Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Kendi kabuğuna çekiliyorsun! Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Temmuz 2019, Perşembe

Aşk 40%
Para 60%
Sağlık 20%

Bugün aşk hayatınızda pratik konulara odaklanmanız gerekebilir. Belki de siz ve sevgilinizin bütçenizin üzerinden bir geçmeniz gerek. Son zamanlarda harcamalarınız biraz kontrolden çıkmış olabilir. Neyin değişmesi gerektiği konusunda dürüst olmaya çalışın. İkiniz güçlerinizi birleştirirseniz, yakında finansal durumunuz daha iyi olabilir. Belki birikmiş bir borcunuzu ödemek isteyebilirsiniz böylece yükünüz hafifler.

Bugün hayatınızdaki enerjinin boyutu çok büyük ve sizin ateşinizi söndürmeye çalışıyor olabilir. Her ne olursa olsun, közlerin sönmesine izin vermeyin. Gruba getirdiğiniz büyük kazançlardan biri, insanlara değişme cesaretini vermek için gerekli olan dinamizmdir. Mücadele etmeye devam! Unutmayın, günün sonunda, sadece kendinizden memnun olsanız yeter.

Bugün ekstradan para kazanma şansınız olacak. Son zamanlarda çok kurnazsınız ve yatırım seçimleriniz meyve veriyor gibi görünüyor. Kesinlikle keskin birzekasına sahipsiniz. Bunu kutlayın ve son zamanlarda kafanızı kurcalayan ufak tefek problemleri unutun.

Bugün hislerini hareketlendirecek agresif bir etki olduğunu fark edeceksin. Büyük olasılıkla bu his dikkatini yönetecek ve yapman gereken bütün şeylere karşı daha durağan ve nedensel olmanı gerektirecek. Dürüst ve anlayışlı ol. Bir miktar pratik kullanımı olmadığı sürece, hiç kimse senin garip metaforlarını ve şakalarını anlamayacaktır. Çiçeklerini sula ve bahçendeki bitkileri biç. Toprağa yakın oldukça daha iyi hissedeceksin.Şu an kendi ihtiyaçlarınız, ailenizinkiler ve işinizin gerektirdikleri arasındaki ikilemden bunalmış olabilirsiniz. Bunun sonucunda, gergin ve stresli hissedebilirsiniz. Bu durumun bir şekilde son bulmasının mümkün olup olmadığını düşünüyorsunuz. Panik yapmayın. Sona erecek, hem de sizi hiç üzmeden. Anahtar kelime "denge" ve çözüm onu bulmaktan geçiyor. Peşine düşün. Bu durumu atlatmak istiyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün incecik bir buz tabakası üzerinde yürüyeceksiniz bu yüzden dinleyenler pek ilgili olmayacağından çok fazla konuşmayın. Aslında bugün, kendi ön yargılarınızla savaşmak için ideal bir gün. Elbette bu her zaman hoşa giden bir yüzleşme değil, fakat son zamanlarda insanlıktan uzak deneyimler yaşadığınız için gerçeklik algınızı biraz değiştirmenin uygun olacağını düşünebilirsiniz.

11 Temmuz 2019, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay, hareketine Akrep burcunda devam ediyor. Ay'ın Venüs ile oluşturduğu pozitif açı sayesinde aşk hayatınızda sabah saatlerinde güzellikler yaşayabilirsiniz. Siz de bir adım atacaksanız sabahı tercih etmeniz olumlu sonuçlar almanızı sağlayacaktır. Çocuğunuz için de beklentiniz varsa gerçek olabilir. Güneş'in Neptün ile yaptığı uyumlu açıyla beraber bugün hayallerinizin gerçek olmaması için hiçbir neden yok. Kendinize güvenin ve harekete geçin. Şansınız açık tek ihtiyacınız olan şey ise cesaret. Yalnız bu cesaretle adım atarken Mars-Uranüs açısının gerginliğiyle ani harcamalar yapmayın.

11 Temmuz 2019, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendi kabuğuna çekiliyorsun!Ay, su burcunda hareket ediyor. Bugün her şey akışında ilerlesin isteyeceksin. İçinden hiçbir şey yapmak gelmeyebilir. Kimsenin sana dokunmaması için kendi kabuğuna çekilebilirsin. Bu davranışların sevdiklerinin dikkatini çekecek. Senin sıkıntını öğrenmek için sana baskı yaptıklarını düşünerek ağır tepkiler vermekten kaçınmalısın. İş arayışı içinde olan bir Yengeç burcuysan, aramazlar dediğin başvurundan dönüş alabilirsin. İlişkisi olan bir Yengeç burcuysan, değer verdiğin kişiyle arandaki problemleri çözmek adına önemli adımlar atabilirsin. Kilo problemin varsa, abur cubur tüketimini en aza indirmende fayda var.

11 Temmuz 2019, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi konularınızın gündemde olacağı bir gün. Beklenmedik ödemelerle ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Planladığınız gibi gitmeyen her koşul sizi farklı çözümlere doğru itebilir.

11 Temmuz 2019, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünü evde geçirmek ve evdeki işlerinizi halletmek isteyebilirsiniz. Ufak tefek aksaklıklara karşı dikkatli olmanızda yarar var. Teknik konularla ilgileneceğiniz zamanlar olabilir. Güven aradığınız durumlara çekilebilirsiniz. Yaşadığınız olumsuzlukların sizi etkilemesine izin vermemelisiniz. Kendi iç sesinizi dinlemek size iyi gelecektir.

10 Temmuz 2019, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Elektronik eşyalarınızla ilgili problem yaşayabilirsiniz. Birikmişinizi iyi kullanmaya ve zorunda olmadıkça harcama yapmamaya özen göstermelisiniz.

11 Temmuz 2019, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Dünya görüşünüzün geçerliliği sorgulanıyor. Eğer ani rahatsızlıklarla karşılaşırsanız, uyum sağlamak için zaman ayırın. Gerçekliklerle mücadele etmeniz sadece daha fazla üzülmenize ve muhtemelen, ülser gibi fiziksel sorunlara neden olacaktır. Gerçekliği olmasını istediğiniz gibi değil, olduğu gibi kabul etmelisiniz.

11 Temmuz 2019, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün bir arkadaşınız sizekonusunda destek verecek. Bazen başkalarının bakış açısına ve desteğine ihtiyaç duyabiliriz. Bugün bunu bulabileceğiniz bir gündesiniz. Kendinizi rahatlıkla ifade edip destek bulun.

11 Temmuz 2019, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Mars ile Uranüs arasındaki zorlu etkileşim, yaşam yönünüzde ani değişiklikler meydana getirebilir. Sürprizlere açıksanız bu hızlı değişime ayak uydurmak belki de size iyi gelir. Arkadaşlarınızla aniden biryapmaya başlayabilir, ayrıcahayatınızda rutin giden koşullarda değişimlerle karşılaşabilirsiniz. Akışta kalmayı seçin.

11 Temmuz 2019, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugünlerde herkes sizin ne kadar kendini beğenmiş ve vurdumduymaz olduğunuzu düşünüyor. Oysa siz böyle değilsiniz. İncindiğiniz zaman zırhınıza bürünüyorsunuz. Alçak gönüllülüğünüz ve vericiliğiniz dostlarınızın artmasına yol açacak.

11 Temmuz 2019, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yengeç burcu maddi konularda sizi mutlu edecek haberler alabilirsiniz. Yüklü bir maddi akışınız olabilir. Özellikle ticaretle uğraşan Yengeç burçları için oldukça verimli bir gün olacaktır. Kendinizle ilgili fiziksel olarak yapmak istediğiniz değişiklikler için adım atabilirsiniz.

11 Temmuz 2019, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yengeç; aşk hayatında seni derinden etkileyen konuşmalar ya da gelişmeler yaşanabilir. Duygularını çok yoğun ve tutkulu bir dille ifade edebilir, hatta bazı konularda gözü kara davranabilirsin. Yakın ilişkilerden alacağın destekle olayları daha derinlemesine araştırabilir ve harekete geçebilirsin.

11 Temmuz 2019, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 31' 43"
Ay
Akrep
16° 30' 20"
Merkür
Koç
26° 08' 58"
Venüs
Balık
20° 48' 55"
Mars
Balık
04° 28' 14"
Jüpiter
Boğa
16° 39' 33"
Satürn
Balık
13° 13' 42"
Uranüs
Boğa
20° 37' 55"
Neptün
Balık
27° 47' 05"
Plüton
Kova
01° 48' 56"
Chiron
Koç
18° 45' 22"
Lilith
Başak
19° 43' 32"
True Node
Koç
15° 35' 36"
Son Güncelleme : 28/03/2024 20:40

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>