Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Temmuz 2016, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Ona bir şeyleri anlatmak için başka bir yol denemelisiniz. Bu oyunu fazla uzatmamanız sakıncalı olabilir. Sevgilinize gösterdiğiniz küskün tavırla çocukluk edip kendinizi kandırdığınızı biliyorsunuz.

Bazı insan ilişkileri sizin huzurlu bir çalışma ortamı içinde olmanızı önlüyor. Yine de sorun yaşadığınız ilişkileri hayatın birincil problemi gibi görmemelisiniz. Yetenekleriniz,alanınızda kendini gösterme şansına sahip.

Sıkıntınızın bitmesi bazı küçük nedenlere bağlı olabilir. Yakında böyle bir şaşkınlık yaşayabilirsiniz. Önünüzde düşünceli günleriniz var. Bugünü biraz masraflı geçirmeniz, bu açığı nasıl kapatacağınızı düşünmenize yol açıyor.

Uyarılara kapalı tavırlarınız, hataları genellikle yaşayarak görmenize neden oluyor. Bazı davranışlarınızla ilgili objektif iç hesaplaşmalar içine girmeniz gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kiminle ne tür ilişkiler içine gireceğinizi bilmeniz gerekiyor. İlişkilerinizdeki düş kırıklıkları, bu dengelerde bazı zafiyetler olduğunu gösteriyor. Bugün kendi isteklerinizi ön planda tutma eğilimine girebilirsiniz. Sosyal yaşamınızda tespit ettiğiniz eksiklikler; kendinize haksızlıklar ettiğiniz duygusuyla, size her zamankinden farklı canlı bir gün sunabilir.

20 Temmuz 2016, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler, 20 Temmuz saat 01:57 de, Oğlak burcunda oluşacak Dolunay, duyarlı ve kıymetli olan her şeyimizi koruma altına almak isteğimiz şu aralar bir hayli yoğun olsa da, bizim ilişki meselelerine daha ciddi, gerçekçi ve sorumluluklarımız çerçevesinde bakmamız gerektiğini vurguluyor. Bizim isteklerimiz ve karşımızdakinin bakış açısı arasındaki farklılıklar zaman zaman sizi yoruyor olmalı. Bir kısım Yengeçler bu Dolunayda, zorlanmakta oldukları ilişkilerini dikkatli bir şekilde gözden geçirerek artık yeter diyebilirler. Bazılarımız ise, ortaklaşa yaşam bilinciyle hareket ederek güçlerini birleştirmeyi, daha ciddi bir yol belirlemeyi tercih edebilirler. Bu Dolunayın bir başka özel yanı, iki yönlü ifadesidir. Bir yanıyla yukarıda yazdıklarım, diğer taraftan Dolunayın ardından Ay-Kova burcunda ilerlemeye başladığında, maddi ve manevi anlamda hayatımızda yaratacağı farklılıklardır. Bağlayan, zorlayan problemleri geride bırakmak için yenilikçi düşünmekte yarar var. Nitekim bugün, Venüs-Satürn arasında olumlu bir görünüm var. Maddi anlamda güçlenmek adına, çalışma hayatımızla ilgili önemli bir karar verebiliriz. Olumlu gelişmelere işaret bir gün olması dileğimle,  

20 Temmuz 2016, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İçsel disiplininizi güçlü tutmayı başaracağımız bu günde, olayları sakin bir şekilde izleyeceksiniz, Seyirci kalmayı başarabilir ve kendinizi denetleyebilirseniz, olayların seyri istediğiniz boyuta gelecektir. Bugün, gizli hırslarınızı yaşama geçirme konusunda sistemli hareket etmekle, kazançlı çıkacağınızdan emin olabilirsiniz..

20 Temmuz 2016, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Meslektaşlarınız ve müşterilerinizle ilişkilerinizde duygusal anlamda iniş çıkışlı durumlar söz konusu olabilir. Karşı tarafa kulak vermeli ve siz de politik önerilerde bulunmalısınız. Enerji harcayarak stresi azaltmanız daha kolay olabilir.

19 Temmuz 2016, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ortaklı konularda bazı revizyonlara gidebilirsiniz. Yeni farkındalığına vardığınız konularda kararlar alabilirsiniz. Tamamlanmasını istediğiniz konular için harekete geçebilirsiniz. Finansal konularla yenilenme içine girebilirsiniz. Sizi yoran konular gündeme gelebilir. Duygusal yönden bağlayıcı durumlar oluşabilir.

20 Temmuz 2016, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Fazla titiz davranarak detaycı bir tavırdasınız. Bu durumda kendinizi de mutsuz edebilirsiniz. Olaylara karşı olduğu gibi bakmayı öğrenmelisiniz. Çevreniz de bunu istiyor.

20 Temmuz 2016, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda olumlu anlamda destek alırken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, seyahate çıkabilir, kendinizi ve enerjinizi çok iyi hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde genel motivasyonunuzda geçici bir düşme yaşayabilir, bu süreçte değer verdiğiniz kişilerle iletişiminizde kırgınlık ve alınganlık gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.

20 Temmuz 2016, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Özel hayatınız, ikili ilişkileriniz ve ortaklaşa adım atacağınız işlerinizde sonuçlara ulaşmanız mümkün. Sevdiğiniz insanın istekleriyle sizinkiler arasında iyi bir köprü oluşturun.

20 Temmuz 2016, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İlişkiniz ve ortaklığınızla ilgili pürüzleri aklınıza getirseniz bile çözebilmek veya çözülmesi için çaba göstermek adına sabah saatleri doğru enerjilere sahip değilsiniz.Burcunuzun yönetici gezegeni Ay sabaha kadar boşluk etkisinde bulunacak. Ortaklıklarınız ve özel ilişkinizden uzak ve izole olmayı arzu edebilirsiniz. En iyisi bugün mesai başlangıcına kadar akışta kalıp hayatınızın krizli alanlarına odaklanmayı beklemelisiniz. Ay’ın Kova burcuna geçişiyle birlikte ortak kazanımlar üzerine planlama yapabilmeniz mümkündür.

20 Temmuz 2016, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizdekilerle inatlaşmayın. Bu tutumunuz insanları çileden çıkarıyor. Herşeyi ben biliyorum havasından vazgeçin. Herkes herşeyi bilemez. Karşınızdakilere de şans tanıyın. Böyle yaparsanız çevrenizde dost kalmaz. Para sizin için şu günlerde çok önemli.

20 Temmuz 2016, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 27' 28" R
Ay
Başak
05° 10' 38"
Merkür
Koç
17° 43' 05"
Venüs
Koç
17° 06' 54"
Mars
Balık
21° 01' 07"
Jüpiter
Boğa
21° 21' 20"
Satürn
Balık
15° 31' 06"
Uranüs
Boğa
21° 42' 59"
Neptün
Balık
28° 32' 51"
Plüton
Kova
02° 03' 34"
Chiron
Koç
20° 00' 37"
Lilith
Başak
22° 05' 18"
True Node
Koç
15° 36' 08"
Son Güncelleme : 19/04/2024 03:40

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>