Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Sakinleşme vakti! Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Temmuz 2019, Cumartesi

Aşk 20%
Para 80%
Sağlık 60%

Bugün bir ilişkiyi yürütmenin yeni bir yolunu bulabilirsiniz. Belki de sevdiğiniz biriyle bazı anlaşmazlıklar yaşıyor olabilirsiniz. Şimdi farklılıklarınızı bir kenara bırakıp yeni bir başlangıç yapmak için mükemmel bir zaman. İlk etapta, aranızdaki problemler hakkında daha fazla bilgi sahibi olabilirsiniz. Biraz dürüstlük ve alçakgönüllülükle, bu sorunu çözebilir ve yaşanmasını engelleyebilirsiniz.

Bugün finansal hayatınız için şaşırtıcı bir gün olabilir. Büyük bir yatırımınız hakkında iyi haberler alabilirsiniz. Ya da birileri eski bir borcu size geri ödeyebilir. İşyerinizde yaklaşmakta olan bir yükselme veya terfi hakkında haber alabilirsiniz. Genel olarak, para konusunda olumlu bir şeyler yaşayacak olmalısınız. Finansal refah Bay Yengeç 'in hedef listesinin başında olduğundan, oldukça mutlu olmalısınız!

"Kanıt" bugünün anahtar kelimesi. Düşünme ve analiz etmeye zaman ayırabilme becerinizi herkes biliyor. Bugün, diğer bir yandan, bir şeyleri "görmeye" başlayacaksınız. Bu şeyler net olacak ve artık her açıdan onları irdelemek, düşünmek ve incelemek zorunda kalmayacaksınız. Buna, tüm gün boyunca herkesin onayladığı yeni bir teori icat ettiniz de diyebiliriz aslında.

Belli bir konuya yönelik aşırı derecedeki hassas yaklaşımın seni hemen çıkarımlar yapmaya itiyor ve bu da gerçekleri görmeni engelliyor. Bütün verileri değerlendirmeden hemen varsayımlara girişiyorsun. Büyük ihtimalle, en kötüsünü düşünüyorsun ve bu da seni daha da strese sokuyor. Gerçekliğinden emin olmadığın şeyler için kaygılanmamalısın.Bugün iki farklı yöne çekiliyormuş gibi hissedebilirsin. Sen kibar bir insansın ve başkalarıyla zıtlaşmaktan hoşlanmıyorsun. Fakat şu anda değişim isteyen şeyler yaşanıyor gibi. Senin sahip olduğun bakış açısını anlayamayan bir sevgilin veya yakın arkadaşın olabilir. Düşüncelerini açık açık ifade et ve yaşadığın kaygıların tarafsızca bir listesini yap. Utangaç tarafın seni konuşmamaya itiyorsa da, ağzını açtığında kendini çok daha iyi hissedeceksin!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Gerçekler he zaman sizin düşündüğünüz kadar eğlenceli olmayabilir. Fakat bu sizin gerçekliği tek bir biçimde yorumlamanızdan kaynaklanmıyor mu sizce de? Neredeyse hiçbir şeyin detayına inmiyorsunuz çünkü genel olarak detaylar ilginizi çekmiyor. Fakat etrafınıza biraz dikkatli bakarsanız, muhteşem olayların detaylarının gözlerinizin önünde gün yüzüne çıkmaya başladığını göreceksiniz. Aklınızdan geçenlerden bahsetmeye gerek bile yok! At gözlüklerinizi çıkarın.

13 Temmuz 2019, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay'ın günün tamamında Yay burcunda ilerlediği bir güne uyanıyorsunuz. Ay ve Merkür pozitif kontağıyla beraber çalışma hayatınızda sevindirici haberler size ulaşabilir. Ay-Mars kontağı da hırslı ve inatçı davrandığınızda istediğiniz kariyer gelişmesini elde edebileceğinizi gösteriyor. Gece olduğunda ise Ay'ın Jüpiter ile yaptığı kavuşum sayesinde duygusal hayatınızda yüzünüzü güldürecek şanslı gelişmeler yaşayabilirsiniz.

13 Temmuz 2019, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sakinleşme vakti!Ay, ateş burcunda hareket ediyor. Biraz sakinleşme zamanı. Bir süredir yolunda gitmeyen konulara kafa yormak istemeyeceksin. Bugün, seyahat edecek bir Yengeç burcuysan, eşyalarına karşı daha korumacı olman gerekebilir. Aceleciliğin ya da dalgınlığın önemli eşyalarını unutmana neden olabilir. İlişkisi olan bir Yengeç burcuysan evlilik üzerine ciddi konuşmalar gerçekleşebilir. Çocuklu bir Yengeç burcuysan, kişisel gelişim, eğitim, meslek seçimi gibi konular önem kazanacak. Ailenden bir yakınının sosyal anlamda yardımına ihtiyacı olabilir. Sorgulamaksızın desteğini esirgemeyeceksin.

13 Temmuz 2019, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sorumluluklarınızı paylaştığınız kişilerle aranızda bazı yanlış anlaşılmalar olabilir. Gelip geçici olan durumlar olduğunu düşünerek öfkenizi kontrol etmeli, olayları iyimser yönünüzden değerlendirmelisiniz.

13 Temmuz 2019, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Keyif aldığınız konulara yaratıcılığınızı katmak isteyeceğiniz zamanlar var. Aşk hayatınızla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Güzel olan şeyler için harcama yapabilirsiniz. Gün içinde hobilerinize zaman ayırmak size iyi gelecektir. Sorumlu olduğunuz konularda kendinizi rahat ifade edebilirsiniz. Ailevi konular sizi meşgul edebilir.

13 Temmuz 2019, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kıtlığın hayatınızda hüküm süreceği bugünlerde bilgece davranan Yengeç'ler kolaylıkla bu sürecin bitiminde bereketi görebilecekler.

13 Temmuz 2019, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda olumlu anlamda destek alırken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, seyahate çıkabilir, kendinizi ve enerjinizi çok iyi hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde genel motivasyonunuzda geçici bir düşme yaşayabilir, bu süreçte değer verdiğiniz kişilerle iletişiminizde kırgınlık ve alınganlık gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.

13 Temmuz 2019, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bir arkadaşınız veya eşiniz değerleriniz ve inançlarınızı sorgulamanıza sebep olacak. Maddi durumunuzu düzeltmeniz için imkanlar hiç beklemediğiniz bir yerden gelebilir. Finansal kazanç sağlamak için klasikten çok yaratıcı bir alandan yararlanacaksınız.

13 Temmuz 2019, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Yay burcunda seyahat ederken, gündelik işlerinizden dolayı başınızı kaşımaya vakit bulamayacaksınız. Bir yandan evcil hayvanınızla uğraşırken diğer yandan alışveriş, ofis işlemleri, yazışmalar vaktinizi alır. Yüksek tempodan dolayı enerjinizi güçlendirmek için vitamin kullanabilirsiniz. Sağlık konularıyla ilgilenmek gündeme gelir. Diğer yandan yabancılar ve yurt dışı ile bağlantılar takip etmeniz gereken konu başlıkları arasındadır.

13 Temmuz 2019, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayatınızdaki ani değişiklikler sizi derinden etkiledi. Herşey birdenbire olmuş gibi geliyor. Oysa uzun zamandır bunu içten içe hazırlıyordunuz. Önümüzdeki günlerde çok daha keyifli olayların gerçekleştiğine tanık olabilirsiniz.

13 Temmuz 2019, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bir yanınız kalk gidelim, diğer yanınız dur oturalım diyor. Çok hızlı sonuca varmak istemekten vazgeçin. Bazı şeyler cesaret, bazı şeylerse emek ister. Şu an arzuladığınız konular önce cesaret sonra da bolca emek istiyor. Karşılığını alır mıyım diye sormayın. Ne kadar ekmek o kadar köfte. 

13 Temmuz 2019, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yengeç; bugün günlük işlerinin yoğun temposundan dolayı fazla enerji harcayabilirsin. Yapman gereken işleri, bir an önce bitirmek istemen sinirlerini gerebilir ve yorulabilirsin. Stresten kurtulmak için çalışmak kadar eğlenmeye ve dinlenmeye de zaman ayırman gerekebilir. Sağlığını ikinci plana atmamalısın.

13 Temmuz 2019, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 40' 54" R
Ay
Başak
07° 53' 05"
Merkür
Koç
17° 36' 04"
Venüs
Koç
17° 23' 51"
Mars
Balık
21° 11' 46"
Jüpiter
Boğa
21° 24' 29"
Satürn
Balık
15° 32' 28"
Uranüs
Boğa
21° 43' 44"
Neptün
Balık
28° 33' 19"
Plüton
Kova
02° 03' 39"
Chiron
Koç
20° 01' 26"
Lilith
Başak
22° 06' 49"
True Node
Koç
15° 36' 27"
Son Güncelleme : 19/04/2024 09:10

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>