Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Adımlarına Dikkat Et Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Eylül 2020, Çarşamba

Aşk 80%
Para 80%
Sağlık 20%

Bugün, hedefleriniz konusunda mücadeleci olmanız için güzel bir gün. Gezegensel enerjiler, bu güçlü yangını daha da körüklüyor. Hayatınızın değişmesi gereken bir alanında artık harekete geçmeniz gerekebilir. Bugün bir zam ya da promosyon kelimeleri gündemde olabilir ya da sizi işe almak isteyen biriyle karşılaşabilirsiniz. Hatta bu esnada ruh eşinizle bile tanışabilirsiniz!

Profesyonel geleceğini düşünmek için bugünü kullanmalısın. Bir çok güç, konuyla ilgili fikirlerinizi açıklığa kavuşturmak için bugün birlikte çalışıyor gibi görünüyor. Son zamanlarda yaptığınız gibi en ufak bir provokasyonda isyan etmek yerine, temel ihtiyaçlarınızı ve ailenizin önceliklerini düşünmeniz çok daha mantıklı olacaktır.

Yaratıcı bir proje için ani bir ilham patlaması, sabah zihninizi öğlen de arabanızı meşgul edebilir. Evinizde olmayan bilgilere ve materyallere ihtiyacınız olacak ve bunların hepsini elde etmeniz başta düşündüğünüzden daha fazla zaman, enerji ve para gerektirebilir. Yine de, bu fikirden vazgeçmeyin. İyi bir fikir gibi görünüyor ve kesinlikle peşini bırakmak isteyeceksiniz.

Kendini bütünüyle ifade et. Hislerinle mücadele etmek için farklı ve geleneksel olmayan yöntemler benimse. Ne düşünmen ve kim olman gerektiğinin standart bir kalıbı olduğu yanılsamasına düşme. Tek yapman gereken kendini düşünmek. Yaygın normlarla savaş ve kendine has bir insan ol.Sizinle ilgilenen birisi, bir başkasına ilgi göstermeye başlayabilir. Bu durum sizin kendinizi güvensiz hissetmenize ve biraz da kıskanmanıza yol açabilir. Kendi kendinizi delirtmeyin. Göründüğü gibi olmayabilir. Bu durumun seni yıkmasına izin vermekten önce gerçekleri fark etmeye çalışın. Aynı gece iççin alacağın iki davetiye seni nahoş bir karar vermeye zorlayacak. Sana en iyi gelecek seçeceği seç.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Diğer insanların bugün olaylar karşısında verdiği aşırı tepkiler sizi şaşırtabilir. Bir komşunuz hakkında yaptığınız küçük bir yorum onu endişelendirip üzebilir. Ya da bir arkadaşınız, daha önce hiçbir sıkıntı yokken, bir yanlış anlaşılma nedeniyle uzun zaman önce yapılan planları aniden iptal edebilir. Bugün sabırlı ve düşünceli karakteriniz ön planda olacak; zira insanlar kendilerini daha iyi hissetmek için biraz şımartılmaya ihtiyaç duyabilir. Bir müşteri hizmetleri temsilcisi gibi hareket ederseniz başarılı olmanız muhtemel.

2 Eylül 2020, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün şans ve şanssızlıklar artabilir. Yaşamınızdaki konular üzerine daha çok kafa yorabilirsiniz. Geleceğe dair iyimserlik, inanç sizi koruyan bir enerjide çalışacak. İlahi adalet durumları oluşabilir. Geçmişten haberler alabilirsiniz.

2 Eylül 2020, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İnsanların ego savaşlarına tanıklık edip, onlardan olabildiğince uzak durmak isteyeceğin bir gün geçireceksin. Çocuğu olan Yengeç burcuysan, çocuğunun okulundan alacağın haberlerle kafan karışabilir. Su burcunda gerçekleşen Dolunay keskin günleri getirirken sabırlı ve sakin adımlar atman gerektiğini belirtiyor.

2 Eylül 2020, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşk hayatınızda ve duygusal ilişkilerinizde iletişimin ön plana çıktığı bir gün olacaktır. Kuracağınız iletişimler size heyecanlı başlangıçları getirebilir ve merak ettiğiniz soruların cevaplarını bugün bulabilirsiniz. Geleceğe yönelik güzel planlamalar yapmanızda fayda var. Bugün karşılaşacağınız fırsatlar hayatınızda güzel bir yer tutarken motivasyonunuz da yükseltecektir.

2 Eylül 2020, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yabancılarla olan ilişkileriniz bugün ön planda olabilir. Hayatınızı keşfetmek ve belki daha çok içe dönme ihtiyacı içinde olabilirsiniz. Ruhsal olarak daha fazla kabullenme içine girebilirsiniz. Bugün uluslararası biryapıyorsanız, daha fazla sorumluluk almanız gerekebilir. Bugün düşünsel konular hakkında daha çok paylaşımda bulunabilirsiniz.

2 Eylül 2020, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Çevrenizdeki değişimlere ayak uydurmakta zorlanabilirsiniz. Sizden bağımsız olarak dostlarınız arasında olacak gerginlik size de etki edebilir.

2 Eylül 2020, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00'a kadar olan zaman diliminde ruhsal olarak geçici sıkıntılar yaşayabilir, aile ve özel ilişkilerinizde iletişim problemleri ile karşılaşabilirsiniz. 17.00 sonrasında kendinizi çok daha rahat ifade edebileceğiniz, aile ilişkileri ve özel hayatınızda etkili paylaşımlarda bulunabileceğiniz bireysel gücünüz ve motivasyonunuzun arttığı bir zamanda olacaksınız.

2 Eylül 2020, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün arkadaşlarınızla sohbet etmek için zaman ayırmaya çalışın. Konu çok önemli olmasa da söyledikleriniz önemli olacak. Bu nedenle nelerden bahsedeceğinizi önceden planlayabilirsiniz.

2 Eylül 2020, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Balık burcunda gerçekleşen Dolunay yurt dışı bağlantılı işler, hukuk ve eğitim konularına vurgu yapıyor.İthalat ihracat, satış ve pazarlama alanlarında faaliyet gösteriyorsanız önümüzdeki günler bu konular için destekleyici olacaktır. Hayata bakış açınızı genişletecek eğitimlere katılabilir, akademik hayatınıza yoğunlaşabilirsiniz. Uzun süredir görmediğiniz dostlarınızdan haber alabilirsiniz.

2 Eylül 2020, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygularınız coşacak. Seviyor ve seviliyorsanız bütün kuruntu ve kuşkulardan sıyrılarak büyük bir mutluluğa ulaşacaksınız. Bir dostla işbirliği olabilir. İş hayatınızda onun yardımını görebilir ve sivrilebilirsiniz. Grup çalışmasına hazırlanın. Bu sayede yeni teklifler gelebilir.

2 Eylül 2020, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eşinize karşı olan güveniniz sarsılmaya başladı, bunun nedenini bulup en kısa zamanda çözmeye çalışın. Finansal durumunuzu riske sokacak adımlar atmaktan kaçının. Hayatınızdaki karmaşık olaylardan kurtulabilmek için daha fazla çaba sarf etmelisiniz.

2 Eylül 2020, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sinirlerinize hakim olun ve kendinizi kontrol altına alın. Artık özgürsünüz. Buna alışmanız zaman alsa da kendinizi hiç sıkmayın ve çeşitli psikozlara girmeyin. Biraz çaba ile yepyeni bir insan olarak yaşama yeniden merhaba diyeceksiniz. Ailenizle ilişkilerinizi yeniden gözden geçirin. İş arkadaşlarınız bu durumunuzu aleyhinize kullanabilirler. Bunu lehinize çevirmek sizin elinizde. Para konusunda dostlarınızın desteğiyle sıkıntılarınızı kolayca atlatacaksınız. Tasarruf yapmaya çalışın.

2 Eylül 2020, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 38' 58" R
Ay
Aslan
19° 02' 24" R
Merkür
Koç
29° 06' 37"
Venüs
Boğa
19° 05' 39"
Mars
Koç
11° 00' 03"
Jüpiter
Boğa
27° 24' 40"
Satürn
Balık
17° 44' 45"
Uranüs
Boğa
23° 11' 48"
Neptün
Balık
29° 18' 46"
Plüton
Kova
02° 04' 09"
Chiron
Koç
21° 27' 17"
Lilith
Başak
24° 58' 03"
True Node
Koç
14° 52' 35"
Son Güncelleme : 15/05/2024 02:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>