Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Hislerin değişiyor! Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Temmuz 2019, Salı

Aşk 20%
Para 40%
Sağlık 60%

Bu, sizin için özel birine ona ne kadar önem verdiğinizi göstermeniz için iyi bir gün. Tutku ve sevgi duygularınızı artıran güçlü bir gezegen enerjisi var. Sevgilinizle romantik bir akşam yemeği planlayabilirsiniz. Güzel bir şarap ve yemekle samimi bir sohbet edin. İçten bir şekilde cesurca konuştuğunuz zaman aranızda daha güçlü bir bağ kurabilirsiniz. Utangaçlığınızın arkasına sığınmayın! Bugün romantik bir aptal olun.

Bugünarkadaşlarınızla yakınlık kurmak için iyi bir gün olabilir. Bazen kendi işinizi yapmakla o kadar meşgul oluyorsunuz ki, sosyalleşmek için zaman ayırmayı unutuyorsunuz. Ancak bugün bir işbirliği ruhu havada geziniyor olacak. Bundan yararlanın ve bir meslektaşınızı öğle yemeğine davet edin. Veya personeliniz için güzel bir restoranda yer ayırıp onları şımartın. Güne daha insani bir dokunuş yaparsanız zevk alacaksınız.

Bugün özellikle yaratıcı ve sanatsal hissedebilirsiniz. Yaratıcı becerilerinizi kullanarak biraz para kazanma fırsat yakalayabilirsiniz bu sizi heyecanlandırabilir. Bugün ne yapmaya karar verirseniz verin, hızlıca ve güzel bir şekilde yapabilirsiniz ve etrafınızdakiler de mutlu olacak gibi görünüyor. Eğer bir kredi başvurusu yapmanız gerekiyorsa, o gün bugün. Fakat, biraz gecikme yaşayabilirsiniz.

Düşüncelerini organize etmenin kısmen daha kolay olacağı bir gün ve dikkat dağınıklığından kaçınmayı başaracaksın. Tüm ilgin hedefine dönük. İstediğin alanda ilerleme kaydedebilmek adına bu enerjiden faydalan. Kendini doğrudan ulaşmak istediğin şeye verirsen pozitif sonuçlar elde edeceksin. Enerjinin ve isteklerinin insanlar tarafından emilmesine izin verme. Sadece önündeki yola ve amacına konsantre ol.Gezegensel dizilim, sana fayda salayacak şeylerin hasadını toplama sürecine girmen için çok elverişli. Sosyal tanım ihtiyacınla ilgili bazı meselelerin farkına varman ve bazı konuları halletmen bir mesele. Onay almak için bu kadar aç olma. Burcunun içinde sert bir baba var ve kendi kendine yeter bir vaziyette rahatça yaşayabilir. Aslında, bu senin en büyük gücün ...

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Şu anda manevi konular kafa yoruyor olabilirsiniz. Belki dini bir kuruma hizmet etseniz bu siz ilham kaynağı olacak. Ya da bazı derin düşünceleri ateşleyen bir şeyler yapıyor olabilirsiniz. Bir aile üyesiyle aranızdaki ilişkiyi gözden geçirmeyi bile düşünmüş olabilirsiniz. Bugün, bazı şeyleri aydınlığa kavuşturmak ve zorlu kişisel bir durumu iyileştirmek için elinizden gelenin en iyisini yapmanız gereken bir gün.

9 Temmuz 2019, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tüm gün Ay, Terazi burcunda hareket ediyor. Ay-Güneş ve Ay-Satürn arasında meydana gelen sert açılar nedeniyle aile hayatınızda gergin dakikalar geçirebilirsiniz. İş hayatınızda da yöneticiniz ciddi anlamda sizi zorlayabilir. Saatler akşama geldiğinde meydana gelen Güneş-Satürn karşıtlığı, özellikle gergin bir ruh hali içerisinde olacağınızdan eşinize veya sevgilinize karşı tepkili olmanıza neden olabilir. 22:35'te Ay, ertesi güne kadar boşluğa giriyor.

9 Temmuz 2019, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güvende hissediyorsun!Ay, hava burcunda hareket ediyor. Bugün uzun zamandır ihtiyacın olan duygularla uyanabilir, ertelediğin görüşmeleri gerçekleştirebilir, istediğin sonuca ulaşabilirsin. Değişken ruh halin zaman zaman modunu değiştirse de kaygılarının seni yönlendirmesine izin verme. Bu zamana kadar hakkının yendiğini düşündüğünhayatında şikâyetlerini dile getirebilir, bir süre önce sorun yaşadığın ailenle iletişime geçebilirsin. Tahammülsüzlüğünü etrafına yansıtmakta sakınca görmüyorsun. Son aylarda yalnız kaldığını düşündüğün bazı konularda destek gelebilir. Artık kendini daha da güvende hissetmeye başlayacaksın.

9 Temmuz 2019, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İkili ilişkilerde oldukça dikkatli olmanız gereken önemli bir gün. İlişkilerde ciddi konuşmalar yapabilirsiniz. Aile içinde bazı sorunlar yeniden gündeme gelebilir.

9 Temmuz 2019, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Geriliminiz devam etse bile kendinizi daha güçlü ve iyi hissedeceksiniz. Uzaklarda bulunan dostlarınız ziyaretinize gelebilir veya siz gidebilirsiniz. Parasal konularda yeni istekler ve girişimler içine girebilirsiniz.

9 Temmuz 2019, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde ikili ilişkilere karşı duyarınızı kaybedebilir sürmeyen bir ilişkiyi sürdürmeye çalışırken fark etmeden yeni ufuklara da yelken açabilirsiniz.

9 Temmuz 2019, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca aşk hayatınızda muazzam olumlu etkiler alırken, partneriniz ve yakın dostlarınızla kaliteli iletişim kurabilir, olası sorunlarınızı çözümleyebilir ve eğitim öğretim işleriniz ile yurtdışı bağlantılı işlerde fırsatlar elde edebilirsiniz.

9 Temmuz 2019, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevdiğin yakın biri, olayların durumundan hoşnutsuzluğunu ifade edebilir. Belki havada biraz gerginlik olabilir. Harekete geçmeni gerektiren belirli bir huzursuzluk hissedeceksin. Ne yazık ki, dikkatli olmazsan bu eylemin daha büyük sorunlara yol açması muhtemel görünüyor.

9 Temmuz 2019, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün ikili ilişkilerdeki gerginlik nedeniyle ruhsal olarak kendinizi çok rahat hissetmezsiniz. Alacak verecek, ödemeler sizi hayata karşı endişeli yapabilir. Ummadığınız bir borçla karşılaşabilirsiniz. Sakinliği elden bırakmazsanız çözüm bulursunuz. İş verenlerinizin moral bozukluğu sizin de motivasyonunuzu düşürür.

9 Temmuz 2019, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parlak bir gün. Çevrenizden iltifatlar duyacaksınız. Ve aranan simaların başında geleceksiniz. Bu kadar popüler olmanız hiç şüphesiz neşeli ve sorunsuz bir tip olmanızdan. Fiziksel pırıltınız da dorukta. Bu sayede yeni flörtler ve romantizm dolu ilişkiler yaşamanız kaçınılmaz.

9 Temmuz 2019, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sizden beklenmeyeni yapmak istediğiniz bir gün. İnsanları özellikle sürekli sizden beklenti içinde olan insanları şaşırtmak istiyorsunuz. Düşünceleriniz hayatınızı şekillendirirken, bir miktar kurallarınızın dışına çıkmak size çok iyi gelebilir. Kendinizi keşfetme sürecindesiniz. 

9 Temmuz 2019, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yengeç; evde ve aile içinde uyumlu olma çabana rağmen karşındakilerin baskıcı ve seni kontrol altına almaya yönelik tavırları yüzünden istediğin huzuru elde edemeyebilir ve içine kapanık olabilirsin. Maddi konularda kendini yetersiz hissetmen mümkün. Üzerinde baskı hissettiğin anda kendini ifade edemeyebilirsin.

9 Temmuz 2019, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 34' 36"
Ay
Akrep
17° 06' 05"
Merkür
Koç
26° 10' 27"
Venüs
Balık
20° 52' 31"
Mars
Balık
04° 30' 31"
Jüpiter
Boğa
16° 40' 10"
Satürn
Balık
13° 14' 02"
Uranüs
Boğa
20° 38' 03"
Neptün
Balık
27° 47' 12"
Plüton
Kova
01° 48' 59"
Chiron
Koç
18° 45' 32"
Lilith
Başak
19° 43' 51"
True Node
Koç
15° 35' 38"
Son Güncelleme : 28/03/2024 21:50

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>