Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Dinlenmek istiyorsun! Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Haziran 2019, Cuma

Aşk 80%
Para 100%
Sağlık 100%

İlişkiniz her şeyin üstünde geliyor. Bugünkü dinamizminiz ilişkinizi de hareketlendirecek. Yoğun bir beraberlik yaşayabilirsiniz. Romantik ve bol sürprizli bir buluşmaya hazırlıklı olun.

Becerikli ve yeteneklisiniz, kariyerinizi hak ederek yükseltiyorsunuz. Tek sorununuzyerinde kollamak zorunda kaldığınız arkadaşınız. Herkes onun açığını kapamak için elinden geleni yapıyor ama düzelmemekte kararlı.

Parayla ilgili savruk tutumunuz aile içinde de tartışılıyor. Kenara para koyacak durumda olmanıza rağmen bir birikiminiz yok. Yakınlarınızın uyarılarına kulak verirseniz

Bir arkadaşınızın size ait sırları başkasıyla paylaştığını öğrenip sinirlenebilirsiniz. Onu uyarmanız yerinde olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Oldukça moralli ve verimli bir gününüzde olduğunuz için, çok yoğun geçen bir günün kolayca üstesinden gelebileceksiniz. Akşama doğru kalabalık içinde olma ihtimaliniz var. Bir davet alabilir ya da siz birilerini davet edebilirsiniz. Bu davet sırasında bir dostunuzun sevincine ortak olacaksınız. Onun vereceği bir haber gelecekte sizin yaşamınızı da olumlu bir biçimde etkileyecek

28 Haziran 2019, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Günün tamamında Ay, Boğa burcundaki hareketine devam ediyor. Günün genelinde şansınız açık olacaktır. Uyandığınızdan itibaren bu güzel enerjiyi hissedeceksiniz. Ay-Uranüs kavuşumuyla beraber hiç aklınızda olmayan bir konuyla ilgili çok güzel sürpriz haberler alabilirsiniz. Ay ve Güneş arasında oluşan güzel açıyla da bugün dostlarınızdan destek görebilirsiniz. Kendinize dair aldığınız kararlar varsa sizin her zaman arkanızda olacaklardır.

28 Haziran 2019, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün kararlı yapın daha da açığa çıkacak. Attığın tohumların gelecekte meyvelerini toplayacağını bilmelisin.

28 Haziran 2019, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün iletişimlerinize dikkat etmelisiniz. Bazı sorunlar yüzünden zor durumda kalabilir ve telafi için epey uğraşmanız gerekebilir.

28 Haziran 2019, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızla ilgili gelişmeler gündeminizi etkileyebilir. Hedeflerinize ulaşmak için tamamlanma içine girebilirsiniz. Üstlerinizle ilişkilerinizde özenli davranmanızda fayda var. İş yerinde olabilecek kazalara karşı dikkatli olmalısınız. Bilemediğiniz konularla ilgili kontrol kaybı yaşamamaya özen gösterin. İçsel süreçler yaşayabilirsiniz.

28 Haziran 2019, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kalbinizin ve mantığınızın dengede çalışacağı bugünlerde kendinizi uzun süredir hissetmediğiniz gibi huzurlu ve tamamlanmış hissedebilirsiniz.

28 Haziran 2019, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda olumlu anlamda destek alırken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, seyahate çıkabilir, kendinizi ve enerjinizi çok iyi hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde genel motivasyonunuzda geçici bir düşme yaşayabilir, bu süreçte değer verdiğiniz kişilerle iletişiminizde kırgınlık ve alınganlık gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.

28 Haziran 2019, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Çevrenizdeki insanlar bugün sizin istediğiniz kadar destekçi olmak istemeyecekler. Bugünü, rahatlamak ve kontrolü bırakmak için kullanın. Derin derin nefes alın ve uzun yürüyüşler yapın. Bisiklete binebilir veya kısa bir yolculuğa çıkabilirsiniz. Sürprizlere hazır olun.

28 Haziran 2019, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay?ın yüceldiği burç olan Boğa burcundaki seyahati sizi etkiler. Bu dönemde geleceğe ait sağlam adım atma ihtiyacı duyacaksınız. Ayrıca sevdiklerinize sahip çıkmak, kalıcı ve geleceğe dönük birliktelikler kurmak adına duygu ve düşüncelerinizi dengelersiniz.

28 Haziran 2019, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sağlığınızı kafanıza çok taktınız. Adeta hastalık hastası oldunuz. Dostlarınız bu durumdan çok şikayetçi. Sizin yanınızda rahat değiller. Bu huyunuzdan vazgeçin. İşlerinize dört elle sarılın. Yüzdünüz ve kuyruğuna geldiniz. Bundan sonrası başarı.

28 Haziran 2019, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Evinizi şenlendirecek güzel haberler alabilirsiniz. Maddi anlamda eski birikimleri kullanmak durumunda kalabilirsiniz. Hissettikleriniz üzerinden yargılara varmayın. Herkesin dinleyin ve duyduklarınızı değerlendirdikten sonra hareket edin. Günlük hayatınızdaki her konu pozitif bir hal alacak. Sağlık konusuna dikkat.

28 Haziran 2019, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yengeç; hedef ve ideallerine varmak içinbirlikleri, ortaklıklar ya da yakın ilişkide olduğun kişilerden destek görebilirsin. Arkadaşlarınla sana huzur veren ortamları paylaşabilirsin. Kendini daha rahat ifade edebileceğin ve güvene dayalı ilişkilere yönelebileceğin bir gündesin

28 Haziran 2019, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 05' 31" R
Ay
Akrep
27° 03' 37"
Merkür
Koç
15° 59' 05"
Venüs
Koç
25° 30' 22"
Mars
Balık
26° 17' 04"
Jüpiter
Boğa
22° 55' 15"
Satürn
Balık
16° 10' 19"
Uranüs
Boğa
22° 05' 39"
Neptün
Balık
28° 46' 11"
Plüton
Kova
02° 05' 33"
Chiron
Koç
20° 24' 18"
Lilith
Başak
22° 50' 35"
True Node
Koç
15° 34' 09"
Son Güncelleme : 25/04/2024 23:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>