Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Haziran 2019, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün uzun vadeli hedeflerinizi sevgilinizle tartışmak isteyebilirsiniz. Hayatınızda neler yapmak istediğinizi düşünebilirsiniz. Belirli bir konu hakkındaki bilginizi artırmak için bazı dersleri almayı düşünebilirsiniz. Ya dafırsatlarının daha çok olduğu daha zengin bir bölgeye taşınmayı düşünebilirsiniz. Bu fikirleri sevgilinizle konuşun. Birlikte, hedeflerinize ulaşmanın bir yolunu bulacaksınız.

Yeni bir hobi keşfetme havasında olabilirsiniz. Gezegenlerin enerjisi merakınızı artıracak ve size yeni şeyler öğrenmeniz için ilham verecektir. Belki de marangozluk veya ev onarımı gibi bir bir şeyler okuyup bir şeyler öğreneceksiniz. Bu bilgileri kendi deneysel çalışmalarınızla uygulamaya koymak isteyebilirsiniz. Kendinizi eğittiğiniz için kendinizle gurur duyacaksınız.

Bugün, mantığın her şeyi açıklayamadığına şahitlik edebilirsiniz. Bunu kabul etmek için ne kadar uğraşsanız da, dünya nedenleri yok sayan bir sürü olayla dolu. Son zamanlardaki açıklanamaz olayları anlayamıyorsunuz. Mantıksız olduğu için reddettiğiniz şeyleri neden bırakmıyorsunuz? Bu delilik değil, aptallık değil. Sadece her zamanki düşünme şeklinizden biraz farklı.

Yeni bir arkadaşlığa odaklanabilirsin. Günün enerjisi seni sosyalleştiriyor. Son zamanlarda kabuğuna şekilmiş bir haldeysen, bugün bu kabuğu kırmaya hazır hissediyor olacaksın. Kimle olursa olsun arkadaşça ve neşeli bir sohbet keyfini yerine getirecektir. Kendine insanlara erişmek için fırsat ver.Hassasiyetiniz yeni sınırlara ulaşabilir. Bir Yay burcu olarak, işleri derinden hissetmek için doğanızın bir parçası. Bugünün yapacağı açıların da etkisiyle, işler bunaltıcı bir noktaya gelebilir. Eğer en ufak bir şey, sizi duygusallaştırıyorsa, kendiniz için çok zor olmayın. Yarın daha kolay olacak şekilde kendinizi kontrol etmeye ve bugünü atlatmaya çalışın

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Oldukça yaratıcı enerjili bir gün. Mekanı ve zamanı sanatsal hedeflerine yönelik değerlendirmelisin. Şu an tıpkı hayallerini gerçeğe dönüştürecek güce sahip bir büyücü gibisin. Bu sihri başkalarına da yansıt, insanlara yardım etme gücünü hafife alma. Varlığın güçlü bir ışık saçıyor. Bugün karşılaştıklarına karşı hayırsever ve bonkör ol.

22 Haziran 2019, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Günün büyük bölümünde Ay, boşlukta hareket ediyor. Maddi beklentileriniz varsa bugün sonuçlandırmakta zorlanabilirsiniz. Saat 17:01 olunca Ay, Balık burcuna geçiyor olacak. Bu saatten sonra pozitif bir akşam sizleri bekliyor olacak. Yeni eğitimlere merak salabilirsiniz. Karamsar ruh halinizden eser kalmıyor. Ay ve Güneş arasındaki güzel etkiyle de yüzünüzü güldürecek gelişmeler yaşayabilirsiniz.

22 Haziran 2019, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Arkadaşlarınla bir araya geliyorsun!Yeni birya da eğitim için kararsız kalabilirsin. Daha akılcı kararlar almak adına düşüncelerine saygı duyduğun insanlardan fikir alabilirsin. Gündelik işlerden kopuk hallerin bir süre sonra eleştiriye neden olabilir. Özellikle çalışma alanında aksaklıklara neden olmanarkadaşın tarafından tepkiyle karşılanabilir. Sevgilinin gün içerisinde atacağı mesaj seni çok mutlu edecek. Boşanma sürecindeysen, eşinin ailesinin önyargılı sözleri kalbini kırabilir. Akşam saatlerinde uzun zamandır görüşmediğin arkadaşlarınla bir araya gelebilirsin. Bazı konuşmalardan rahatsızlık duyabilirsin. Arkadaşlarınla ilgili problemlerini gözünde büyütmemende fayda var.

22 Haziran 2019, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinizi mutlu etmek için elinizden geleni yapmalısınız. Korkularınıza ve endişelerinize yenik düşmemelisiniz. Yakın çevrenizle zaman geçirmek iyi bir fikir olabilir.

22 Haziran 2019, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün ilk yarısında Ay Saka burcunda kalıyor. Bu nedenle bazı karmaşık durumlar, huzursuzluklar söz konusu olabilir. Ancak akşam saatlerinde olaylara daha kabullenici yaklaşabilirsiniz.

22 Haziran 2019, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gökyüzü maddi konularda sıkışıklıklar yaşayabileceğinize işaret etmekte. Sizi zorlayan insanlara dikkat etmeli hakkınızı aramayı bilmelisiniz. İş işten geçmeden önce. Özel yaşamınızda da çıkarcı dost yüzlü düşmanlarınızı fark edecek uzaklaşıp ilişkinizi dışardan gelen etkilerden korumayı başarabileceksiniz.

22 Haziran 2019, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yengeç; sabah saatlerinde gecikmiş ödeme ve borçlarla ilgili son hamlelerini yapabilir, bütçeni düzenleyebilirsin. Akşama doğru gelişmeler lehine dönebilir. Görüşlerini ve düşüncelerini akıcı bir dille ifade edebilir, inançların doğrultusunda hareket edebilirsin. Sezgilerinin çok güçlü olmasından dolayı aldığın kararlar isabetli olabilir.

22 Haziran 2019, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün kişisel ve aile meseleleri için iyi bir enerji görünüypr. Belki size yeni özgürlükler size verilebilir. Günün enerjileri günlük aktivitelerle ilgili duygu ve zevkleri destekliyor gibi görünebilir ve ancak elinizdeki işleri halletmek için kendinize daha fazla zaman tanıyın.

22 Haziran 2019, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Uzaklarla ilgili hayal kurabilir, seyahat planları yapabilirsiniz. Deniz kenarında yapacağınız tatili programlamak için harika bir gün. Mistik konular ve geleceğe ait idealler sizi reel hayattan kopararak ruhunuzu dinlendirir.

22 Haziran 2019, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bütün olumsuzluklar üstüste geliyor. Sanki sizin sabrınızı deniyorlar. Umutlu olmalı ve pozitif düşünmelisiniz ki herşey istediğiniz gibi olsun. Dostlarınızı aramıyor sormuyor, doğum günlerini hatırlamıyorsunuz. Size böyle davranılınca çok üzülüyorsunuz.

22 Haziran 2019, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 20' 44"
Ay
Akrep
26° 42' 02"
Merkür
Koç
26° 31' 55"
Venüs
Balık
21° 50' 13"
Mars
Balık
05° 06' 50"
Jüpiter
Boğa
16° 50' 02"
Satürn
Balık
13° 19' 22"
Uranüs
Boğa
20° 40' 14"
Neptün
Balık
27° 48' 56"
Plüton
Kova
01° 49' 44"
Chiron
Koç
18° 48' 15"
Lilith
Başak
19° 49' 02"
True Node
Koç
15° 36' 11"
Son Güncelleme : 29/03/2024 16:30

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>