Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Keskin kararlar alıyorsun! Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Temmuz 2019, Çarşamba

Aşk 20%
Para 100%
Sağlık 60%

Bugün fikirlerinizi paylaşma isteğinde olabilirsiniz. Aslanın artık biraz kükremesi gerek! Bazı güçlü inançlarınız ve tutkulu fikirleriniz var bu yüzden konuşmaktan çekinmeyin. Anca bir dinleyiciye ihtiyacınız var. Sevdiklerinizi etrafınızda toplayın ve düşüncelerinizi onlarla paylaşın. Ya da bir arkadaşınızı öğle yemeğine davet edin ona hislerinizi açın. Gerçekten düşündüğünüz şeyi yaparsanız, kendinizi iyi hissedeceksiniz!

Bugün bir kereliğine de olsa fırsat ayağınıza gelebilir. Kariyer enerjileri şimdi sizin için yoğunlaşıyor. Yakında kendinizi ilerlemeniz için ivmeli bir yolda olabilirsiniz. Çok çalışkansınız, ama kendinizi pazarlamak konusunda her zaman rahat değilsiniz. Uzmanlığınızı paylaşma konusunda cesur olun. Ve başarılarınız için övünmekten de korkmayın! Yeterince yüksek sesle konuşursanız, etkili biri sizinle ilgilenebilir.

bugün, sistematik olarak son zamanlarda canınızı sıkan tüm küçük sorunlarla yüzleşiyor ve çözüm buldukça, hayatınızdaki memnuniyetsizlikler ortadan kalkacak. Tolerans seviyeniz çok düşük hatta yok denilebilir. Son zamanlarda sizi sinir eden arkadaşlarınıza ya da aile fertlerinizden uzaklaşın. Gardrobunuz, size denk gelmeyen ya da artık kendinize yakıştıramadığınız kıyafetleri gözden çıkarmanıza rağmen çok hızlı doluyor...

Partinin göze çarpanı olacaksın. Herkes seninle tanışmak ve konuşmak isteyecek. Hayatında harika dönüşüm ve değişimler yaşandığına tanık oluyorsun ve yeni ilkeler ve tavırlar benimsemek istiyorsun. Duyguların ise sana geleneksel olmayan bir yaklaşım sergileme teklifinde bulunuyor. Öğrendiklerini dünyaya bakışına da uygulayabilmelisin.Örümcek ağlarından silkinip kurtulmanın ve fiziksel açıdan gayret gerektiren bir şeyler yapmanın tam zamanı. Belki de bir çatıya çıkıp bütün gün borudan çıkan yaprakları temizlersiniz. Ya da öğleden sonra vaktinizin çoğunu bir arkadaşın taşınmasına, mobilyalarını ve kutularını kaldırmasına yardımcı olarak geçirirsiniz. Her türden egzersiz günün stresini atmanıza yardımcı olacak, bu nedenle bir süredir aklınızda olan işlere girişmekte tereddüt etmeyin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün herhangi bir şey hakkında bir karar vermeniz neredeyse imkansız olabilir fakat elinizden gelenin en iyisini yapın. Gerginlik artarsa şaşırmayın çünkü harekete geçmek için her an daha fazla baskı hissediyorsunuz. Hazır hissedene dek hiçbir şey yapmayın. Bu noktada gerçekleşebilecek en kötü şey, ani bir karar vermek olabilir. Ne kadar özgürlük seven ya da maceracı biri olsanız da, yaklaşımınız pratik ve mantıklı olsun.

17 Temmuz 2019, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Güne başladığınızda Ay, Oğlak burcunda ilerlerken saat 00:38-12:18 boşluğa giriyor. 12:18'de ise Kova burcuna geçiyor. Maddi konularınız gündeminizi oluşturabilir. Bugünün önemi ise Oğlak burcundaki Ay tutulması. Bu tutulma eşinizle veya sevgilinizle aranızda gerginlikler olmasına sebep olabilir. Her iki taraf birbirini yanlış anlayabilir. Alttan almanız gereken günler geçirebilirsiniz. Kıskançlıklar ilişkinizi yıpratabilir. Fazla soru sormanız karşı tarafı sıkabilir. Ortakaçmışlar varsa aynı gerginliği ortağıyla yaşayabilirler. Detaylı yazıyı okumak için tıklayabilirsiniz.

17 Temmuz 2019, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Keskin kararlar alıyorsun!Ay, öğle saatlerine kadar boşlukta hareket ediyor. Keskin kararlar keskin çıkışlara neden oluyor! Kariyerinle ilgili beklenmedik bir adım atabilir, işinden istifa etmeye kadar gidebilirsin. Kendini hafiflemiş hissetsen de uzun vadede sana sorun yaratacağının farkındasın. Bir süredir aramak istemediğin bir yakınını sana yardımcı olması için arayabilirsin. Panik olman normal ama unutma her son bir başlangıç! Uzun süredir ilişkin yoksa âşık olmak ve yeniden bir ilişkiye başlamak isteyeceksin. Çocukları olan bir Yengeç burcuysan, rutin sağlık kontrollerini ihmal etmemen gerekiyor.

17 Temmuz 2019, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kişisel enerjinizin yerinde olacağı bir gündesiniz. Geçmiş bir konunun çözüme kavuşması sizi mutlu edebilir.

17 Temmuz 2019, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Karşılıklı etkileşimde olduğunuz kişilere karşı özen göstermeniz gerekebilir. İlişkilerde çözülme yaşanabilir. Karar vermeniz gereken konularda iç sesinizi dinlemenizde fayda var. Uğraştıran durumlara karşı kabullenme içinde olabilirsiniz. Akşam saatlerinde zevk alacağınız uğraşlarınızla ilgilenmeye zaman bulacaksınız.

17 Temmuz 2019, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Partneriniz özür ya da gönül alma durumu bekleyebilir sizden, önemli olan burada sevginizi göstermek olacak, taktir edileceksiniz.

17 Temmuz 2019, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün gece yarısı bir Ay tutulması meydana geliyor. Bu tutulmayla birlikte ikili ilişkiler konusunda hassasiyetleriniz artıyor. İlişkiniz hakkında bir karar vermeniz gerekebilir. Devam veya ayrılık kararı alabilirsiniz.

17 Temmuz 2019, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugünü pozitiflik ve iyimserlikle karşılamaya çalışın. Bu, her zaman iyi bir şeydir ve bugün olduğu gibi bir zorlukların günü geldiğinde önemini anlarsınız. Sorumluluklarınız için zaman ayırmaya çalışın.

17 Temmuz 2019, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Oğlak burcunda meydana gelecek Ay Tutulması bir yıldır devam eden ailevi konularla ilgili süreci yaşamınıza taşıyacak. Bu tutulma ile birlikte ilişkilerinizin size ne gibi duygu yükü kattığını düşünebilirsiniz. Partnerinizin üzerinizde baskı kurmak istediğini fark etseniz de ailevi değerleri korumak adına sağduyuyu elden bırakmamalısınız.

17 Temmuz 2019, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Geleceğinizle ilgili önemli kararlar alacağınız bir döneme giriyorsunuz. Sevdiğinizle bazı sorunlar çıkabilir. Onun da fikirlerine önem verin. Uyarılarını dikkatle dinleyin. Elde edeceğiniz kazanç yüzünüzü güldürse bile çok büyük gelişmeler beklemeyin.

17 Temmuz 2019, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yengeç burçlarının doğum günlerini kutlamaya devam ettiğimiz bu dönemdeler, güçleri ve kendilerine olan inançları son derece yüksek. Özellikle Mars'ın Aslan burcunda ve 1. evinizde hareket ediyor olması her konuda daha güçlü hissetmenize sebep oluyor. Maddi anlamda beklediğiniz haberler bu aralarda gelecektir.

17 Temmuz 2019, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Yengeç; sabah saatlerinde karşındakilerin gerginliği seni de huzursuz edebilir, kendi başına hareket etmekte zorlanabilirsin. Ancak günün ilerleyen saatlerinde finansal konular daha fazla öne çıkabilir. Geçmiş dönem borç ve ödemeleriyle ilgili beklentilerin yerine gelmemesi küçük çaplı krizlere yol açabilir.

17 Temmuz 2019, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
03° 42' 45" R
Ay
Terazi
26° 59' 02" R
Merkür
Koç
16° 10' 25"
Venüs
Koç
22° 29' 37"
Mars
Balık
24° 23' 43"
Jüpiter
Boğa
22° 21' 22"
Satürn
Balık
15° 56' 33"
Uranüs
Boğa
21° 57' 26"
Neptün
Balık
28° 41' 29"
Plüton
Kova
02° 04' 59"
Chiron
Koç
20° 15' 51"
Lilith
Başak
22° 34' 19"
True Node
Koç
15° 38' 59"
Son Güncelleme : 23/04/2024 12:21

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>