Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Yapıcı tutumlar sergiliyorsun! Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Temmuz 2019, Cumartesi

Aşk 40%
Para 20%
Sağlık 40%

Bir ortak (sevgiliniz veyaarkadaşınız), bugün sinirli olabilir ve bu da sizi üzebilir. Bunun söylediğiniz ya da yaptığınız herhangi bir şeyle ilgisi olabilir. O bu durumu atlatana kadar ona pek yaklaşmayın! Bugün, sosyal etkinliklere ev sahipliği yapmak veya katılmak için iyi bir gün değil. Yarına kadar bekleyin!

Toplumun kültürel değerlerine cevap vermek zorunda değilsiniz. Örneğin, çalışmanızın büyük bir kısmı modaya uygun veya belirsiz kaldıysa, kendiniz veya yaratımlarınız hakkında iyi hissetmeyi başaramazsınız. Zamanınızı anlamsız olanlarla geçirmemek için anlamlı etkinliklerle çok motive olursunuz. Bugünün gezegen açıları, size derinden hitap etmeyen her şeyden kendinizi kesmeye zorlayacaktır.

Bugün kendinizi eğitim hedefleriniz hakkında düşünürken bulabilirsiniz. Okul dönemi sona eriyor. Eğer okuyorsanız, zihniniz dönem ödevleri ve finallerle meşgul olabilir. Eğer okumuyorsanız da, gelecek dönem için bir sınıfa kaydolmayı düşünebilirsiniz. Bu açıdan hangisine karar verirseniz verin, o konuya tamamen kendinizi vereceksiniz. Temkinli bir şekilde ilerlemekte fayda var.

Herhangi bir şeyi başarıyla tamamlayabileceğini düşünüyorsun; iyi haber şu ki evet haklısın! Yüksek enerji senle olacak ve telefon konferanslarından, tekliflere, toplantılara her konuda seni destekleyecek. Düşüncelerin ise gayet berrak ve kendini etkili, ikna edici şekillerde ifade edebileceksin. Pozitif enerjiye odaklan, mucizeler gerçekleşebilir.Geçmişten gelen duygusal sorunlar bugünkü verimliliğinize ket vurabilir. Her zamankinden biraz daha alıngan olabilir, art niyetle söylenmemiş şeyleri hakaret olarak algılayabilirsiniz. Gücenmemeye çalışın. Eski meselelerle yüzleşip onları içinizden atmaya çalışın ya da bu konuyu daha sonra çözeceğinize dair kendinize söz verin. Ailenize ve arkadaşlarınıza karşı nazik olun. Günün sonunda daha iyi hissedeceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Şunu aklınızdan çıkarmayın ki bir şeye ne kadar sıkı sarılmaya çalışırsanız, elinizden kayıp gitme olasılığı da doğal olarak o kadar artar. İstediğiniz şeyi sıkı tutun ancak çok fazla da sıkmayın. Birini kanatlarınızın altına alıp onu koruduğunuzu göstermekle, o kişinin kendisi olma özgürlüğünü elinden almamak arasında önemli bir denge sağlanması gerekir. Bugün hassas duygularbaşında olacak, bu yüzden dikkatli davranın.

6 Temmuz 2019, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Boşlukta olan Ay, saat 07:25'te Başak burcuna geçiyor. Sabah itibariyle Ay ve Venüs arasında oluşan pozitif görünümle sevdiğiniz kişiyle güzel bir gün geçirebilirsiniz. Eğitim hayatınızda da başarılı bir gün geçirebilirsiniz. Akşam olduğunda Ay'ın Uranüs ile oluşturduğu olumlu açı sayesinde sizi mutlu edecek sürpriz haberler alabilirsiniz. Yeni eğitimlere merak salabilirsiniz.

6 Temmuz 2019, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yapıcı tutumlar sergiliyorsun!Bugün önemli kişilerle yapacağın görüşmelerde sorun yaşayabilirsin. Farklı düşüncelere sahip olmanız sebebiyle alttan alarak yapıcı bir tutum sergilemen gerekecek. Eğer ödemen gereken borçların var ise seni rahatlatacak maddiyatı temin edebilirsin. Kendi işini yapan bir Yengeç burcuysan, ortaklık, alım satım, kredi gibi konular istediğin şekilde sonuçlanabilir.

6 Temmuz 2019, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hukuksal konularda hedeflerinize ulaşmanız söz konusu olabilir. Tek başınıza hareket etmek, ihtiyaçlarınızı tespit etmek ve mevcut mali krizlerin üstesinden gelmek adına oldukça başarılı bir gün.

6 Temmuz 2019, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde maddi konularınızla ilgili sorumluluk almak isteyebilirsiniz. Harcamalarınıza dikkat etmeniz gereken bir gündesiniz. İşle ilgili konularda başkalarından alacağınız destekle çok daha kolay ilerleyeceksiniz. Geleceğinizle ilgili çaba sarf edeceğiniz zamanlardasınız. Kişisel yeteneklerinizi kullanacaksınız.

6 Temmuz 2019, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sevdiğiniz kişi ile yanlış anlaşılmalara dikkat etmeniz gereken bir gündesiniz. Kırıcı olup üzülmemek için olgun tavır benimsemekte fayda var.

6 Temmuz 2019, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hayatınız şimdi dahili kontrol noktalarından birine ulaşmıştır. Realiteler sizi dizginliyor. Geçmiş çalışmalar ve planlarınız sonuçlanacak. Önceki çabalarınız size tanınma ve sorumluluk vadediyor; geçmişteki ihmal kısıtlama ya da utanç getirecektir.

6 Temmuz 2019, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Şu an spot ışığındasınız ve herkes söyleyeceklerinizle ilgileniyor. Çekici, heyecanlı ve ilginçsiniz. Müzikal veya yaratıcı yeteneğiniz varsa, seyircilerin önüne geçmek ve yeteneklerinizi göstermek için iyi bir zaman.

6 Temmuz 2019, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Başak burcunda seyahat eden Ay, bugün sizi oradan oraya koşturup pek çok işi aynı anda çözmenize destek verecek. Kardeşinizle bir program yapabilir, uzun zamandır konuşmaya fırsat bulamadığınız sohbeti gerçekleştirirsiniz. Çay saati için masanızı kusursuz yiyeceklerle donatıp keyfini sürebilirsiniz. Bu güzel atmosfere komşularınız da dahil olabilir.

6 Temmuz 2019, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş ve aşk. İşte bugün kalbiniz bu ikisi için atacak. İş hayatınızda dev adımlarla ilerliyor ve hayranlık topluyorsunuz. Ancak sizin isteğiniz hep takdir değil; hep daha yukarılara sıçramak. Bunu da başaracaksınız. Hanenize yazılan artılara bakmak yeterli.

6 Temmuz 2019, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Biriktirmiş olduğunuz ev işlerinizi yapma fırsatı yakalayacaksınız. Belki dünyanın en güzel Cumartesi gününü değerlendirme şekli bu değil ama aklınızdakileri bitirmiş olmak günün sonunda size çok iyi gelecek. Sorumluluklarınızı aksatmak sizi rahatsız edebiliyor.

6 Temmuz 2019, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yengeç; sosyal çevren son günlerde sana problem çıkartıyor olsa da derin ve anlamlı dostluklara önem vererekbirliklerinin verimini arttırabilirsin. Kişisel kararlarının üzerinde inatla durduğun bu süreçte, risk almaya ve düşünmeden hareket etmeye daha meyilli olabilirsin. Özellikle maddi içerikli konularda temkinli olmanda fayda var.

6 Temmuz 2019, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 51' 20" R
Ay
Akrep
24° 01' 03"
Merkür
Koç
15° 58' 53"
Venüs
Koç
25° 12' 23"
Mars
Balık
26° 05' 48"
Jüpiter
Boğa
22° 51' 52"
Satürn
Balık
16° 08' 58"
Uranüs
Boğa
22° 04' 50"
Neptün
Balık
28° 45' 43"
Plüton
Kova
02° 05' 30"
Chiron
Koç
20° 23' 28"
Lilith
Başak
22° 48' 58"
True Node
Koç
15° 34' 50"
Son Güncelleme : 25/04/2024 17:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>