Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Olumsuz düşüncelerinden arınıyorsun! Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Haziran 2019, Pazar

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 80%

Aşk ilişkinizi hareketlendirmek için bir şeyler yapma niyeti taşımıyorsunuz. Karşılıklı olarak olumladığınız ilişkiniz, sürprizlere açık görünüyor. Sevgi bağlarınız, her şeyin ötesinde çok güçlü.

Bağlı bulunduğunuz birimde önemli birisiniz. Yokluğunuz fazlasıyla hissediliyor. Yüksek performansınızın hak ettiği ölçüde değerlendirilmeyişi,ilişkilerinizi sorgulamanıza neden olabilir.

Kişisel harcamalarınız dışında çok fazla harcamanız var. Bunların önemli birinden yakında kurtulacaksınız. Küçük yan gelirlerinizle, problemsiz para ilişkileri içinde olduğunuz söylenebilir.

Yakın arkadaşınızın gizlilik içinde sürdürdüğü gönül ilişkisini anlamaya çalışmalısınız. Duygularının yanılsama olduğunu düşünerek, belki de siz bir yanılsama içindesinizdir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sonradan çok zor telafi edebileceğiniz hatalar yapıyorsunuz. Bu özellikle arkadaş ilişkilerinizde çok göze çarpıyor. Çünkü kendinizi kolay kurma beceriniz olaylara sübjektif yaklaşmanıza yol açıyor. Önümüzdeki günlerde sizi çok sevindirecek bir kavuşma yaşayabilirsiniz. Bu akşam partnerinizle kolay kolay unutamayacağınız bir davette olacaksınız.

30 Haziran 2019, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Boşlukta ilerleyen Ay, saat 00:08'i gösterdiğinde İkizler burcuna geçiyor. Haftanın geneline göre daha sakin bir gün geçirebilirsiniz. Sağlık sorunlarınızla ilgili şifa bulabilirsiniz. Psikoloji, kişisel gelişim gibi konulara ilginiz artabilir. Destek almayı düşünebilirsiniz. Rüyalarınız haberci olabilir. Bugün içinize doğan şeyler gerçek olabilir.

30 Haziran 2019, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Olumsuz düşüncelerinden arınıyorsun!Haziran ayının son günü Ay, değişken burçta hareket ediyor. Bugün gün, senin günün! Bu ayı keyifli kapatırken, maddi manevi kazanımların önüne gelecek. Eğer bugün zorunlu bir etkinliğe katılmak zorundaysan hiç canını sıkma, sürpriz bir karşılaşma sana olumsuz tüm düşüncelerini unutturacak. Evliliğinde bir süredir önüne geçemediğin sorunlar varsa eşinin hiç olmadığı kadar kararlı olduğunu fark edebilirsin. Bu durum karşısında ne yapacağını şaşırabilirsin. Eğer sorumluluk hissettiğin bir arkadaşlık ilişkisi varsa onlar için elinden geleni yapmaya çalışacaksın. Akşamüzeri ailenle arandaki sohbet oldukça keyif verecek.

30 Haziran 2019, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkilerde belli bir denge kurmalısınız. Bugün yaşayacağınız çelişikler sizleri ilişkinizde sert ve acımasız bir yöne ilerletilebilir.

29 Haziran 2019, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gelecek yönünde olumlu düşünmek daha kolay olabilir. Ailevi bir konuda ya da sevdiklerinizle ilgili bir alanda çok şey yapabilir ve arkadaşlarla da paylaşım içinde olabilirsiniz.

30 Haziran 2019, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Karşılaştığınız insanlar hemen sizinle ilgileniyor ve sıcak bir aura hissediyor. Kendinizi biraz yalnız ve partnerinize bile tam açılamamış hissedebilirsiniz.

30 Haziran 2019, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Güne kontrolünüz dışı gelişmeler damgasını vururken akışta kalmak size çok şey kazandırabilir. Sağlığınıza özen göstermeyi ihmal etmeyin. Hayır, bağış işleri, başkaları için yararlı olabilecek konularla ilgilenebilirsiniz.

30 Haziran 2019, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün beyninizin direksiyona geçmesine izin verin. Hiçbir şey için fazla uğraşmayın. Neyin adil olup olmadığı ile ilgili sıcak tartışmalarda sinirler yükselebilir. Öfke patlamaları yaşanabilir. Sorunun bir parçası değil, çözümün bir parçası olun.

30 Haziran 2019, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İkizler burcunda seyahat eden Ay'ın etkisiyle kendinizi hem ruhen hem bedenen yorgun hissedeceğiniz bir günle haftaya bitiriyorsunuz. Herkese yardım etmek, iyilik yapmaktan kendinize vakit ayıramayacaksınız. Yazışmalar, seyahatler, görüşmeler gündeminizde olacaktır. İletişimin merkezi siz olacaksınız.

30 Haziran 2019, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Paranızı dikkatli harcamalısınız. Şans oyunlarına fazla güvenmeyin. Para konusunda tutumlu olmalısınız. Sonra sıkıntıyı siz çekersiniz. Dış görünüşünüzü şu günlerde epey ihmal ediyorsunuz. Nerede o eski bakımlı haliniz? Çevrenizdekiler buna çok şaşırıyorlar.

30 Haziran 2019, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yengeç burcu kendiniz için bir şeyler yapmak, yeni adımlar atmak, yeni girişimlerde bulunmak istiyorsanız çok uygun zamanlardan geçtiğinizi bilmelisiniz. Şu an evren tam gaz arkanızda. Günlük rutinlerde aksaklıklar, sağlıkla ilgili problemler söz konusu olabilir. Hukuki konulara dikkat etmek gerekiyor.

30 Haziran 2019, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yengeç; olayları kontrol etmekte oldukça zorlanabilir, kendi içine dönmek ve yalnız kalmak istemene rağmen bunu başarman pek mümkün olmayabilir. İçten içe yaşadığın ikilem seni huzursuz edebilir, dedikodular ve gizli düşmanlıklar açığa çıkabilir. Ancak ekonomik konularda fırsat getirecek tüyolar alabilirsin.

30 Haziran 2019, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 35' 55" R
Ay
Akrep
20° 43' 38" R
Merkür
Koç
15° 58' 59"
Venüs
Koç
24° 52' 52"
Mars
Balık
25° 53' 34"
Jüpiter
Boğa
22° 48' 12"
Satürn
Balık
16° 07' 30"
Uranüs
Boğa
22° 03' 56"
Neptün
Balık
28° 45' 13"
Plüton
Kova
02° 05' 27"
Chiron
Koç
20° 22' 33"
Lilith
Başak
22° 47' 13"
True Node
Koç
15° 35' 33"
Son Güncelleme : 25/04/2024 10:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>