Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Tecrübelerin artıyor! Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Temmuz 2019, Pazartesi

Aşk 20%
Para 60%
Sağlık 100%

Atletik yapınız gereği, egzersiz yapmayı seviyorsunuz ama bugün kendinizi fazla yormayın. Biraz halsiz hissediyor olabilirsiniz, çok fazla hareket yaralanmaya yol açabilir. Yoga veya Tai Chi gibi daha az zorlayıcı bir aktivite deneyebilirsiniz. Zihninize odaklanamayacağınız için bir şeyler öğrenmekten aldığınız keyfi de hissedemeyebilirsiniz. Bir film izleyip rahatlayın - belki bir gerilim filmi veya romantik komedi olabilir. Bir süre bu şekilde geçirin.

Bugün, astrolojik açıdan son derece berrak ve önemli bir gün. Sizin için bugün öncü ruhunuzu onaylama günü olabilir. Yeninin ve tuhaflığın şampiyonu olun. Altın bir şansın kapıda olabileceği bir fırsat penceresi açılıyor. Çatışan güçler aslında birlikte iyi çalışabiliyor gibi görünebilir. Yeni bilgi ve haberlerin eski geleneklerle birlikte dengelendiğini unutmayın. Anahtar bu iki ilkenin bütünleşmesidir.

Bugün sizin için yoğun bir gün olacak. Arabada fazla zaman geçirebilir, ayak işleri yapabilir, ziyaretlerde bulunabilir ve hatta projeyle ilgili birkaçyapabilirsiniz. Arkadaşlarınıza ya da bağlı olduğunuzu grup üyelerine bir çok defa aramanız gerekebilir. Bu telefon görüşmeleri, sizi ilginç bir sohbetin içine çekecek birkaç güzel haber ve heyecanlı bilgileri almanız anlamına da gelebilir. Yani bugü yoğun olduğu kadar hareketli de geçecek. Tadını çıkarın!

Yepyeni bir felsefe benimsemeye karar verebilirsin. Yaratıcı görselleştirme yapmaya başlayabilirsin. Zihinsel gücünü pozitif düşünmeye aktarmak sana iyi gelecektir. Bazen duygularının seni kontrol etmesine izin veriyorsun fakat son felsefen sana onlar üzerine kontrol şansı kazanma fırsatı tanıyabilir. Düşüncelerinin, duygularının ve davranışlarının kişisel gerçekliğini şekillendirdiğini bilmelisin...Bugün izlediğiniz yolla ilgili daha net bir kavrayışa varabilirsiniz. Bazen gündelik strese kapılıp gidiveriyorsunuz. Uzun vadeli, büyük hedeflerinizi unutuveriyorsunuz. Bugün daha geniş bir güven ve vizyona sahip olabilirsiniz. Kaderinizi gerçekleştirdiğinizi ve hayallerinizin izinden gitttiğinizi hissedebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Gün bitmek bilmezken, birinin oldukça sinir bozucu olmaya başladığını fark edebilirsiniz. Bu kişi duygusal olarak şartellerini indirmiş olabilir ve siz de bu resmin tam olarak neresinde durmanız gerektiğini düşünüyor olabilirsiniz. Bugün biriyle yüzleşmeniz gerekiyorsa, bunu nazikçe yapmaya gayret edin. Siz henüz derdinizi anlatmaya başlayamamışkne savunmaya geçmelerini gerektirecek kadar sert bir söz söylemeyin ya da kırıcı bir şey yapmayın.

1 Temmuz 2019, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay'ın tüm gün İkizler burcunda ilerlediği bir güne merhaba diyorsunuz. Erken saatte oluşan Ay'ın Jüpiter ile karşıtlığı ofis ortamında stresli zamanlar yaşamanıza neden olabilir. Sağlığınızla ilgili de küçük bir belirti büyümeye meyilli olabilir. Ay'ın Neptün ile oluşturduğu sert kontak nedeniyle de geçmişinizde bıraktığınız kişiler tekrardan aklınıza düşebilir.

1 Temmuz 2019, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün senin günün! Zorunlu olarak katıldığın bir etkinlikte sürpriz bir karşılaşma yaşayabilirsin.

1 Temmuz 2019, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Özellikle geçmişte denenmiş ama başarılı bir sonuç alınamamış projelerle ilgili ilginç duyumlar alabilirsiniz. Bu konuda girişimlerde yeniden bulunmalısınız.

1 Temmuz 2019, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Elinizde olmayan nedenlerden dolayı tartışmaların ortasında kaldığınızı hissedebilirsiniz. Mücadele içinde olduğunuz konularda kayıplar oluşabilir. Uğraştığınız işlerinizde ilerleme kaydetmek isteyebilirsiniz fakat akış istediğiniz gibi ilerlemeyebilir. Gizli kalmış konular gündeme gelebilir. Kendi iç dünyanıza dönebilirsiniz.

1 Temmuz 2019, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş toplantısı, açılış, seyahat gibi olası her şey için harekete geçmeniz gereken bir gün olabilir, bugün hiçbir şeye yetişemediğinizi hissedebilirsiniz.

1 Temmuz 2019, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün 13.00'dan sonra kendinize güveniniz, moral ve motivasyonunuz yükselirken, yetenekleriniz ve eğlenceli tavrınızla insanların dikkatini çekiyor olacaksınız. Finansal konular vehayatınızda size olumlu etki gönderen bir enerjidesiniz.

1 Temmuz 2019, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Büyüme ve sorumluluk arasında parçalanmış hissedecek, görevlerle yüklenecek ve şansınızı denemekten korkacaksınız. Plan ve disiplin ile işlerinizi genişletmek için bir yol bulun. Kararlar için zaman ayırın.

1 Temmuz 2019, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Mars'ın Aslan burcuna geçişiyle kazanç kapılarınızda hızlı bir açılma başlıyor. Aynı oranda harcamalarınızda aşırı artış olabilir. Kendinizi ifade etmek, yaratıcı fikirlerinizihayatında coşkuyla paylaşmak için 18 Ağustos'a kadar kollarınızı ve paçalarınızı sıvayın. İş hayatınızda başarılı projelere adınızı yazdırarak tanınırlığınız ve bilinirliğinizi artırma enerjisiyle dolup taşarsınız.

1 Temmuz 2019, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Birçok fırsat var önünüzde. Eğer zekanıza güvenerek olumlu ve güzel kararlar verirseniz, bu fırsatları en iyi şekilde değerlendirmiş olacaksınız. Böylece hemhem de his hayatınızda yeni olanaklar yakalayabileceksiniz. Ama önemli bir durum değil korkmayın.

1 Temmuz 2019, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Hislerinize güvenmeniz gereken bir gün. Bugün konu ne olursa olsun hisleriniz sizi asla yanıltmayacaktır. Özellikle evrenin sizin için çalıştığı bu dönemlerde inisiyatif kullanmaktan kaçınmanıza gerek yok. Emin adımlarla istediğiniz değişiklikleri yapabilirsiniz. 

1 Temmuz 2019, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yengeç; hayatının her alanında yeni bir 'ben' yaratma fikriyle şu aralar zihnin meşgul, enerjin biraz düşük olabilir. İçten içe sömürüldüğünü hissettiğin kişiden, konum ve düşüncelerden kurtulmak, yüklerinden arınmak isteyebilirsin. Aklını karıştıran durumlar karşı bu gün eylemsiz kalmanda fayda olabilir.

1 Temmuz 2019, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 20' 56" R
Ay
Yay
00° 22' 42"
Merkür
Koç
15° 59' 39"
Venüs
Koç
25° 49' 53"
Mars
Balık
26° 29' 18"
Jüpiter
Boğa
22° 58' 55"
Satürn
Balık
16° 11' 47"
Uranüs
Boğa
22° 06' 32"
Neptün
Balık
28° 46' 41"
Plüton
Kova
02° 05' 36"
Chiron
Koç
20° 25' 12"
Lilith
Başak
22° 52' 21"
True Node
Koç
15° 33' 21"
Son Güncelleme : 26/04/2024 05:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>