Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Kalbinin sesini dinlemek istiyorsun! Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Temmuz 2019, Pazar

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 60%

Biraz sabırsız hissedebilirsiniz. Siz odaklanmış bir insansınız ve çok fazla disipline sahipsiniz. Ama bugün, hayatınızda eksik olan şeyler hakkında düşünebilirsiniz. Eğer bekarsanız, asla doğru kişiyi bulamayacağınız konusunda endişelenebilirsiniz. Eğer evliyseniz, ilişkilerin çok fazlagerektirdiğini düşünebilirsiniz. Memnuniyetsizliğinizin gününüzü mahvetmesine izin vermeyin. Olumlu şeylere odaklanmaya çalışın.

Bugün liderlik rolü üstlenebilirsiniz. Etrafınızdaki insanların rehberlik ve cesaretlendirmeye ihtiyacı olabilir. Bu evde ya da işte olabilir. Doğuştan patron olan bir parçanız var. Bu yüzden, bugün adım atıp ne olduğunu görmekten korkmayın. Yetkili olmak nasıl bir duygu? Güzel değil mi Canavarların Kralı için ne doğal bir rol!

İçinzde olanlara bir bakmak istemez misiniz? Normalde bunu yapmıyorsunuz evet fakat artık özgüven sahibi olmakla ilgili problemleriniz olduğunu inkar etmeyin. Bir defalığına, durup düşünmek sizin için faydalı olabilir. Problemlerinizi göz açıp kapayana kadar çözemeyeceksiniz tabii ki fakat en azından kendinizi çözüme ulaştıracak bir yola koyabilirsiniz.

Günün genel modu seni şaşırtacak şeyler içerebilir. Çok fazla şeker ve kafein almamalısın. Bu sadece durumunu daha da kötüleştirecektir. Kan şekerini dengede tut. Yabancı toksinlerle sinir sistemini doldurma. Uzun uzun duş al ve sıcak bir çay iç. Ne kadar gerilirsen, o kadar sonrasında pişmanlık duyacağın şekilde davranırsın.Bugün insanlarla bağlantı kurabilmek için bir tercüman tutmanız gerekebilir. Siz ne kadar çok bir şeylere sert çıkarsanız muhtemelen insanlar da o kadar çok lafı ağzınıza tıkacak ve canınızı sıkacak. Bu yüzden işleri olabildiğince basit ve enerjik ele almanızda fayda var. Fazla ciddi bir tondan girmeniz felakete neden olabilir. İşleri olması gerekenden daha karmaşık hale getirmemeye çalışın. Doğru kartları tutuyorsunuz ve şimdi ise onları stratejik bir şekilde oynamanın tam zamanı.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Geçmişten gelen duygusal sorunlar bugünkü verimliliğinize ket vurabilir. Her zamankinden biraz daha alıngan olabilir, art niyetle söylenmemiş şeyleri hakaret olarak algılayabilirsiniz. Gücenmemeye çalışın. Eski meselelerle yüzleşip onları içinizden atmaya çalışın ya da bu konuyu daha sonra çözeceğinize dair kendinize söz verin. Ailenize ve arkadaşlarınıza karşı nazik olun. Günün sonunda daha iyi hissedeceksiniz.

7 Temmuz 2019, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tüm gün Ay, Başak burcunda hareket ediyor. Ay-Jüpiter gergin kontağıyla sabah saatlerinde kurduğunuz cümleler sert olabilir. Gerek kardeşlerinize karşı gerek dostlarınıza karşı istemeden çıkışlar yapabilirsiniz. Günün geneli sosyal ve keyifli geçecektir. Ay'ın Neptün ile karşıtlığı bir anda duygusal bir ruh haline bürünmenize neden olabilir. Saat 19:50'de Ay hareketine boşlukta devam ediyor. İletişim problemleri yaşayabilirsiniz.

7 Temmuz 2019, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kalbinin sesini dinlemek istiyorsun!Her ne kadar kalbinin sesini dinlemek istesen de yaşadıkların bugün önüne duvar örüyor. Aile yaşantındaki iletişim sorununu çözmek için ciddi konuşmalar yapacaksın. Her zaman sorunları çözmekten yana olan tarafın bugün takdir toplayacak. Ancak karşındaki kişinin bu olumlu yanına cevap vermemesi senin de tavrını değiştirmene neden olabilir.

7 Temmuz 2019, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kazançlı çıkmak için bugün bencil düşünmemeniz gerekmektedir. Bütünlük duygunuzun tetikleneceği bir gündesiniz. Birleştirici ve uzlaşmacı olmayı deneyin.

7 Temmuz 2019, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay Başak burcunda ilerliyor. Yakın çevrenizdekiler, kardeşlerle ilgili konularda bitişler ve yenilikler gündeme gelebilir. Sözlerinizde daha sakin olmaya bakmalısınız.

7 Temmuz 2019, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Dava, mahkeme ya da yasal işlerinizin hız kazanacağı günlerdesiniz. İş giriş çıkışları ya da evrak işleri diğer mahkeme konuları lehinize işleyecek.

7 Temmuz 2019, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda olumlu anlamda destek alırken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, seyahate çıkabilir, kendinizi ve enerjinizi çok iyi hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde genel motivasyonunuzda geçici bir düşme yaşayabilir, bu süreçte değer verdiğiniz kişilerle iletişiminizde kırgınlık ve alınganlık gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.

7 Temmuz 2019, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Başarıya ulaşmak için belirgin bir model kurun. Siz rahat ve işinizden eminsiniz. Ayrıca, çalışmaktan ve iyi tanımlanmış bir gündeme sahip olmaktan zevk alıyorsunuz. Hayatınız sorunsuz gitmektedir. İşbirliği kolay olacak, çünkü siz kendi kendinizi tatmin etmek yerine, işi başarmanın zevkini çıkarıyorsunuz.

7 Temmuz 2019, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Uranüs, Ay ve Satürn arasında oluşun büyük toprak üçgeni sayesinde, kardeş ve yakın çevrenizle sevgiye dayalı güçlü bağlar oluşturacak, verdikleri destekle pek çok yeni konuya cesaretle adım atabileceksiniz. Sosyal ilişkilerinizde hızlı bir dönem başlıyor. Yeni çevreler edinebilirsiniz. Heyecanlı dönem.

7 Temmuz 2019, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Birçok fırsat var önünüzde. Eğer zekanıza güvenerek olumlu ve güzel kararlar verirseniz, bu fırsatları en iyi şekilde değerlendirmiş olacaksınız. Böylece hemhem de his hayatınızda yeni olanaklar yakalayabileceksiniz. Ama önemli bir durum değil korkmayın.

7 Temmuz 2019, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Ufacık bir söz bir ilişkiyi bitirebilir bazen. Duygusal patlamaların uzun ilişkileri yerle bir edebileceği bir gün. Dikkatli olmalı, sadece dönüştürmek istediğiniz konularda güç gösterisi yapmalısınız. Aksi halde elinizdekini de kaybedebilirsiniz.

7 Temmuz 2019, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yengeç; her şeyi en ince ayrıntısına kadar düşünerek ve planlayarak ilerlemek isteğin bir dönemdesin. Dostlarından ya da yakın ilişkide olduğun kişilerden gelecek destekler sayesinde belirsizliklerini aşabilir, enteresan fikirler üretebilirsin. Ancak bugün genel olarak yeni karar almak ve girişimde bulunmak için uygun olmayabilir.

7 Temmuz 2019, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 02' 37"
Ay
Akrep
22° 54' 52"
Merkür
Koç
26° 24' 01"
Venüs
Balık
21° 27' 33"
Mars
Balık
04° 52' 34"
Jüpiter
Boğa
16° 46' 09"
Satürn
Balık
13° 17' 16"
Uranüs
Boğa
20° 39' 22"
Neptün
Balık
27° 48' 15"
Plüton
Kova
01° 49' 26"
Chiron
Koç
18° 47' 11"
Lilith
Başak
19° 46' 60"
True Node
Koç
15° 35' 58"
Son Güncelleme : 29/03/2024 09:10

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>