün boşlukta ilerliyor. 19:32'de Koç burcuna geçiş yapıyor. Mars ayrıca bugün, Başak burcuna geçiyor. 4 Ekim'e kadar iletişim yönünüzün kuvvetli olduğu günler yaşayabilirsiniz. İnsan iletişiminin yoğun olduğu sektörlerde çalışıyorsanız ikna kabiliyetiniz sayesinde yeni fırsatlar yakalayabilirsiniz. Kardeşinizle ve akrabalarınızla zaman zaman gerginlikler yaşayabilirsiniz. Yeni bir eğitime enerjinizi harcayabilirsiniz.

18 Ağustos 2019, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yanlış anlaşılmalar zorluyor!Mücadele gezegeni Mars, bugün toprak burcuna geçiyor. Kendi işini yapan bir Yengeç burcuysan, işini büyütmek adına reklam ve tanıtım hizmetleriyle ilgili araştırmalar yapabilirsin. İlişkisi olan ya da evli bir Yengeç burcuysan, sosyal medya kullanımı bazı yanlış anlaşılmaları beraberinde getirebilir. Keskin çıkışlar yapmamaya çalışmalısın. Gerçekçi düşünmek gerektiğini kendine sürekli hatırlatman gerekebilir. Akşamüzeri bir araya geleceğin arkadaşlarınla, sosyal yardım kampanyalarına maddi destek verebilirsin. Sevildiğini görmek içinin kıpır kıpır olmasına neden oluyor.

18 Ağustos 2019, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün bazı konularda birilerine danışmak isteyebilir ve yeni girişimlerde bulunabilirsiniz. Sabırsızlığınız yüzünden yanlış yönlendirme tuzaklarına düşmeyin.

18 Ağustos 2019, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinizi daha iyi ifade edebileceğiniz fırsatlar içindesiniz. Genel olarak şans sizin yanınızda ve yolculuklar içinde de olabilirsiniz.

18 Ağustos 2019, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Artık değişiklikleri kolayca yapabilirsiniz. Yeni fikirler keşfedin, yeni insanlarla tanışın ve yeni yöntemler deneyin. Statükoyu bozmadan olağandışı şeyler deneyin.

18 Ağustos 2019, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda olumlu anlamda destek alırken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, seyahate çıkabilir, kendinizi ve enerjinizi çok iyi hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde genel motivasyonunuzda geçici bir düşme yaşayabilir, bu süreçte değer verdiğiniz kişilerle iletişiminizde kırgınlık ve alınganlık gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.

18 Ağustos 2019, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün sorumluluklardan kaçmayı istediğiniz bir gündesiniz. Çalışmak yerine seyahat etmek, keyif yapmak istiyorsunuz. Bu konularda karar alırken çok ani karar vermeyin, yavaşlayın, sakince karar verin.

18 Ağustos 2019, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Mars bugün Başak burcuna geçiş yapıyor. Kardeş, yakın akrabalar, komşularla ilgili sıcak bir gündem konunuz olabilir. Olaylara tartışma yerine çözüm odaklı yaklaşın. Seyahatlerinizi tetikleyen bir döneme adım atıyorsunuz. İletişim, ticari konular, yeni birplanı zihniniz kurcalayabilir. Kısa yolculuklarınızda sinirlerinize hakim olmakta fayda var. Kimseyle ağız dalaşına girmeyin. Eski arkadaşlar tekrar karşınıza çıkabilir.

18 Ağustos 2019, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Arkadaşlıklar, geleceğe yönelik yatırımlar ve projeler, sizin için ön plana çıkacak konular. Herşeyin istediğiniz gibi olması için biraz daha beklemeniz gerekiyor. Katılacağınız davet ve toplantılarda yaratıcılığınızla her zamankinden daha fazla dikkat çekeceksiniz.

18 Ağustos 2019, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Duygularınızı üst perdeden yaşamaya başladığınız bir zaman dilimindesiniz. Hayatınızda gelişmesi gereken bazı konular rötar yapıyor olabilir. Ancak bu asla gerçekleşmeyeceği anlamına gelmiyor. Yengeç burçlarının şans oyunları denemesini tavsiye ederim. Daha fazla para kazanmak ve varlık geliştirmek konusunda hırslanmış olabilirsiniz.

18 Ağustos 2019, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Yengeç; güne ihmal ettiğin eş dostu arayarak başlayabilir, yarım kalan işlerini sonuçlandırabilirsin. Ancak günün ilerleyen saatlerinde tempon artabilir, gerekgerekse aile hayatında kimsenin sözüne bakmadan bireysel kararlar alabilir hatta bencilce davranışlar sergileyebilirsin.

18 Ağustos 2019, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 16' 35" R
Ay
Terazi
03° 45' 35"
Merkür
Boğa
03° 58' 02"
Venüs
Boğa
23° 43' 27"
Mars
Koç
13° 52' 04"
Jüpiter
Boğa
28° 17' 57"
Satürn
Balık
18° 00' 07"
Uranüs
Boğa
23° 24' 54"
Neptün
Balık
29° 24' 08"
Plüton
Kova
02° 02' 41"
Chiron
Koç
21° 38' 43"
Lilith
Başak
25° 23' 05"
True Node
Koç
14° 56' 13"
Son Güncelleme : 18/05/2024 21:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>