Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Denge kurmaya çalışacaksın! Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Temmuz 2019, Cuma

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 60%

Bugün bazı yeni teknolojilere takıntılı olabilirsiniz. Yeni bilgisayar araçlarıyla oynamayı seviyorsunuz. Sizinle aynı burçtaki herkes elektronik aletlere bayılır! Şu anda işinizi çok daha kolaylaştıracak yeni bir yazılım yükleyebilir veya heyecan verici özellikler sunacak tamamen yeni bir sistem kurabilirsiniz. Bu araçlarla denemeler yapmayı ve bunları nasıl kullanacağınızı öğrenmekten keyif alacaksınız.

Kariyerinizi ve finansal durumunuzu ilgilendiren planlarınız tamamen durmuş olabilir ve bu durum kendinizi depresif, kızgın ve panik içinde hissetmenize yol açabilir. Bu tuzağa düşmeyin. Bu, kalıcı bir durum değil. Birkaç gün içinde şartlar yumuşayacak ve eski temponuza geri döneceksiniz. Bu arada, kendinize karşı acımasız olmayın. En sevdiğiniz restorana gidin, kendinize bir hediye alın, öğleden sonranızı güzellik salonunda geçirin. Hiç olmazsa kendinizi daha iyi hissedersiniz.

Eğer ufkuzunu sıra dışı bir şekilde genişletmek istiyorsanız, bugün düşünceleriniz aniden gerçeğe dönüşebilir. Tanıdığınız birisi yapmak istediğiniz şey için size fırsatla gelebilir. Bir süreliğine düşünebilirsiniz fakat bu aşamayı çok da uzatmayın. Bu fırsat insanın ayağına bir kere gelir! Her açıdan düşünün. Büyük ihtimalle, isteğinizin peşinden gideceksiniz.

Bol iletişimli bir gün olabilir. Her şeyin hızlandığını hissedebilirsin. Telefonun hiç susmayabilir. Gelen kutun dolup taşabilir. Fakat tek bir şey yapmaya odaklan. Çokça şey yaparken bunalman çok olası görünüyor, o yüzden sık sık aralar ver!Gerçekler he zaman sizin düşündüğünüz kadar eğlenceli olmayabilir. Fakat bu sizin gerçekliği tek bir biçimde yorumlamanızdan kaynaklanmıyor mu sizce de? Neredeyse hiçbir şeyin detayına inmiyorsunuz çünkü genel olarak detaylar ilginizi çekmiyor. Fakat etrafınıza biraz dikkatli bakarsanız, muhteşem olayların detaylarının gözlerinizin önünde gün yüzüne çıkmaya başladığını göreceksiniz. Aklınızdan geçenlerden bahsetmeye gerek bile yok! At gözlüklerinizi çıkarın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Şu an kendi ihtiyaçlarınız, ailenizinkiler ve işinizin gerektirdikleri arasındaki ikilemden bunalmış olabilirsiniz. Bunun sonucunda, gergin ve stresli hissedebilirsiniz. Bu durumun bir şekilde son bulmasının mümkün olup olmadığını düşünüyorsunuz. Panik yapmayın. Sona erecek, hem de sizi hiç üzmeden. Anahtar kelime "denge" ve çözüm onu bulmaktan geçiyor. Peşine düşün. Bu durumu atlatmak istiyorsunuz.

12 Temmuz 2019, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay'ın, günün ilk ışıklarında Plüton ile kurduğu olumlu kontak sayesinde aşk hayatınızda geri planda kalmak yerine kendinizi ortaya koyacağınız bir gün geçirebilirsiniz. Sahiplenici ve özgüvenli tavrınız partnerinizin hoşuna gidecektir. Ay, 03:26-18:04 arası boşluğa giriyor. 18:04'te Yay burcuna geçiyor. Bu saatle beraber kötü açısı olmayan Ay, günün kalanında çalışma hayatınızla ilgili olumlu haberleri size getirebilir. Sağlık sorunlarınız varsa akşama enerjiniz düzelecektir. Kendinizi fazla dinlemeyin.

12 Temmuz 2019, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Denge kurmaya çalışacaksın!Ay, tüm gün boşlukta salınıyor. Maddi olarak son zamanlarda zorlansan da kariyerinde yükselmeye başlaman sevindirecek. Özel sektörde çalışan bir Yengeç burcuysan, aldığın ek eğitimlerin işe yaradığına şahit olacaksın. Bugün işler senden yana. Beklediğin telefon görüşmesi heyecanlanmana sebep olabilir. İşinle ilgili planlanan seyahatin bir başka tarihe ertelendiğini duyabilirsin. Bu durumdan memnun kalma ihtimalin yüksek, çünkü sen de ertelediğin tatil planını hayata geçirmek istiyorsun. Evli bir Yengeç burcuysan eşinin ailesi ve kendi ailen arasında denge kurmaya çalışmak yorabilir. Kendine yeni bir görünüş katmak için saçlarını boyatabilir, kestirebilirsin.

12 Temmuz 2019, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geçmiş yaşamınızda özlem duyduğunuz konuları yeniden gündeminize getirebilirsiniz. Bazı kıyaslamalar yapmak sadece sizi huzursuz eder.

12 Temmuz 2019, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinizi ifade ederken gergin anlar yaşayabilirsiniz. Yaratıcılık gerektiren uğraşlar içinde olmak sizi rahatlatabilir. Ani parlamalara karşı dikkatli olmalısınız. Sıkıntınızı alışveriş yaparak gidermek isteyebilirsiniz. Spekülatif konular hakkında konuşmak isteyebilirsiniz, kendinizi fazla kaptırmamaya özen gösterin. Gün boyu akışta kalmaya çalışın.

12 Temmuz 2019, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İhtiyaçlarınızı karşılamakta güçlük çekeceğiniz bugünlerde kredi anlaşmalarına yönelebilirsiniz. Harcamalarınızı ötelemek çok daha sağlıklı olacaktır

12 Temmuz 2019, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda olumlu anlamda destek alırken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, seyahate çıkabilir, kendinizi ve enerjinizi çok iyi hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde genel motivasyonunuzda geçici bir düşme yaşayabilir, bu süreçte değer verdiğiniz kişilerle iletişiminizde kırgınlık ve alınganlık gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.

12 Temmuz 2019, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Önünüzde bir duvar çıktı diye yolculuğunuz sona ermiş değil. Hedeflerinize bağlı kalın ve ilk sorun belirtisinde durmayın. Size yardım etmesi için başka bir kişinin size katılmasını düşünmeyin. Bugün karşılaştığınız engeller ne olursa olsun eğlenceli, eğitici ve üstesinden gelmesi kolay olacaktır.

12 Temmuz 2019, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bazı gelişmeler tam beklediğiniz gibi olacak. Büyük bir enerjiyle yeni atılımlarda bulunabilirsiniz. Ancak, bu konuda tedbirli davranmalısınız. Yeni ortaklıklar veya yatırımlar yapmadan önce araştırma yapın.

12 Temmuz 2019, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Onun çok fazla üstüne düşüyorsunuz. Bazen bu ilgiden bunalıyor. Kendi doğrularınızı empoze etmeniz ilişkinizi çıkmaza sokuyor. Yakıcı bir sevgi veriyorsunuz ama ateşin dozu biraz yüksek. İşteki hırsınızın meyvesini yakında toplayacaksınız.

12 Temmuz 2019, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kendinizi değiştirmek istiyorsanız odak noktanızı değiştirmeniz gerekiyor. Sürekli elinizde olmayana ulaşmak yerine, daha yumuşak ve size karşı nazik insanları hayatınıza sokmayı denemelisiniz. Hava grubundan bir kadını ailenize katmak isteyebilirsiniz.

12 Temmuz 2019, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yengeç; son birkaç günün yorgunluğunu atmak için oldukça iyi bir gün olabilir. Kendine ve sevdiğin insana biraz vakit ayırabilir, güzel bir zaman geçirebilirsin. Üzerinde zaman harcadığın, uğraş verdiğin problemlerin kontrolünü karşı tarafa bırakıp rahatlamak sana iyi gelebilir. Gün genelinde duygusal ifadelerin istediğin yoğunlukta olmayabilir.

12 Temmuz 2019, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 52' 05" R
Ay
Başak
22° 13' 18"
Merkür
Koç
17° 02' 37"
Venüs
Koç
18° 53' 47"
Mars
Balık
22° 08' 15"
Jüpiter
Boğa
21° 41' 09"
Satürn
Balık
15° 39' 39"
Uranüs
Boğa
21° 47' 44"
Neptün
Balık
28° 35' 45"
Plüton
Kova
02° 04' 06"
Chiron
Koç
20° 05' 41"
Lilith
Başak
22° 14' 55"
True Node
Koç
15° 38' 02"
Son Güncelleme : 20/04/2024 14:20

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>