Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Sürprizler iyi gelecek! Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Haziran 2019, Perşembe

Aşk 40%
Para 80%
Sağlık 20%

Sevgilinizin son derece anlayışlı biri olmasının mutluluğunuzdaki payını görmeli, ilişkiyi yokuşa sürmemelisiniz. Yersiz küçük kıskançlıklarınızdan bir an önce arınmalısınız.

İşyerinizde kurduğunuz dostluklar içinizi ısıtıyor. Kariyeriniz açısından pek yararlı bir işyerinde olmamanıza rağmen, doyumlusunuz. Akşama yakın saatlerde biraz problemli bir görüşmeniz olabilir

Küçük birikiminiz hareketsizliği, sizi onu bir yerlerde değerlendirme arayışlarına sokabilir. Bir tanıdığınızdan bu anlamda yardım isteyebilirsiniz. Bütçenizdeki denge bir miktar bozulabilir.

İş hayatının, insanların en karmaşık ilişki ortamı olduğunu unutmamalısınız. İşyerinizdeki bir sorunun dışında kalmak istiyorsunuz. Bu davranışınız, haklı gerekçeleri de olsa, istismara açık görünüyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Siz sabırlısınız ve başarılarınız hakkında övünmek yerine daha güncel görevleri tamamlamanız daha iyi olacaktır. Karmaşık problemlere yönelin. Başarının kendisi zaten mükâfattır.

27 Haziran 2019, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, sabah saatlerinde boşluğa girerek 10:51-16:31 arası bu şekilde devam ediyor. 16:31 olduğunda ise Boğa burcuna geçiş yapıyor. Sizler akşam itibariyle sosyalleşmeye, dostlarınızla buluşmaya vakit ayırabilirsiniz. Özellikle girdiğiniz ortamlarda kendinizden söz ettirebilirsiniz. Enerjinizin arttığı bir akşamda olacaksınız. Ay-Merkür gergin açısının aktif olmasıyla çevrenizde söylediğiniz sözlere dikkat etmelisiniz. Bugün Merkür Aslan burcuna geçiyor. 29 Ağustos tarihine kadar ekonomik durumunuzla ilgili haberler alabilirsiniz. Beklediğiniz bir para veya prim hesabınıza yatabilir.

27 Haziran 2019, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sürprizler iyi gelecek!Ay, günün büyük bir bölümünde boşlukta hareket edecek. Bugün kararlı yapın daha da açığa çıkacak. Attığın tohumların gelecekte meyvelerini toplayacağını bilmelisin. Hep sahip olduklarınla sonradan sahip oldukların arasındaki ayrım daha da belirginleşiyor. Mevcut ilişkinde değer verdiğin kişinin yapacağı sürpriz olumsuzluklardan uzaklaşmanı sağlayacak. Gökyüzü ikili ilişkilerde ilerleme kaydedebilmenin kolay olacağını söylüyor. Akşam için ailenle veya sevdiğin kişiyle sıcacık bir akşam yemeği planlayabilirsin. Ayrıca gün içinde dalgın ve unutkan olabilirsin, daha özenli davranmaya dikkat et! Karbonhidrat tüketimine yatkınsın. Aşırıya kaçmamaya özen göstermelisin.

27 Haziran 2019, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugünlerde gereğinden fazla sorumluluk alabilir ve bu durum sizi biraz hırçınlaştırabilir. Kendinizi yıpratmadan üzerinizdeki yorgunluğu atmalısınız.

27 Haziran 2019, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünhayatınızla ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. Hedeflerinize ulaşmak için daha dikkatli adımlar atmanız gereken bir gündesiniz. İşlerinizde sıkışıklıklar meydana gelebilir. Otorite olan kişilerle iletişiminize dikkat etmeniz de fayda var. İkili ilişkilerinizde geçmişte kalan konular gündeme gelebilir. Akşam saatlerinde zihinsel uğraşlarla ilgilenebilirsiniz.

27 Haziran 2019, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde harcamalarınız sadece maddi olmayabilir. Zamanınızı da bir şeyler elde etmek için harcayabilirsiniz. Kalbinizin sesini dinleyin.

27 Haziran 2019, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda olumlu anlamda destek alırken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, seyahate çıkabilir, kendinizi ve enerjinizi çok iyi hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde genel motivasyonunuzda geçici bir düşme yaşayabilir, bu süreçte değer verdiğiniz kişilerle iletişiminizde kırgınlık ve alınganlık gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.

27 Haziran 2019, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün hiçbir şey dikkatinizden kaçmayacak. Altıncı hissiniz tam olarak dorukta. Zihniniz çok keskin ve duygularınız daha hassas. Her sorunun özünü fark eden bir dedektif gibisiniz. Hedeflerinize çok az bir çaba ile oldukça başarılı bir şekilde ilerleyeceksiniz.

27 Haziran 2019, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün duyacağınız bazı haberler yüzünden duygularınız harekete geçecek. İçinizden yükselen isteklerin yaratacağı baskı sonucunda gerilim hissedebilirsiniz. Ancak, duygusal geriliminiz sizi motive edebilir ve yeni girişimlerde bulunabilirsiniz. Olumlu beklentiler içinde bulunduğunuz bir dönemdesiniz.

27 Haziran 2019, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Mantığın vehayatının öne geçtiği bir gün. İşlere dalıp sevdiklerinizi ihmal etmeyin. İlgisizliğinizden yakınacak birileri çıkabilir. Bu sizin canınızı sıkabilir. Kaba ve umursamaz davranışlarla sevdiklerinizi üzüyorsunuz. Onlar buna layık değiller.

27 Haziran 2019, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yengeç burcu doğum günlerinizi kutlamaya başlamamız ile beraber, kendinizi daha iyi ve huzurlu hissediyorsunuz. Şu an gökyüzünden Güneş ve Mars'ın burcunuzda hareket ediyor ve taze Merkür Aslan ile etkileşiyor olması, çevredeki enerjinin size benzer bir halde olmasına sebep oluyor. Bu dönemde istemekten, dilemekten asla vazgeçmeyin. Bol bol yazın. İsteklerinizi somutlaştırmanın ilk adımlarını atın. Tabii 7 Temmuz'a kadar, elinizi çabuk tutun.

27 Haziran 2019, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 21' 35" R
Ay
Başak
16° 04' 41"
Merkür
Koç
17° 16' 10"
Venüs
Koç
18° 15' 15"
Mars
Balık
21° 44' 03"
Jüpiter
Boğa
21° 34' 00"
Satürn
Balık
15° 36' 35"
Uranüs
Boğa
21° 46' 01"
Neptün
Balık
28° 34' 43"
Plüton
Kova
02° 03' 55"
Chiron
Koç
20° 03' 52"
Lilith
Başak
22° 11' 27"
True Node
Koç
15° 37' 22"
Son Güncelleme : 20/04/2024 01:50

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>