Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Hislerin değişiyor! Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Temmuz 2019, Pazartesi

Aşk 40%
Para 60%
Sağlık 100%

Bu gece bir kutlama için bazı arkadaşlarınızı mı davet ettiniz? Öyleyse, misafirleriniz sizi oldukça meşgul edecek! Ama sorun değil. Bugün sevgi ve neşeyle dolu bir enerji var ve bu insanları eğlendirmek onlara olan sevginizi gösterme biçiminiz. Bir ilişkiniz var ise, tüm misafirleriniz gittikten sonra sevgilinizle özel olarak bir kutlama yapabilirsiniz. Rahatlayın, akışına bırakın ve partinin tadını çıkarın!

Sizi kızdırmak çok fazla zaman alabilir, ama biraz öfkenizi salmayı seçerseniz de dikkatli olun! Bugün hiç kimse sizi kızdırmaya niyetli olmasa bile, insanların eylemleri ve sözleri sizi yanlış yönlendirebilir. Neler olduğunu anlamak için kendinizi anlamaya çalışın. Kendiniziile ya da kişisel hedeflerle zorluyor musunuz? Bugün doğuştan sahip olduğunuz sabır ve affetme duyguları ön planda olacak.

Bir grup toplantısı veya sosyal bir etkinlik size belki de hepsini kavrayamayacağınız yeni ve ilginç bilgiler getirebilir. Sizinle aynı fikirlere sahip bazı yeni arkadaşlarınız sizinle birlikte bir yere gitmek ve sohbete devam etmek isteyebilirler. Beyniniz bugün özellikle hızlı çalışıyor ve genelde ilginizi pek çekmeyen sıra dışı fikirleri bile kavrayabilirsiniz. Bunun dezavantajı ise kafanız bunlarla çok meşgul olacağı için tökezlemeniz mümkün bu yüzden dikkatli olmakta fayda var!

Fiziksel enerjini kullanmak istediğin bir dönemdesin; bu da hayatına sporsal aktiviteler getirebilir. Yeterince spor yapıyor musun? Yapmıyorsan, bir sağlık programına başlamak veya spor salonuna yazılmak için uygun bir döngü. Hatta grup sporlarına katılırsan çok daha iyi olacaktır! İşe koyul!Şu anda manevi konular kafa yoruyor olabilirsiniz. Belki dini bir kuruma hizmet etseniz bu siz ilham kaynağı olacak. Ya da bazı derin düşünceleri ateşleyen bir şeyler yapıyor olabilirsiniz. Bir aile üyesiyle aranızdaki ilişkiyi gözden geçirmeyi bile düşünmüş olabilirsiniz. Bugün, bazı şeyleri aydınlığa kavuşturmak ve zorlu kişisel bir durumu iyileştirmek için elinizden gelenin en iyisini yapmanız gereken bir gün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün insanlarla bağlantı kurabilmek için bir tercüman tutmanız gerekebilir. Siz ne kadar çok bir şeylere sert çıkarsanız muhtemelen insanlar da o kadar çok lafı ağzınıza tıkacak ve canınızı sıkacak. Bu yüzden işleri olabildiğince basit ve enerjik ele almanızda fayda var. Fazla ciddi bir tondan girmeniz felakete neden olabilir. İşleri olması gerekenden daha karmaşık hale getirmemeye çalışın. Doğru kartları tutuyorsunuz ve şimdi ise onları stratejik bir şekilde oynamanın tam zamanı.

8 Temmuz 2019, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

09:06 itibariyle Ay, Terazi burcuna giriş yapıyor. Bugün ailevi konularınıza vakit ayırabilirsiniz. Evinizle ilgili çözümlenemeyen durumlar varsa tekrardan gündeme gelebilir. Aslan burcunda bugün itibariyle başlayan Merkür retrosunda maddi konularınızla ilgili dikkatli olmalısınız. İnternetten para transferi veya alışveriş yaparken dikkatli olun. Paralarınız başka hesaplara aktarılabilir. Kart bilgileriniz kopyalanabilir. 19 Temmuz'da retro hareketine devam eden Merkür, Yengeç burcuna geri dönüyor. Kendinizle hesaplaşmanız gereken durumlar yaşayabilirsiniz. Bazı konularda acaba daha farklı tepki verseniz daha mı iyi olurdu bunları düşünebilirsiniz. Ailevi bazı konularda içinize sinmeyen şeyler olabilir. Detaylı retro yazısı için tıklayabilirsiniz.

8 Temmuz 2019, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hislerin değişiyor!Bugün yatırımlar konusunda endişelerin artabilir. Planladığın işlerinin istediğin gibi gitmeyecek olmasına hazırlıklı olmalısın. İşle ilgili çıkacağın seyahat rotan değişebilir ya da beraber tatile gitmeyi düşündüğün arkadaşının son anda vazgeçtiğini öğrenebilirsin. İş yerinde sebepsiz yere yaşayacağın gerginlik bir anlık öfkeyle hareket etmene neden olabilir. Aksiliklerin üst üste gelmesiyle ilgili kendini eleştirebilirsin. İlişkinde ise biraz daha güven ilişkisi arıyorsun. Acele karar vermekten itinalı sakındığın bir ilişkin var. Ancak sevgilinin sorgulamaları karşısında hislerin değişebilir.

8 Temmuz 2019, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çevrenizdeki insanlar sizleri geçmişteki hatalarınızla yargılayabilir ve siz bu duruma biraz takılabilirsiniz. Motivasyonunuzu düşürmeyin. Sizi mutlaka gün sonunda anlayacaklardır.

8 Temmuz 2019, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ev hayatınızla ilgili konular gündeminizi oluşturabilir. Küçük aksaklıklara karşı dikkatli olmalısınız. Evdeki konularla ilgili risk almaya yatkın olabilirsiniz. Karar vermeden önce dikkatli davranmanızda fayda var. Kendi iç sesinize güvenerek hareket etmeniz gereken durumlar söz konusu olabilir. Gün içinde abartıya kaçmamaya özen gösterin.

8 Temmuz 2019, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Elementlerle olan iletişiminiz, topraklanmanız size iyi gelecek. Mümkünse bir miktar tuzlu suyu duşunuza eklerseniz negatif iyonlardan kurtulabilirsiniz.

8 Temmuz 2019, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Merkür retrosunun bugün başlamasıyla birlikte 8'inden 19'una kadar para konularında kararlar alırken ya da bir alışveriş veya harcama söz konusuysa acele etmemeye dikkat etmelisiniz. 19'u sonrası iletişimde aksaklıklara dikkat.

8 Temmuz 2019, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün size hayran kalacaklar. Yaşlı akrabalarınız veya uzun süredir beraber olduğun kişiden bir konuda onay alma şansınız var. Günün tek olumsuz noktası, çok yorulmanız olabilir. Özellikle tansiyon sorununuz varsa, açık alanlarda uzun süre kalmaktan kaçının.

8 Temmuz 2019, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Heyecan verici haberler alabilirsiniz. Geleceğe yönelik büyük istekler duyabilir, yepyeni girişimlerde bulunmak isteyebilirsiniz. Bütün bu düşüncelerinizi bugün dostlarınızla paylaşmanız mümkün. Ancak, ilgisi olmayan kişilere isteklerinizi fazla anlatmasanız iyi olur. Geriliminizi yansıtmayın.

8 Temmuz 2019, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gerilimsiz bir gün. Amacınız ne olursa olsun ulaşmakta zorlanmayacağınızı müjdeleyelim. Azmin elinden hiçbir şey kurtulmaz misali çok çalışıyorsunuz. Neyse bütün bunların karşılığını alacaksınız. İkili ilişkilerinizde ise dikkatli olmanız gerekiyor.

8 Temmuz 2019, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İkili ilişkilerde şansınızın yanında olduğu, Merkür?ün de Aslan burcuna ilerlediği şu zamanlarda kendinizi ifade etmek istediğiniz her konuda başarılı olacaksınız. Ancak gerileme dönemi bu başarıları beklediğinizden daha yavaş elde edebilirsiniz. Sahip olduklarınız için savaşabilecek zamanlardasınız.

8 Temmuz 2019, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yengeç; ayın sonuna kadar ortak gelirler, borçlar ve ödemelerle ilgili planlarını revize edebilir, kredi ya da borçları yeniden yapılandırmak isteyebilirsin. Geçmişten gelen bir alacak verecek hesabı sıkıntı yaratabilir. Bir yandan gelirleri arttırmak için çaba harcarken bir diğer yandan da ruhsal ve kişisel olarak daha iyi hissetmek isteyebilirsin.

8 Temmuz 2019, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 05' 30" R
Ay
Akrep
14° 16' 28" R
Merkür
Koç
16° 00' 13"
Venüs
Koç
24° 14' 21"
Mars
Balık
25° 29' 24"
Jüpiter
Boğa
22° 40' 59"
Satürn
Balık
16° 04' 34"
Uranüs
Boğa
22° 02' 11"
Neptün
Balık
28° 44' 13"
Plüton
Kova
02° 05' 20"
Chiron
Koç
20° 20' 45"
Lilith
Başak
22° 43' 45"
True Node
Koç
15° 36' 48"
Son Güncelleme : 24/04/2024 22:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>