Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Şaşırtıcı gerçekleri öğreniyorsun! Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Haziran 2019, Cumartesi

Aşk 80%
Para 80%
Sağlık 80%

Sevgi bağlarınız sapasağlam duruyor. Buna rağmen tatlı sert bir ilişki içinde olmanız sizi şaşırtıyor. Karakterlerinizdeki sivrilikler, sizi hırçın ama hep heyecanlı garip bir ikili yapıyor.

İş çevrenizde iyi dostluklarınız var. Bugünlerde onlarla önemli görüşmeleriniz olabilir. Teknik gelişmelerin gerisinde kalmak istemeyecek, bunun çarelerini arayacaksınız.

Yakınlarınızın harcama konusundaki dağınıklıklarını ciddi bir sorun olarak ele alıyorsunuz. Para konularındaki mutlak hakimiyetiniz, bir iki insanı hiç etkileyemiyor.

Bugünlerde maddi anlamda bir depresyon yaşayabilirsiniz. Sonuca çabuk ulaşmak için zorladığınız bir mesele, size çok pahalıya mal olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sizde zorlu ve karmaşık görevleri gerçekleştirmek için disiplin ve dayanma gücü var. Gelecek için sağlam bir temel oluşturun. Kişisel kaynaklarınızı koruyun.

29 Haziran 2019, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, tüm gün Boğa burcunda ilerlemesine devam ediyor. Ay'ın Satürn ve Plüton ile gün içinde kurduğu olumlu kontaklar sayesinde bugün ilişkinizde yapıcı bir tavır sergileyebilirsiniz. Partnerinizle aranızdaki sorunları tek tek ortaya dökerek her şeyin netleşmesini sağlayabilirsiniz. Saat 21:38 olduğunda Ay, boşluğa giriyor. Bu zamandan sonra ise yakınlarınızla, arkadaşlarınızla vakit geçirebilirsiniz.

29 Haziran 2019, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Şaşırtıcı gerçekleri öğreniyorsun!Kararsız kalman asla işini şansa bıraktığın anlamına gelmiyor. Aslında bir yandan “en kötü ne yapabilirim?” diye düşündüğünü bu zamana kadar her durumu bir şekilde ufak sıyrıklarla atlatmandan belli oluyor. Bazı şeyleri değiştirmenin zamanının geldiğini düşünebilir ve sağlam temeller atmak için kararlar alabilirsin. Ruh eşini arayan biriysen bu dönemde kendine uygun biriyle tanışabilirsin. Bugün aynı zamanda herhangi bir konuda beklentide olduğun bir kişiyle ilgili şaşırtıcı bir gerçeği fark edebilirsin. Ailenden uzakta yaşıyorsan, hafta sonu planlarını değiştirerek tatilini onlarla geçirmek isteyebilirsin. Kilo problemin varsa, kalorisi yüksek gıdalardan uzak durmanda fayda var.

29 Haziran 2019, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkilerde belli bir denge kurmalısınız. Bugün yaşayacağınız çelişikler sizleri ilişkinizde sert ve acımasız bir yöne ilerletilebilir.

29 Haziran 2019, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gelecek beklentilerinizle ilgili daha hayalperest olabilirsiniz. Sosyal konularda akıcı koşullar söz konusu. Keyif aldığınız konulara yönelmek için zaman yaratabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerde daha hırslı davranacağınız zamanlar var. Birlikte çalıştığınız insanları kırmamaya özen göstermelisiniz. Sakin kalmakta fayda var.

29 Haziran 2019, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Maddi konularda kendinizi diğerlerine yardım ederken bulabilirsiniz ancak yine de mantıklı sınır çerçevesinde kalmanız çok önemli olacak.

29 Haziran 2019, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sosyal ilişkiler açısından keyifli bir gün geçirebilirsiniz. Arkadaşlarınızla bolca sohbetin yanı sıra ortak keyif ve zevkleri paylaşmak isteyebilirsiniz.

29 Haziran 2019, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün aklınızda ne olduğunu söylemek endişeli olabilirsiniz. Kelimeler dilinizin ucunda ve dökülmelerine izin vermekten korkuyorsunuz. Dikkatli olun çünkü sözleriniz karşınızdaki kişiye düşündüğünüzden daha sert gelebilir. Diğer insanların duygularına karşı duyarlı olun.

29 Haziran 2019, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hafta sonunun ilk günü gelecekle ilgili hedeflerinize odaklanırsınız. Geleceğe karşı güven ve huzurla bakmak istersiniz. Arkadaşlarla yemek içmek, fikir alış-verişinde bulunmak, seyahate çıkmak ve ortak gelir fırsatlarını değerlendirmek için güzel bir gün sizi bekler. Ayrıca çocuğunuzun geleceğini şekillendirmek için de harekete geçme zamanı.

29 Haziran 2019, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygularınız sizi sarsıyor ve planlarınızı değiştiriyor. Buna alışık olmadığınızı düşünüyor ve zaman zaman da korkuyorsunuz. Yaşamın hep kontrol altında tutulması fikrine nereden kapıldınız ki? Kendinizi serbest bırakın. Evinizle ilgili değişiklikler yapın.

29 Haziran 2019, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sizin için zorlayıcı bir gün olabilir. Çevreniz tarafından fazla eleştirel bir tutum altında kalabilirsiniz. Eleştirilere açıksınız ama bu kadarı biraz fazla. Siz de kendinizi ifade etmeye çalışmalısınız. Öfkelenmeden kendinizi ifade etmeyi başarabilirseniz, günün geri kalanı güzel geçecektir.

29 Haziran 2019, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yengeç; geleceğe pozitif bakabileceğin; kendini daha güvende hissedeceğin imkanlara kavuşabilirsin. Sağlam adımlarla ilerleyebileceğin fırsatlarla karşılaşabilir; yaşamdan daha fazla keyif alabilirsin. Romantik ilişkilerde kendini rahatlıkla ifade edebilir ve duygusal bir tatmin yaşayabilirsin.

29 Haziran 2019, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 42' 00" R
Ay
Akrep
22° 01' 28" R
Merkür
Koç
15° 58' 54"
Venüs
Koç
25° 00' 34"
Mars
Balık
25° 58' 23"
Jüpiter
Boğa
22° 49' 39"
Satürn
Balık
16° 08' 05"
Uranüs
Boğa
22° 04' 17"
Neptün
Balık
28° 45' 25"
Plüton
Kova
02° 05' 28"
Chiron
Koç
20° 22' 55"
Lilith
Başak
22° 47' 54"
True Node
Koç
15° 35' 17"
Son Güncelleme : 25/04/2024 13:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>