Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Temmuz 2018, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevdiğiniz insan bugün sizi çok mutlu edecek. İlişkiniz bunca zaman sonra bile dipdiri görünüyor. Dışardan da ilişkinize hiç bitmeyecek gözüyle bakılıyor. Nazardan korunmalısınız.

Çevrenizdekiler sizin onlara verdiğiniz güvenle birlikte bazı sorunları atlatmanıza yardımcı olacaklar. Problemleri çözecek beceriye ve deneyime sahip olmanız, dış desteklere kapanmanızı gerektirmiyor.

Küçük harcamalarınıza daha uygun çözümler getirmelisiniz. Bugünden bu konuda yeni alışkınlıklar edinmeye çalışmak iyi bir başlangıç olabilir. Bazı para haberlerini iyi araştırmanızda yarar var.

İçe kapanık insanlara yaklaşımınızda yapacağınız değişiklikler, size çok özel bir arkadaşlık kazandırabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ayın ilk gününde hırslı ve mücadeleci yönleriniz ortaya çıkıyor. Duygularınızı kontrol etmek için çaba sarfedebilirsiniz. Konsantrasyon gerektiren işlerde iyi olabilirsiniz.

2 Temmuz 2018, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler saat 02:56-20:31 arasındaki Ay-Boşluk etkisinde her türlü iş, görüşme veya halledilmesi gereken problemler üzerinde hakimiyet sağlamak zor olabilir. Geri planda sessiz ve sakin gözlemlerde bulunmak rahatlatıcıdır. Saat 20:31 Ay-Balık burcu ilerleyişi, yaşamın güzellikleri, şefkat ve empati duygumuz, can dostlarımız ve bizi mutlu eden her şeyi kendi içimizde bir araya getirişimizin işareti olarak önem taşıyor. Durumları hassasiyet içinde ele alıyoruz. Ancak bu hassasiyet incelikli düşünmemiz nedeniyledir. Hafta boyunca sevgi, şans, huzur yanınızdan eksik olmasın. Gönülden sevgilerimle,

2 Temmuz 2018, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İşlerin konusunda bildiğini okumaya niyetlisin. Kuralları artık kendin koymak isteyebilirsin.

2 Temmuz 2018, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkileri sorunlu devam eden yengeçlerin artık sapla samanı birbirinden ayıracağı ve her şeyin anlam kazanacağı mantıklı bir gün. Bu nedenle ne yapmak istediğinize bir an önce karar vermeli ve adımlarınızı ona göre atmalısınız. Ailevi ilişkilerde daha içtenlikle davranmanız gerekebilir.

2 Temmuz 2018, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yaptığınız işlerde sorumluluklarınızın arttığı bir gün. Hizmet verdiğiniz kurum ve kişilerin taleplerinde artış olabilir. İşlerinizde daha detaylı çalışmalar yapmanız gerekebilir. Geçmişe dair anıların, konuların aklınıza gelmesi olasıdır. Sizi duygusal olarak etkileyebilir. Kendinizi geçmişe odaklanmamanız sağlığınız açısından yararlı olacaktır.

2 Temmuz 2018, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün özel yaşamınızda geçmişte canınızı çok yakan bir evlilik yada ilişkinin ağırlığını acısını yüreğinizde yaşıyorsanız! Yapılan ve yaşatılan hiç bir şeyin karşılıksız kalmadığını deneyimleyebilirsiniz. Buda sizin içsel dönüşümünüzü gerçekleştirebilmenizin keskin bir virajı olacak ve yaşamınıza yeni bir yön verecek. Seçimlerinizi kızgınlık kırgınlık isyanla değil gerçekçi bir şekilde yapmalı ve yeniliklere açık olmalısınız ki hayatın size sunduğu güzelliklerin farkına varın ve değerlendirebilin. Bekar ve ilişkisi olmayanlar sizlerde bugünlerde yeni tanışacağınız birinin yakın ilgisi ile karşılaşabilir ve yeni bir ilişkiye adım atabilirsiniz.

2 Temmuz 2018, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İşlerin konusunda bugün bildiğini okumaya niyetlisin. Kuralları artık kendin koymak isteyebilirsin. Belki de düzene girmenin tam zamanı. İşle alakalı bağlantıların ve yılmaman seni yeniden küllerimden doğuyorum psikolojisine çekecektir. Ortak toprak sahibi olduğun miras olarak kalan arazi ya da bir mülkün satış işlemleri gerçekleşebilir. İlişkisi olan ya da evli bir Yengeç burcuysan, değer verdiğin kişiyle geçmiş sorunlar yeniden gündeme gelebilir. Geçmişi geçmişte bırakmanın zamanıdır belki de, ne dersin? İlişkisi olmayan bir Yengeç burcuysan, eski sevgilinin yeniden karşına çıkması kafanı karıştırabilir. Ailenin sorumlulukların hakkında seni eleştirmesine pek kulak asmasan da aklının bir köşesine yerleştirmeyi de ihmal etmiyorsun.

2 Temmuz 2018, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ortaklaşa maddi gelirler, banka ödemeleri veya başkalarının kaynaklarından yararlanmak gündeminizde olacak. Özel hayatınızda mantıklı davranmayı tercih edeceksiniz.

2 Temmuz 2018, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün alacağınız haberler üzerine harekete geçeceksiniz. Çalışmalarınızı büyük bir istekle sürdürecek yeni girişimlerde bulunacaksınız. Kararlı ve olumlu davranabileceğiniz bir dönemde bulunuyorsunuz.

2 Temmuz 2018, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yaratıcı bir gün. Yeni bir konuya el atarak başarılı ve zevkli bir çalışma yapabileceksiniz. Patronunuz da sizden uzun zamandır böyle bir atak bekliyordu. Candan dostlarınızdan yardım istemeyi unutmayın. Onlar buna hazır. İyi günler başlıyor.

2 Temmuz 2018, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
04° 18' 50" R
Ay
Akrep
04° 28' 47" R
Merkür
Koç
16° 04' 44"
Venüs
Koç
23° 15' 17"
Mars
Balık
24° 52' 22"
Jüpiter
Boğa
22° 29' 55"
Satürn
Balık
16° 00' 03"
Uranüs
Boğa
21° 59' 30"
Neptün
Balık
28° 42' 41"
Plüton
Kova
02° 05' 09"
Chiron
Koç
20° 17' 59"
Lilith
Başak
22° 38' 26"
True Node
Koç
15° 38' 16"
Son Güncelleme : 24/04/2024 03:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>