Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Şans senden yana! Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Temmuz 2019, Çarşamba

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 20%

Bugün yeni bir rol üstlenebilirsiniz. Kendinizi bir durumu yöneten bir pozisyonda bulabilir ve daha iyi bir liderlik rolünü üstlenecek bir konumda bulabilirsiniz. Bir projenin sorumluluğunu üstlenecek ve üzerinde çalıştıkları şey hakkında takımı yönlendirebileceksiniz. Belki de politik bir şekilde aktif olmaya karar vereceksiniz. Aklınızdan geçenleri söyleyin ve vizyonunuzu ifade etme cesaretini gösterin, çünkü gerçek bir fark yaratmak için gerekenlere sahipsiniz!

Bugün bir ... kadını olarak kendinizi üzgün hissettiğiniz bir gün. Anaç yönünüz gerçekten bugün sizden yardım veya tavsiye isteyen insanlara yardım etmek istiyor, fakat sizden faydalandıkları veya size yapmak istemediğiniz şeyleri yaptırmaya çalıştıkları konusundaki safsataları takmayın. Evet, aynı zamanda hem kendinizin hem de etrafınızdakiler için iyi bir anne olmak zor bir şey.

Romantizm konusunda bir gerginlik yaşıyorsun. Belki yeni bir ilişki başlatmak istiyorsun ve işlerin yolunda gidip gitmeyeceği konusunda kaygılısın. Veya var olan bir ilişkide bazı zorluklarla yüzleşiyorsun; üstelik sorunların da kendiliğinden çözümlenebileceğini düşünüyorsun. Korkularının seni yönetmesine izin verme. Biraz sabır ve ilgiyle, işler istediğin gibi ilerlemeye başlayacaktır...

Uğraşlar: Salı gününden sonra, yaşadınız! Mars sizi güzelce motive ediyor. Üstlerinizin bir pozisyondan ne beklediğinizi anlamalarını sağlamak için konuşma kabiliyetinizi kullanın. Güçlü iradeniz sayesinde istediğiniz her şeyi elde edebilirsiniz.İlişkiler: Perşembe gününden itibaren işler yoluna giriyor… Venüs duygusal bir açmazı çözüme kavuşturuyor ya da ilişkinizin ilerlemesine katkıda bulunuyor. Tereddütlerin cehenneme kadar yolu var! Artık kimi seçeceğinizi gayet iyi biliyorsunuz.temmuz aylık burç yorumları

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aşk ve romantizmle ilgili meseleler bugün oldukça kafa karıştırıcı olabilir ve şu anki durumda güçlü kuvvetlerin bir zorluk oluşturduğunun farkında olmalısınız. Bu enerjinin sonucunda ortaya çıkan olayların hevesinizi kırmasına izin vermeyin. Unutmayın ki, bu da geçecek ve işler yine netleşecek. Şu an sadece arkanıza yaslanıp bir şeyleri derinlemesine incelemelisiniz.

3 Temmuz 2019, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, tüm gün sizlerin burcunda hareketine devam ediyor. Enerjiniz bugün de yüksek olacaktır. Sadece anlık gerginliklerle sert tepkiler vermeyin. Saatler 17:24 olduğunda Ay, yarına kadar boşlukta kalacak. Venüs Yengeç burcuna bugün geçiyor. 28 Temmuz'a kadar adeta parlayacağınız bir dönemde olacaksınız. Girdiğiniz ortamlarda insanlar size dönüp tekrardan bakabilir. Aşk hayatınızda hareketlenmeler olabilir. Çekici olacağınız bir dönemdesiniz.

3 Temmuz 2019, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Geçmişe takılıp yanlış fikirlere kapılma. Şans senden ve aşktan yana olacak. Başarılı sonuçlar alacağın bir gün.

3 Temmuz 2019, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İnsanların haksız yere yükselişlerini eleştirmek yerine kendinize yeni bazı toparlanma yolları bulmanız gerekmektedir. Kariyerinizdeki başarı aslında aşk hayatınızla doğru orantılı ilerlemektedir.

3 Temmuz 2019, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni başlangıçlar yapmak istediğiniz bir gündesiniz. Kişisel niyetlerinizi ortaya koyup başladığınız işlerde başarılı olacağınız zamanlar var. Kişisel hassasiyet gösterdiğiniz olaylarda ani kopmalar yaşanabilir. Tepkilerinizi daha yumuşak göstermelisiniz. Gün içinde engelleri aşmak için, başkalarına dayalı davranışlar sergileyebilirsiniz.

3 Temmuz 2019, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sürüncemede kalan işler tekrardan gündeme gelebilir. Fiziksel olarak yorulmasanız bile zihinsel olarak meşgul olacağınız günlerdesiniz.

3 Temmuz 2019, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00'a kadar olan zaman diliminde ruhsal olarak geçici sıkıntılar yaşayabilir, aile ve özel ilişkilerinizde iletişim problemleri ile karşılaşabilirsiniz. 17.00 sonrasında kendinizi çok daha rahat ifade edebileceğiniz, aile ilişkileri ve özel hayatınızda etkili paylaşımlarda bulunabileceğiniz bireysel gücünüz ve motivasyonunuzun arttığı bir zamanda olacaksınız.

3 Temmuz 2019, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Çok uzun zamandan beri kitaplığınızda bulunan romanı okumak, kendinize biraz zaman ayırmak ya da ders çalışmak için beklenmedik bir seyahat fırsatınız olabilir. Bir tatil yapmayı düşünüyorsanız, tahmin etmeyeceğiniz bir promosyona denk geleceksiniz.

3 Temmuz 2019, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Gökyüzünün iyilik, şans, bereket, aşk taşıyan gezegeni Venüs yaklaşık bir ay boyunca sizi ziyaret edecek. Bu şefkatli, hislerin tavan yaptığı dönemi iyi değerlendirmek için kolları sıvayın. Korumak, kollamak temalarını fazla abartmadan ikili ilişkilerde besleyen, büyüten bir enerjiye sahip olursunuz. Kariyerinizle ilgili olumlu fırsatlar önünüze çıkar.

3 Temmuz 2019, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Havailiğiniz başınızaaçıyor. Çevrenizde yanlış anlaşılıyorsunuz. İşhayatınızın ve dostlarınızın güvenini sarsıyorsunuz. Bundan bir an önce vazgeçin. Yoksa en çok zararı siz görürsünüz. Biraz gayretle büyük bir başarı kazanmanız olası. Çevrenizde sizi çekemeyenler var.

3 Temmuz 2019, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Derinlemesine hayatın tadını çıkartıyorsunuz. Gün özellikle bazı kuşkularınızı alevlendirebilir. Ancak hemen karar vermeyin. Gemileri yakma işlerini Temmuz ayından sonrasına bırakın. Bu ay doğum günlerinizin ve odak olmanın tadını çıkartın.

3 Temmuz 2019, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yengeç; bugün bazı söylemlerin yanlış anlaşılmana neden olabileceği gibi partnerinle de gergin zamanlar geçirmene neden olabilir. Venüs'ün burcunda konumlanmasıyla; kendine, sevdiklerine bakış açın huzur ve istikrar içerebilir. Kişisel değerlerine ve fiziğine önem verdiğin, güçlü dirayetli olduğun, rüzgârı arkana aldığın bir dönemdesin.

3 Temmuz 2019, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 50' 31" R
Ay
Akrep
23° 50' 38"
Merkür
Koç
15° 58' 53"
Venüs
Koç
25° 11' 22"
Mars
Balık
26° 05' 09"
Jüpiter
Boğa
22° 51' 41"
Satürn
Balık
16° 08' 53"
Uranüs
Boğa
22° 04' 47"
Neptün
Balık
28° 45' 42"
Plüton
Kova
02° 05' 30"
Chiron
Koç
20° 23' 25"
Lilith
Başak
22° 48' 53"
True Node
Koç
15° 34' 53"
Son Güncelleme : 25/04/2024 16:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>