Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Müjdeli haberler alıyorsun! Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Temmuz 2019, Cuma

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 40%

Bugün herhangi bir ekstra sorumluluktan kurtulmaya karar verebilirsiniz. İlginç bir partiye gidebilirsiniz, yani sevgilinizle evde özel bir kutlama! Ancak, sevgiliniz bir süreliğine beklenmedik bir şekilde kaybolacağı için bu kutlama istediğinizden daha geç gerçekleşebilir. Yine de unutmayın ki, geç olsun güç olmasın! Akşamın tadını çıkarın.

Bugün artan bir iyimserlik hissedebilirsiniz. Belki de nihayet kariyerinizde bir atılım yapabileceğinizi hissediyorsunuzdur? İşinizle ilgili daha olumlu ve mevcut pozisyonda kalmak için daha motive hissedebilirsiniz. Yaptığınız sıkı çalışma için kendinizi tebrik edin ve ne kadar ilerlediğinizi kutlamak için kendinize biraz zaman ayırın!

Bugün kafanızın içi bilgilerle dolup taşabilir. Sohbet esnasında ilginç bulduğunuz ve güçlü bir şekilde sizi kendine çeken bazı fikirlerle karşılaşabilirsiniz. Bu fikirler tarih, felsefe veya diğer entelektüel konularda olabilir. Bunlar etkileyici bir tartışmaya yol açacak gibi görünmüyor değil mi? Yine de bunun hakkında çok heyecanlı olmayın. Diğerlerine de kendi düşüncelerini üretmeleri için zaman verin. Kitaplar, dergiler, internet ve dğer kaynaklar da kullanımınıza açık. Günün tadını çıkarın!

İnsanların ruh dengelerinin değişimi konusunda pek sabırlı değilsin ve onlardan kendilerini kontrol etmesini bekliyorsun. Bugün anlayışlılık güçlerin çevrendeki birinin stresli durumunu sana açmasıyla test edilecek. Kendini onların yerine koy. Fark etmen gereken en önemli şey duyguların önemi. Duygusal dışavurumun iyileştirici gücüne karşı daha açık ol.Bugün her şey şen şakrak görünse de dikkate alınması ve davranışlarınıza hakim olması gereken bir nebze ciddiyetin de söz konusu olduğunu unutmamalısınız. Her ne kadar canınız gülüp eğlenmek ve rahat takılmak istese de biraz ciddiyete de zaman ayırmaya özen gösterin. Bazı önemli hedefler belirlemeyi ve önümüzdeki yılın etkinliklerini de göz önüne alarak planlar yapmayı düşünebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Genel perspektifin genişleyecek; tıpkı yüksek bir dağa tırmanıp tepeden vadilere bakıyor gibi hissedeceksin. Bu macera dokunuşu daha fazlasını istetecek ve aniden daha da yüksek bir dağ gözüne ilişecek. Gözlerini bu dağa tırmanmaya dikmekten çekinme ve yola koyul. Hiçbir şey seni alıkoyamaz; kendi zihnindeki sınırlamalar dışında.

19 Temmuz 2019, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Günün tamamında Kova burcunda seyrine devam eden Ay, gün boyunca kontak kurmayarak boşlukta kalıyor. Yapacağınız ödemeler, finansal işlemler askıda kalabilir. Tekrar tekrar kontrol etmenizde yarar var. Merkür retrosu bugün itibariyle Yengeç burcunda devam ediyor. 1 Ağustos'a kadar kendinizle hesaplaşmanız gereken durumlar yaşayabilirsiniz. Bazı konularda acaba daha farklı tepki verseniz daha mı iyi olurdu bunları düşünebilirsiniz. Ailevi bazı konularda içinize sinmeyen şeyler olabilir.

19 Temmuz 2019, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Müjdeli haberler alıyorsun!İletişim gezegeni Merkür bugünden itibaren 11 Ağustos'a kadar su burcunda geri hareket etmeye edecek. Zihinsel konulara yönelebilir, edebiyat, felsefe gibi alanlarda okumalar yapabilirsin. İş arayan bir Yengeç burcuysan,görüşmesine davet edilebilirsin. İlişkisi olmayan bir Yengeç burcuysan, hoşlandığın kişiye duygularını açmak isteyebilirsin ancak bugün doğru gün değil, bilmelisin. Evliysen, eşinin vereceği müjdeli haber seni çok sevindirecek. Arkadaş çevren ve aile ortamınla ilişkilerin güzel bir seyirde ilerlerken, olumsuzlukları göz ardı etmen takdir edilmeni sağlayacak. Bugün ayı zamanda küçük sakarlıklara dikkat etmelisin.

19 Temmuz 2019, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Birortağınız var ise bazı konularda fikir ayrılıkları içerisine girebilirsiniz. Bu noktada daha fazla empati yapmalı ve sabırla karşı tarafı dinlemelisiniz.

19 Temmuz 2019, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Endişe içinde olduğunuz konular gündeminizi meşgul edebilir. Ortaklı para konularıyla ilgilenmeniz gereken bir gündesiniz. Banka işlerinizi halletmeniz için uygun zamanlar var. Sorumlu olduğunuz konularda yenilenme içine girebilirsiniz. İkili ilişkilerinizde acele etmeden karar vermeniz sizin için daha iyi olacaktır.

19 Temmuz 2019, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yeni tanıştığınız kişilere karşı dikkatli olun ve hemen her şeyinizi paylaşmamaya özen gösterin. İş alanında güzel haberler alacaksınız.

19 Temmuz 2019, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İdeallerinizi gerçek zemine oturtmaya çalışın. Herkesin yararına olacak hedeflere doğru ilerleyin. İyi niyetlerinizi gerçekçi temellere oturtun. Insanlara yardımcı olmak için pratik bir yol oluşturun. Kendi çıkarlarınızı düşünmeden başkalarına yardım etmenizin faydaları katlanarak size geri döner.

19 Temmuz 2019, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün maddi anlamda güzel haberler alacağınız bir gün. Sürprizlere hazırlıklı olun. Sürekli herkesin isteklerine evet demek zorunda hissetmeyin. Başkalarının da sorumluluk alması gerektiğini düşünüyorsanız, bunu söylemekten çekinmeyin.

19 Temmuz 2019, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay’ın Kova burcundaki seyahati sizi ruhsal açıdan etkiler. Spiritüel, mistik konular, metafizik temalar ilginizi çeker. Gelir gider dengenizi gözden geçirmeniz için önemli bir gün. Aşırı lüks harcamalardan kaçının. Çocuklarınızın ihtiyaçları için kesenin ağzını açabilirsiniz. Sportif faaliyetler, yaratıcı faaliyetler için canlı bir gündesiniz. Partnerinizin orijinal fikirlerinden ilham alabilirsiniz

19 Temmuz 2019, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sağlığınızı kafanıza çok taktınız. Adeta hastalık hastası oldunuz. Dostlarınız bu durumdan çok şikayetçi. Sizin yanınızda rahat değiller. Bu huyunuzdan vazgeçin. İşlerinize dört elle sarılın. Yüzdünüz ve kuyruğuna geldiniz. Bundan sonrası başarı. Enerjinizi dikkatli kullanın.

19 Temmuz 2019, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Maddi anlamda zorlanan, haber bekleyen tüm Yengeçler için çok güzel bir zaman dilimi. Özellikle bu bir kaç gün, ödeneklerinizi almakta güçlük çektiğiniz kişiler ve kurumlardan ödentilerinizi elde edebilirsiniz. Kazanç kapılarınızı arttıracak güzel haberler alacaksınız. 

19 Temmuz 2019, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Yengeç; bugün ortak kaynaklarının kullanımında daha bağımsız ve özgür olmak isteyebilir, geleceğe dair finansal planlar içinde olabilirsin. Girişimlerde bulunmak için istekli olmana rağmen yeni bir şeylere başlamaktan kaçınmalısın. Akşam saatlerinde inanç ve değerlerin doğrultusunda hareket edebilirsin.

19 Temmuz 2019, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 14' 51" R
Ay
Akrep
29° 04' 01"
Merkür
Koç
15° 59' 23"
Venüs
Koç
25° 42' 10"
Mars
Balık
26° 24' 28"
Jüpiter
Boğa
22° 57' 28"
Satürn
Balık
16° 11' 13"
Uranüs
Boğa
22° 06' 11"
Neptün
Balık
28° 46' 29"
Plüton
Kova
02° 05' 35"
Chiron
Koç
20° 24' 51"
Lilith
Başak
22° 51' 39"
True Node
Koç
15° 33' 40"
Son Güncelleme : 26/04/2024 02:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>