Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Kaygılarını en aza indirgiyorsun! Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Temmuz 2019, Cuma

Aşk 20%
Para 60%
Sağlık 60%

Bildiğiniz gibi, bir konuda bir karar vermeniz gerekiyor ve bu hayatınızda bir dönüm noktasına ulaştığınız anlamına geliyor. Bu kararı vermedeki en zor kısım, her zamanki gibi geçmişle vedalaşmak. Geçmiş, özellikle belli belirsiz olduğunda çok sıcak ve güven verici gibi görünebilir. Onu geride bırakmak için güçlü ve kararlı olmanız gerekir. Fakat bu, kariyerinizde veya aşk hayatınızda bir gündem konusu olsun veya olmasın, sizin ödün veremeyeceğiniz ya da inkar edemeyeceğiniz kişisel hedefleriniz var.

Bugün sizin için son derece verimli bir gün olabilir. Çalışmak için iyi bir bir bilgi birikimine sahipsiniz ve bu durum, günlük çalışmalarınız için size büyük katkı sağlayacaktır. Bu ayrıca hayatınızda daha uzun vadeli trendlere bakmak için mükemmel bir zamandır. Bundan beş ya da on yıl sonra hayatınızı düşünün ve şu anki hareketlerinizin geleceğini nasıl etkilediğini düşünün. İleriye gitmek için plan yapın.

Yeni maceralara atılmaya çok heveslisiniz. Hala biraz tereddütlü olsanız da, bazı eski ve güçlü görüşleri yıkmak için geçmişe sünger çekmeniz şart. Olmak istediğiniz kişi olana kadar bir süreliğine şüphede kalabilirsiniz. Ama olsun, kesinlikle beklemeye değer!

İçinde bulunduğun duruma yaratıcı bir nefes aldırabilecek, önemli bir gündesin. Çevrendeki estetiği desteklemenin, seni işleri düzenli yapmak adına daha ilham dolu ve disiplinli kılacağını fark edeceksin. Zamanını yeterince kullan; acele etme. Başkalarının kaygılı tavırlarının seni aceleye sürüklemesine izin verme.Şunu aklınızdan çıkarmayın ki bir şeye ne kadar sıkı sarılmaya çalışırsanız, elinizden kayıp gitme olasılığı da doğal olarak o kadar artar. İstediğiniz şeyi sıkı tutun ancak çok fazla da sıkmayın. Birini kanatlarınızın altına alıp onu koruduğunuzu göstermekle, o kişinin kendisi olma özgürlüğünü elinden almamak arasında önemli bir denge sağlanması gerekir. Bugün hassas duygularbaşında olacak, bu yüzden dikkatli davranın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün insanların sizi biraz rahatlamaya teşvik edeceği bir gün olacak. Birkaç espri patlatmanın ya da insanların komik hikayelerini dinlemenin tam zamanı. Kendinizden bir şeyler katmaktan korkmayın; zira hoş bir mizah anlayışınız var. İşler biraz kötüyken de eğlenceli bir açıdan ele alabiliyorsunuz. Bugün diğer insanların kahkahaları ve gülümsemeleri arasında kendinizi iyi hissedeceksiniz.

5 Temmuz 2019, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Günün tamamında Ay, Aslan burcunda hareket ediyor. Ay'ın Jüpiter ile kurduğu olumlu etkileşim sayesinde maddi anlamda çok bereketli bir gün geçirebilirsiniz. Şansınız para konusunda açık olacaktır. Saat 09:24'te Ay, boşluğa giriyor olacak. Bu saatten itibaren yapacağınız bankacılık işlemleri, ödemeleriniz havada kalabilir. Erken davranmanızda yarar var.

5 Temmuz 2019, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kaygılarını en aza indirgiyorsun!Günün rehaveti sanki senin üzerinde. Hiçbir şey yapmak istemiyorsun. Kaygı duyduğun konularla ilgili yakın bir arkadaşından ya da bir aile bireyinden destek alabilirsin. İlişkinde yaşadığın sorunlarla ilgili keskin kararlar arifesinde olabilirsin. İhmal ettiğin çevrenden sitemler duymaya hazır ol. Akşam alacağın daveti kabul etmemen sosyal çevrenden tarafından hakkında konuşulmasına neden olacak.

5 Temmuz 2019, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Eş veya partnerle fikirsel ayrılıklar yaşamanız söz konusu olabilir. Ortak konularınıza saygı göstermeyi öğreniyor olacaksınız. Ya da artık bazı konularda ısrarcı olmamanız gerektiğini fark edeceksiniz.

5 Temmuz 2019, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün maddi kaynaklarınızla ilgili yenilenmeye gidebilirsiniz. Dışadönük enerjiler söz konusu. Hafta sonu için planlar yapmak isteyebilirsiniz. Keyif aldığınız şeyler için harcamalara yapabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konular için çaba sarf edeceğiniz zamanlar var. Akşam arkadaşlarınızla sohbet etmek için buluşabilirsiniz.

5 Temmuz 2019, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde öğreneceğiniz bilgiler ömürlük olarak hayat kalitenizi yükseltecek bu yüzden her türlü işi ehli insanla görüşmekten çekinmeyin.

5 Temmuz 2019, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğleden sonraya kadar olan zaman diliminde kardeşler, yakın çevre, iletişim, haberleşme ve özelliklehayatınızdaki bir takım görüşmelerle ilgili kaygılar üretebilirsiniz. Ne var ki öğleden sonradan gece yarısına dek, bu enerji yerini olumlugörüşmeleri, ilişkilerde kararlı ve ne istediğini bilen bir iletişim şekli ve aşk hayatınız konusunda davetlere açık bir atmosfere bırakıyor.

5 Temmuz 2019, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Beklenmeyen bir finansal zorluk, soğukkanlılığınızı koruyabilirseniz daha büyük fırsatların anahtarı olabilir. Gelecekte size faydası dokunabileceğine inanıyorsanız, kar, zarar ve bütçe hesaplamalarınızı bunu da göz önünde bulundurarak yapın.

5 Temmuz 2019, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hayatınızın akışını değiştirecek bir karar alma günü. Daha çokyaşantınızı etkileyen bu karara bir ilişki kalıbı neden olabilir. Acele edip son kararı vermeden önce bir daha düşünün. Olaylar göründüğü gibi olamayabilir. Her konunun altındaki gerçeklik prensibini anlamak en doğrusu olacaktır.

5 Temmuz 2019, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün beklemediğiniz yerden bir para gelecek. Böylece önceki borçlarınızı da kapatacaksınız. İşte dikkatli olun ve kimseyle tartışmayın. Akılcı olmalı ve hakkınızı korumalısınız. Bunun için gerekli zeka ve yetenek sizde mevcut. Sevdiğinizle uzun bir yola çıkabilirsiniz.

5 Temmuz 2019, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 00' 08"
Ay
Akrep
22° 23' 59"
Merkür
Koç
26° 22' 53"
Venüs
Balık
21° 24' 28"
Mars
Balık
04° 50' 37"
Jüpiter
Boğa
16° 45' 37"
Satürn
Balık
13° 16' 59"
Uranüs
Boğa
20° 39' 15"
Neptün
Balık
27° 48' 10"
Plüton
Kova
01° 49' 24"
Chiron
Koç
18° 47' 02"
Lilith
Başak
19° 46' 43"
True Node
Koç
15° 35' 56"
Son Güncelleme : 29/03/2024 08:10

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>