Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Yaşam alanında değişiklikler yapıyorsun! Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Temmuz 2019, Perşembe

Aşk 20%
Para 20%
Sağlık 100%

Bazı sezgisel aydınlanmalar yaşıyor olabilirsiniz. Gelecekle ilgili şeyleri önceden sezebilir ya da sevdiğiniz birini uzaktan izleyip neler olduğunu anlayabilirsiniz. Bu izlenimleri doğrulamaya çalışın. Arkadaşınıza veya aile üyelerinize danışın ve içgüdülerinizin doğru olup olmadığını kontrol edin. Sevdiklerinize çok bağlısınız, bu yüzden sizinle manevi bir bağı paylaşmaları şaşırtıcı değil!

Yeni sistem veya prosedürü uygulamak için iyi bir gün. Son zamanlarda mesleğinizde öğrenmek ve büyümek için çok çalıştınız ve şimdi öğrendiklerinizden bazılarını kullanmaya başlama zamanı gelmiş olabilir. İş yerinde konuşmaya başlayın ve bu yeni bilgileri pratik bir şekilde kullanın. İnsanlar, ilerlemekte ve çalışmakta olduğunuzun farkına varabilir ve katkılarınızı takdir edeceklerdir.

Bugünlerde herhangi bir para problemi yaşıyorsanız, bugün onları çözebilirsiniz. Bir şeyleri ödeyebilmedeki yolunuz aniden aydınlanacak ve bu, adımları yerine getirmede yalnızca bir nokta. Bankacınızı veya size yardım edecek diğer insanları arayın. Ya da belki bazı önemli kariyer kararları alma konusunda düşünmeniz gerekebilir. Bugün normalden çok daha az engel olduğunu göreceksiniz.

Kişisel bir ilişkide, bir miktar pazarlık söz konusu olabilir. Günün enerjisi sabırsızlık ve huzursuzluk hislerini uyandırabilir. Romantik partnerinle fikir ayrılıkları yaşayabilirsin. Bu küçük duygusal kıvılcımın büyük çapta bir patlamaya dönüşmesine izin verme. Olaya daha objektif bakmaya çalış. Sevgi dolu ve destekleyici bir şekilde iletişim kurarsanız, ortak noktayı bulacaksınız. Bu da huzurlu bir zamanı beraberinde getirecek!Bugün insanların sizi biraz rahatlamaya teşvik edeceği bir gün olacak. Birkaç espri patlatmanın ya da insanların komik hikayelerini dinlemenin tam zamanı. Kendinizden bir şeyler katmaktan korkmayın; zira hoş bir mizah anlayışınız var. İşler biraz kötüyken de eğlenceli bir açıdan ele alabiliyorsunuz. Bugün diğer insanların kahkahaları ve gülümsemeleri arasında kendinizi iyi hissedeceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Gruba getirdiğin taze havanın pek de hoş karşılanmadığı günlerden birindesin. Geçmişin intikamını alma planları oyuna giriyor. Kendini açıklamanı engelleyebilecek olan olumsuz güçlere teslim olma. Hangi yolu seçersen seç, başarıya ulaşmak için özgüvenini sürdürmen gerekecek.

4 Temmuz 2019, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Hareketini boşlukta sürdüren Ay, saat 06:19 itibariyle Aslan burcuna geçiyor. Sizler için maddi konularınız ön plana çıkabilir. Günün genelinde Ay'ın yaptığı pozitif açılar sayesinde beklediğiniz paralar elinize geçebilir. Mevcut işinizde gelirinizin artacağını öğrenebilirsiniz. Maaşınıza zam veya ek prim gibi yüzünüzü güldürecek gelişmeler yaşayabilirsiniz.

4 Temmuz 2019, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yaşam alanında değişiklikler yapıyorsun!Gün senin için güzel ancak bunu fark edebilmelisin! İlişkisi olan ya da evli bir Yengeç burcuysan, değer verdiğin kişinin yapacağı sürpriz karşısında büyük bir şaşkınlık yaşayabilirsin. Bir süredir yakınlarının sorunlarıyla uğraştığın için kendine ayıracak zaman bulamıyordun. Kendin ve yaşam alanında yenilikler yapmak isteyebilirsin. Eğer bir süredir satın alma konusunda tereddüt yaşadığın bir eşya varsa, bugün almaya karar versen de istediğin ürünü bulamayabilirsin.

4 Temmuz 2019, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Güven duyma isteğinizin olduğu bir günde olabilirsiniz. Geleceğe dair hedefleri belirlerken kendinizi manipüle etmemelisiniz. İyimser yanınızı harekete geçirin.

4 Temmuz 2019, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni başlangıçlar yapmak istediğiniz bir gündesiniz. Kişisel niyetlerinizi ortaya koyup başladığınız işlerde başarılı olacağınız zamanlar var. Kişisel hassasiyet gösterdiğiniz olaylarda ani kopmalar yaşanabilir. Tepkilerinizi daha yumuşak göstermelisiniz. Gün içinde engelleri aşmak için, başkalarına dayalı davranışlar sergileyebilirsiniz.

3 Temmuz 2019, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yüzünüzün güleceği ve keyfinizin artacağı bugünde sorumluluklarınızı ihmal etmemeniz gerekiyor. Bugün içinizden çalışmak hiç gelmeyebilir.

4 Temmuz 2019, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İşlerde iyi ilerlemeler kaydedeceksiniz, çünkü yükselmek arzunuzu basiret ve sorumluluk duygusu ile ölçülü hale getiriyorsunuz. Bu süreni zor ya da uzun vadeli kararlar için kullanın. Fırsatları disiplin ve kararlılık göstererek optimize edin.

4 Temmuz 2019, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Para konusunda şanslı bir gündesiniz. Tahmin etmediğiniz yerlerden para akışı sağlayabilirsiniz. Ancak sürpriz bir şekilde maddi rahatlama sağladığınız için hemen harcamaya kalkışmayın. Biraz tutumlu olmanızda fayda var.

4 Temmuz 2019, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kardeş ve yakın akrabalarla eleştirel diyalog içinde kalıp pek çok işi tamamlayabilirsiniz. Taşınma, araba alım satımı gibi işlerle uğraşabilirsiniz. Kazalara ve sakarlıklara açık bir gün acele işe şeytan karışır, sakinliği elden bırakmayın. Herkesin annesi olma şansınız yok bunu da aklınızdan çıkarmayın. Hayatta kimleri koruyup, kollayacağınızı bilmelisiniz. Sınırınızı çizin.

4 Temmuz 2019, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün sezgileriniz çok güçlü. Olacakları önceden tahmin edeceksiniz. Bu da size artı puan kazandıracak. Patronunuzun gözünde yükseleceksiniz. Parayla ilgili yenilikler var. Toplu para alacaksınız. Yalnız evde ani ve hiç beklenmedik bir harcama olacak.

4 Temmuz 2019, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yengeç burcu duygusal tutumlarınızın aklınızı karıştırmasına izin vermeyin. Düşünceleriniz ne kadar esnek olursa olsun, sizin de vazgeçemeyeceğiniz kurallarınız olmalı. Herkese göre şekil almaktan ve sürekli uyum sağlamaktan kaçınmalısınız.

4 Temmuz 2019, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 08' 22" R
Ay
Akrep
27° 40' 14"
Merkür
Koç
15° 59' 10"
Venüs
Koç
25° 33' 57"
Mars
Balık
26° 19' 19"
Jüpiter
Boğa
22° 55' 55"
Satürn
Balık
16° 10' 36"
Uranüs
Boğa
22° 05' 49"
Neptün
Balık
28° 46' 17"
Plüton
Kova
02° 05' 34"
Chiron
Koç
20° 24' 28"
Lilith
Başak
22° 50' 55"
True Node
Koç
15° 33' 60"
Son Güncelleme : 26/04/2024 00:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>