Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Eskileri Düşünebilirsin Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Mayıs 2020, Salı

Aşk 10%
Para 20%
Sağlık 40%

İyi kalpli olmak genellikle Yengeç ile ilişkilendirilen bir şeydir. Ancak, bu diğerlerinden çok sizin için büyük bir tehdit oluşturuyor. Bunun olmasını önlemek için içgüdülerinize gerçekten güvenmeniz gerek. Duyduğunuz şeyler, hissettiğin şeylerle çelişiyorsa, hislerinize güvenin. Kullanıldığınızı hissederseniz, takmamaya çalışın. Eğer bunlara alınıp yardımsever doğanızı yok ederseniz, bu gerçekten utanç verici olur.

Bugün biraz huzursuz ve heyecanlı hissedebilirsiniz. Gün boyu bilgisayarınıza bağlı kapalı yerlerde kalmamaya çalışın. Uzun, yalnız bir şekilde çalışmanız gerekiyorsa sık sık ara verin. Yapabilirseniz, kan akışınızı düzenlemek ve temiz hava almak için uzun bir yürüyüşe çıkın ya da bisiklete binin. Günün enerjisi de kısa görevlerin tamamlanması ve işlerin yürütülmesi için elverişli olacak. Hareket etmeye devam ederseniz daha rahat hissedeceksiniz.

Bugün kendinizi, özellikle görsel sanatlarla ilgili konularda sanatsal hissedebilirsiniz. Belki de tarihteki büyük ustalardan ilham alarak fazlasıyla engin fikirler üretebilirsiniz. Bir konsere veya tiyatroya gitmek ya da bir sanat galerisinde gezinmek için harika bir gün! Düşündüklerinizi not etmeye çalışın çünkü sonrasında hatırlamak isteyeceksiniz. İyi eğlenceler!

Zihnine aşırı yükleniliyor. Günün enerjisi bir hızlanma enerjisi vermiş olabilir. Aynı anda birden fazla şey düşünüyorsun. Ya da gün boyu birçok projeyle ilgilenebilirsin. Aynı zaman içinde birden fazla boyutta işliyormuşsun gibi bir hisse sahipsin. Kendini o kadar da zorlama. Arada küçük molalar ver ve tek bir şeye odaklan. Ancak bu şekilde görevlerini tam anlamıyla tamamlayabilirsin.Öz disiplininizi korumak sizin için zor olabilir. Çocuksu doğanız dışarı çıkıp oynamak istiyor. Duygusal olarak kontrolünüzü kaybedip en temel, içgüdüsel oyuncu doğanıza teslim olmaktan korkuyorsunuz fakat görev bilinciniz ve sorumluluğunuz sizi geri çekiyor. Bu zor içsel gerilim, hayatınızın pek çok farklı alanındaki rahatsızlıklarınızın temel sebebi olabilir. Bir denge yakalamak için elinizden gelenin en iyisini yapmaya çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yalınlıkla sınanacağınız bir gün olabilir bugün. Birisi sizi bir terfi veya bir çeşit prestij ile ödüllendirecek olabilir. Sınavınızın amacı, baştan aşağıya hatta giyiniş şeklinizin değiştiği noktaya kadar kibir takınıp takınmayacağınızı görmek olacak. Ya da aksine üzerinizdeki bu telaşın harika olduğunu ancak o kadar da önemli olmadığını düşünüp sakin mi kalacaksınız acaba?

19 Mayıs 2020, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Beyniniz şu an her zamankinden daha keskin yeni ve zor şeyleri çok hızlı bir şekilde öğrenebileceksiniz. Çevrimiçi bir sınıfa kaydolmak, zorlu bir roman başlatmak veya yeni bir hobi öğrenmek için mükemmel bir zaman. Ancak zihinsel görevler zor olmayacak olsa da, fiziksel aktiviteler söz konusu olduğunda yükselebilirsin. Kendinizi daha entelektüel arayışlara ayırın.

19 Mayıs 2020, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendi içinde bir yolculuğa çıkıyorsun. Yaşadığın bütün anılar aklına geliyor. Uzun zamandır görüşmediğin eski bir arkadaşınla uzun bir telefon görüşmesi yapıp eski günleri yad edebilirsin. Kendini bazı konularda suçlu hissetsen de sana yakın olan kişilerle dertleşmek bu noktada sana huzur verecektir. Alım satım işleri ile uğraşan bir yengeç burcuysan bugün daha dikkatli olman gerekebilir.

19 Mayıs 2020, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi konularda beklentilerinizin ani yön değiştirmesi sizi de zor durumda bırakabilir. Aniden ortaya çıkan borçlar ve alacaklar konusu sorunlu bir hal alabilir. Olayları stres yapmadan çözüme kavuşturmanız sizi daha az yıpratacaktır.

19 Mayıs 2020, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızla ilgili gelişmeler gündeminizi etkileyebilir. Hedeflerinize ulaşmak için tamamlanma içine girebilirsiniz. Üstlerinizle ilişkilerinizde özenli davranmanızda fayda var. İş yerinde olabilecek kazalara karşı dikkatli olmalısınız. Bilemediğiniz konularla ilgili kontrol kaybı yaşamamaya özen gösterin. İçsel süreçler yaşayabilirsiniz.

19 Mayıs 2020, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sizin için her zaman orada olan dostlarınızı ve hayatın tüm diğer güzelliklerini bilinçli olarak kucakladığınızda evren size daha fazlasını akıtacaktır.

19 Mayıs 2020, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda olumlu anlamda destek alırken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, seyahate çıkabilir, kendinizi ve enerjinizi çok iyi hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde genel motivasyonunuzda geçici bir düşme yaşayabilir, bu süreçte değer verdiğiniz kişilerle iletişiminizde kırgınlık ve alınganlık gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.

19 Mayıs 2020, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün zihninizi çalıştıracak aktivitelerle ilgilenmek isteyeceksiniz. Yeni bir online derse katılmak bugün tam size göre olabilir.

19 Mayıs 2020, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Koç burcundaki seyahatine devam eden Ay, kariyer hayatınızı ön plana çıkarıyor. Kendinizi çalışmıyorken biledüşünürken bulabilirsiniz.Hayatınızdaki otorite figürleriyle ilişkilerinizde gerginliklerle karşılaşabilirsiniz. Toplumsal sorumluluklarınız üzerine kafa yorabilirsiniz.

19 Mayıs 2020, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Beklentilerinizin gerçekleşmemesi sizi fazlasıyla üzmüş. Endişeye kapılmayın. Beklediğiniz bir para elinize geçecek. Bunu iyi değerlendirin. Kalbinize yeni bir insan girebilir. Onu ani bir karşılaşma ile tanıyacaksınız. Birlikte olduğunuz kişiden sürpriz bir hediye alabilirsiniz.

19 Mayıs 2020, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Gerçek aşka inanan Yengeçler bugün romantik bir gün geçirebilirsiniz. Meditasyon yapmak veya bir tür yoga yapmak vücudunuz ve ruhunuz için son derece iyi olacaktır. Daha fazla protein tüketin.

19 Mayıs 2020, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sizinle direk ilgisi olmayan konularda, herhangi bir şekilde haksızca tavırlarla karşılaştığınız zaman, o kişiye karşı giderek artan gerilim içine giriyorsunuz. Fakat, bu tür anlarda kesinlikle başkalarına konuyu aksettirmeyin. Bugün, işinizle ilgili daha üst kademede kişilerle görüşme fırsatı çıkabilir. İşi anlatmaktan çok, izlenecek yöntemleri anlatmalısınız.

19 Mayıs 2020, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 25' 05" R
Ay
Balık
08° 25' 48"
Merkür
Koç
18° 23' 37"
Venüs
Boğa
04° 47' 56"
Mars
Koç
02° 06' 03"
Jüpiter
Boğa
24° 40' 41"
Satürn
Balık
16° 50' 32"
Uranüs
Boğa
22° 31' 26"
Neptün
Balık
28° 59' 59"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 49' 54"
Lilith
Başak
23° 40' 47"
True Node
Koç
15° 22' 08"
Son Güncelleme : 03/05/2024 12:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>