Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Doğru zamanı bekliyorsun! Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Haziran 2019, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygularınızın bugün biraz düzensiz olduğunu görebilirsiniz. Güçlü enerji dalgalarında ruh haliniz gidip geliyor. Güne, daha önce hiç yapmadığınız bir şekilde başlamanızı sağlayan doğal bir elektrik hissi var. Bir proje üzerinde inisiyatif almanız gerekiyorsa, geri çekilmeyin. Kalbiniz her zaman doğruyu söyler.

Bugün biraz eğlenin. Yaptığınız işleri biraz eğlenceyle harmanlama zamanı. Dün sarf ettiğiniz efor sayesinde bugün ödüllendirileceksiniz. Hakkınız olanı aldığınız zaman utanmanıza gerek yok. Kendiniz ve başarılarınızla gurur duyun. Sizi akşam yemeğine çıkaracak birini bulamazsanız, kendi kendinizi çıkarmaktan çekinmeyin.

Bugün aşırı hassas olabilirsiniz. Uzun dönemli projelerin fark edilmeyebileceğinden şüphelendikçe asabi ve öfkeli olacaksınız. Şu an durumu değerlendirmenin tam zamanı. 6 ay önce üstlendiğiniz bir projeyi tamamlayamamanızın bir sebebi olmalı. Size doğru yolu gösterecek kişilerden tavsiye alın...

Bugün anaç bir ebeveyn olmak isteyeceksin. Eğer çocukların varsa, onların seninle yakın temaslar kurmak ve bolca vakit geçirmek istediğini göreceksindir. Onlarla oynamak için vakit ayır ve sevgini göster. Eğer bir ebeveyn değilsen de, öğleden sonrasını yeğenlerinle geçirebilirsin. Miniklerle etkileşimde ol ve onlara pozitif enerji yay.Bugün, uçarı yapıdaki doğanı dünyaya indirmek için uygun bir gün. Ufak tefek şeyler yüzünden canını sıkmana gerek yok. Basitçe işlerini yoluna koymaya çalış ve yoluna girdiklerini gördükçe mutlu ol. Biraz daha derine kazman gerekebilir. Her şeyi yüzeysel seviyede bırakma, bil ki görünen ardında, ilk bakışta anlayamayacağın kadar çok şey yatıyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kaçınılmaz ilişki sorumluluklarını yerine getirin. Siz sevdikleriniz veyaortaklarınız aracılığıyla maddi kazanç sağlaya bilirsiniz. Yaratıcı fikirlerinizi uygulayın.

24 Haziran 2019, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, bugün hareketini Balık burcunda sürdürüyor. Sabahla beraber pozitif bir ruh haline sahip olsanız da gün içerisinde karşınıza gelen konular zaman zaman enerjinizi düşürebilir. Akademik konularınız, yurt dışı işlerinizle ilgili aşamalar kaydedebilirsiniz. Öğlen olduğunda aktifleşen Venüs ve Neptün arasındaki açı nedeniyle geçmiş ilişkinizle alakalı sizin enerjinizi düşürebilecek gelişmeler yaşayabilirsiniz.

24 Haziran 2019, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Rekabet arzunun arttığı bir gün. Yüksek idealler peşinde koşmak için risk aldığın bir dönemdesin.

24 Haziran 2019, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Unutkanlıklara karşı dikkat etmeniz gereken bir gün. Yapmanız gereken sorumlulukları ertelemek yerine önceliklerinizi belirlemeniz gerekmektedir.

24 Haziran 2019, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni ufuklara açılmaktan keyif alacağınız bir gündesiniz. Özgürleşmek için planlar yapabilir, seçtiğiniz bir konu üzerinde eğitim almaya başlayabilirsiniz. İnandığınız konuları paylaşmak için çevrenizle iletişim halinde olabilirsiniz. Arkadaşlarınızla buluşmak size iyi gelebilir. İş hayatınızda hedeflerinize ulaşmak için mücadele içinde olabilirsiniz.

24 Haziran 2019, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Partnerinize karşı anlayışlı olmanız sizi önemli gelişmelere taşıyacaktır, bu sebepten her zaman durum zorlayıcı olsa da sevgi yolunu seçmek güzeldir...

24 Haziran 2019, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün son derece alıngan ve duygusal davranacağınız bir gün. Sezgilerinize güvenebilirsiniz. Ancak, mantığınızla davranmanız gerekiyor. Uzaklarda bulunan dostlarınızla haberleşecek, davet ve toplantılara katılacaksınız.

24 Haziran 2019, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yurt dışı ve yabancılarla ilgili konulardan üzerinizde duygusal etkiler bırakabilecek deneyimler kazanabilirsiniz. Kişisel gelişim adına kazanımlarınız büyük olabilir ve bunları paylaşmak için sabırsızlanabilirsiniz.

24 Haziran 2019, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İş hayatınız ve kazançlarla ilgili sürpriz gelişmelere açık bir gündesiniz. Ama daha çok hayatın felsefi tarafıyla ilgilenmek istersiniz. Zira tüm gün Balık burcunda seyahat edecek yönetici gezegeniniz Ay, sizin yurt dışı bağlantılarınıza ve yeni öğretilere yelken açmanıza ışık tutacak. Hislerinize güvenin. Uzaktaki birine karşı hislerinizde bir değişim olabilir.

24 Haziran 2019, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aşk ile işi birbirine karıştırıyorsunuz. Bu da işinizi tehlikeye sokabilir. Herkese mavi boncuk veriyorsunuz. Çapkınlıktan vazgeçip daha kalıcı ilişkilere yönelmelisiniz. Her an çok iyi anlaşabileceğiniz bir kişiye rastlayabilirsiniz. Hatta yeni bir yaşam kurabilirsiniz.

24 Haziran 2019, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kendinizi göstermek, fark edilmek istediğiniz bir gün. Özellikle fark edilmeye çalışmasanız da kolayca fark edildiğiniz, dikkatleri üzerinizde topladığınız bir gün olacaktır. Çevrenizi rahatlıkla genişletebilir, yeni insanlarla tanışabilirsiniz. Bazı insanlar arasında köprü görevi görebilirsiniz.

24 Haziran 2019, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yengeç; şartlar henüz netlik kazanmasa da harekete geçmeye hazır olabilirsin.  Sezgilerine güvenerek adım atabilir ve hakkını korumak için gerekirse mücadele edebilirsin. Ancak beklentilerinin yerine gelmesi için karşındakilerlebirliği içinde olmanda fayda var.

24 Haziran 2019, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 57' 49" R
Ay
Akrep
25° 24' 25"
Merkür
Koç
15° 58' 56"
Venüs
Koç
25° 20' 36"
Mars
Balık
26° 10' 57"
Jüpiter
Boğa
22° 53' 25"
Satürn
Balık
16° 09' 35"
Uranüs
Boğa
22° 05' 12"
Neptün
Balık
28° 45' 56"
Plüton
Kova
02° 05' 32"
Chiron
Koç
20° 23' 51"
Lilith
Başak
22° 49' 43"
True Node
Koç
15° 34' 32"
Son Güncelleme : 25/04/2024 19:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>