Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Zorlukların üstesinden geliyorsun! Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Temmuz 2019, Pazar

Aşk 40%
Para 100%
Sağlık 80%

Bugün biri sizi çok etkilemiş olabilir. Sevdiğiniz bir kişi sizinle özel bir şey paylaşabilir. O kişiye karşı eşsiz bir yakınlık hissi hissedebilir, ruh eşiniz olduğunu anlayabilirsiniz. Ruh eşleri bize bir şeyler öğretmek ve bize ilham vermek için hayatımıza gelirler. Bizi daha derinden bakmaya teşvik ederler. Ruhsal yönünüz artabilir, bu yüzden eğer isterseniz zamanınızı meditasyon yaparak veya dua ederek geçirebilirsiniz.

İyi haberler alacaksınız. Beklediğiniz bir şey sonunda gelebilir. Yaşamak için yeni bir yer arayışındaysanız, mükemmel daire veya ev birdenbire müsait hale gelebilir. Veya bir şey satın almak için para biriktirmeye çalışıyorsanız, şimdi daha büyük bir nakit akışınız olabilir. Geçmişteki sıkı çalışmalarınızın karşılığını almanız gerekiyor. Bu süreçte iyi 'karma' elde ettiniz!

Bugün siz ve ailenizden birileri bazı değişiklikler yapma konusunda tartışabilirsiniz. Bu değişiklikler, dekorasyon veya düzenleme ve hatta temizlik yapmak bile olabilir. Ancak, bu farklı bir yere taşınmanızı gerektirecek bir şey de olabilir. Etrafınızdaki değişim ihtiyacı çok açık, bu yüzden tereddüt etmeyin. İlk adımlarınızı atmaya başlayın!

Şu anda heves ve bekleti içinde olabilirsin. Günün enerjisi seni yeni şeyler denemeye itebilir. Taze bir başlangıca, yeni konseptler ve fikirler benimsemeye hazırsın. Açık fikirli olmaya çalış çünkü karşına aydınlatıcı şeyler çıkabilir. Enerjini çok daha pozitif bir yöne kaydırmaya hazırsın, öyleyse değişime hazır ol!Özgürlüğünüze önem veriyorsunuz ve bir insanın ne denli faydalı olabileceğinin canlı kanıtısınız. Ama yine de, sizin de gayet iyi bildiğiniz gibi, başkalarının yardımını kabul etmeniz gereken zamanlar da var. Bir grubun kimyası tuttuğu zaman, ortaya çıkaracakları ürün, tek bir üyenin elinden çıkacak olandan çok daha iyi olur. Başkalarının da sizin gibi bazı erdemleri var! Bugün çevrenizdekilerin söylediklerine kulak vermek iyi olacaktır. Bir şeyler öğrenebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün iki farklı yöne çekiliyormuş gibi hissedebilirsin. Sen kibar bir insansın ve başkalarıyla zıtlaşmaktan hoşlanmıyorsun. Fakat şu anda değişim isteyen şeyler yaşanıyor gibi. Senin sahip olduğun bakış açısını anlayamayan bir sevgilin veya yakın arkadaşın olabilir. Düşüncelerini açık açık ifade et ve yaşadığın kaygıların tarafsızca bir listesini yap. Utangaç tarafın seni konuşmamaya itiyorsa da, ağzını açtığında kendini çok daha iyi hissedeceksin!

14 Temmuz 2019, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Saat 04:30 olduğunda boşluğa giren Ay, yarına kadar bu şekilde kalıyor. Duygusal olarak karmakarışık bir gün geçirebilirsiniz. Hayattan beklentileriniz, ne yapmak istediğiniz bu tarz sorular aklınızı kurcalayabilir. Akşam itibariyle ise Güneş'in Plüton ile yaptığı karşıtlık nedeniyle ikili ilişkilerinizde güç kavgaları yaşayabilirsiniz. Özellikle partneriniz size baskın gelmek isteyebilir. Buna karşılık vermeniz iyice tansiyonu yükseltebilir.

14 Temmuz 2019, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Zorlukların üstesinden geliyorsun!Ay, tüm gün boşlukta salınıyor. Etrafında yaşanan bazı gelişmeler, içindeki hırsı körükleyebilir. Seni eleştiren veya kısıtlayan insanlara hafiften bir veryansında bulunabilirsin. Kendine karşı fevri davranmak yerine durup düşünmelisin. Merak etme, elini hangi işe atsan, üstesinden geleceksin. Ay'ın konumu maharetlerini sergilemen konusunda sana destek veriyor. Bugün enfes yemeklerinden bir tanesi mutlaka yap ve etrafındakileri mutlu et. İlişkisi olan ya da evli bir Yengeç burcuysan, sevdiğinle birlikte romantik bir akşam geçireceksin. Günü sakin, dingin ve dinlenerek geçirmek kendini iyi hissetmeni sağlayacak.

14 Temmuz 2019, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yakın çevre ve sosyal ilişkilerinizden alacağınız tekliflerle yüzünüz gülebilir. Bazı fikirler her ne kadar kafanıza oturmamış gibi olsa da süreç içinde alışacaksınız.

14 Temmuz 2019, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün biraz çaba ile olsa da çok şey yapabilirsiniz. Tembellik etmemeli ve eksik kalan şeyleri tamamlamaya gayret etmelisiniz

14 Temmuz 2019, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Üzerinizde baskı hissettiğiniz ve açmazda olduğunuzu düşündüğünüz konularda beklemediğiniz yerden gelecek bir yardım eli ile çok ferahlayabilirsiniz...

14 Temmuz 2019, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Günlük işler, detaylar, hesap kitap işleri gündeminize gelebilir, çalışkan ve üretken bir gün geçirebilirsiniz. Beslenme, sağlık, şifa konularıyla ilgilenebilir, bu konularla ilgili kişilerle bir araya gelebilirsiniz.

14 Temmuz 2019, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Önemli bir karar mı veriyorsunuz yoksa sadece erteliyor musunuz? Kararsız olduğunuz için mi adım atmıyorsunuz, bundan emin olun. Bugün, hayatı ellerinizle tutun! Etrafınızdakileri şaşırtacak spontan bir şey yapın.

14 Temmuz 2019, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Partnerinizle aranızda söz düellosu yaşayabilirsiniz. Öfkeli ve kırıcı davranışlar kalbinizi kırabilir. Uzun süreli küslükler yaşamamak adına hoşgörü ve sağduyuyu elde bırakmadan. Bol akışın olacağı kazançlara odaklanın. Network ağı üzerinden kazanç elde etmek için iyi bir gün olabilir.

14 Temmuz 2019, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Mantığın vehayatının öne geçtiği bir gün. İşlere dalıp sevdiklerinizi ihmal etmeyin. İlgisizliğinizden yakınacak birileri çıkabilir. Bu sizin canınızı sıkabilir. Kaba ve umursamaz davranışlarla sevdiklerinizi üzüyorsunuz. Uzaktan gelecek biri hayatınızın akışını değiştirecek.

14 Temmuz 2019, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Biraz uzaklaşmak duygusal anlamda heyecanlarınızın artmasını sağladı. Normalde evde olmayı çok sevdiğinizi biliyorum. Ancak nadir de olsa başka yerleri de eviniz gibi benimseyebiliyorsunuz. Biri size alışkanlık kazandırabiliyor veya alışkanlık haline getirebiliyorsanız ondan çok hoşlanıyorsunuz demektir.

14 Temmuz 2019, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yengeç; gündelik işlerini yerine getirirken eşine ve aile ortamı üzerinde farkında olmadan bir baskı kurma çabası içinde olabilirsin. Evinde ya da çevrende bugün yaratabileceğin huzursuzluk duruşunda hal ve tavırlarında değişiklik yapmanı gerektirebilir. Hobilerinle ilgilenmek için uygun bir gündesin.

14 Temmuz 2019, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 42' 49" R
Ay
Yay
05° 07' 07"
Merkür
Koç
16° 01' 03"
Venüs
Koç
26° 17' 36"
Mars
Balık
26° 46' 41"
Jüpiter
Boğa
23° 04' 08"
Satürn
Balık
16° 13' 52"
Uranüs
Boğa
22° 07' 49"
Neptün
Balık
28° 47' 24"
Plüton
Kova
02° 05' 41"
Chiron
Koç
20° 26' 30"
Lilith
Başak
22° 54' 50"
True Node
Koç
15° 32' 09"
Son Güncelleme : 26/04/2024 14:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>