Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Temmuz 2016, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşamınızda bazı kuşkular yaşayabileceğiniz ve düşüncelerinizi daha çok kendinize saklayacağınız bir gündesiniz. Sevdiğiniz kişiyle iletişimlerinizde bazı uyumsuzluklar gündeme gelebilir. Duygusal açıdan kendinizi güvencede hissetmek isteyeceksiniz ve kendinizi yeniliklere kapatacaksınız. Duygularınız işinizi ve gündelik yaşamınızı olumsuz etkileyebileceğinden kararlarınızda duygusal olmamalısınız.

İş yaşamınızda eski işlerinizi tamamlmaya çalışacağınız ve yeni girişimlerden uzak duracağınız bir gündesiniz. Karşınıza çıkacak bir fırsatı değerlendiremeye bilirsiniz ancak siz gücünüzü sonuna kadar kullanmak arzusunda olacaksınız. Bir kararınız konusunda şüpheye düşebilir ve yeniden değerlendirme ihtiyacı duyabilirsiniz. Konuları değerlendirirken bazı ayrıntıları gözünüzden kaçırabilirsiniz. İşinizle ilgili konularda her zamankinden daha dikkatli olmalısınız.

Maddi konularda harcamalarınıza dikkat edeceğiniz ve elinizdeki imkanları değerlendirmeye çalışacağınız bir gündesiniz. Evinizi ve ailenizi ilgilendiren konularda çeşitli harcamalar yapmak zorunda kalabilirsiniz. Yeni bir girişimde bulunmak için uygun bir günde değilsiniz.

İş konusunda bir gecikme yada aksaklık söz konusu olabilir,bir sorununuzu zamana bırakmalısınız. Duygusal hayatınıza ilişkin yeni bir karar almaktan kaçınmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çok içinizden gelmese de görev gibi gördüğünüz bir ziyareti gerçekleştirmeniz gerekecek. Bir yakınınızın küçük bir sağlık problemi nedeniyle geçici endişeler yaşayabilirsiniz. Yakın zamanda alacağınız bir haber, sizi yapmak istediğiniz planlardan uzaklaştırabilir. Ama bu uzaklaşma planlarınızın iptali anlamına gelmeyecek, rahat olun,

14 Temmuz 2016, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler 14 Temmuz- 30 Temmuz tarihleri arasında etkili olacak Merkür-Aslan burcu seyir geçişi, parasal konularda zeka ve ifade gücünü yükselticidir. Bu dönemde insanları ikna etmek kolaylaşır. Yengeçler pek öyle konuşmaktan, kendilerini öne sürmekten hoşlanmazlar. Ancak bu süreçte dilimiz kazandırıcıdır. Birkaç hafta sürecek işlerden para kazanabilirsiniz. Kalıcı olması için sabır gereklidir. Bir de yaz sezonu olması, tatil vb. konularda bütçemizi zorlayabilir. Bu dönem, yenilikçi düşünmek, piyasayı bir kontrol etmek, kimler ne yapıyor bir bakmak lazım. Çabuk sıkılmak, bir işi uzun süre devam ettirmemek, bitirmeden başka bir işe başlamak gibi durumlar yaşanabilir. Bir davranıştan bin bir tane yorum çıkarabilirsiniz. Bu dahuzurunuzu kaçırabilir. Bu noktalara dikkat edelim lütfen. Saat 06:45 Ay-Kuzey düğüm görünümü, güven duygunuz ilişkinize, çalışma hayatınıza ve sağlığınıza olumlu şekilde yansır. Kimsenin etkisinde kalmadan, sizin için neyin gerekli olduğunu bilerek karar verirsiniz. Saat 08:19 Ay-Pluto görünüm etkisinde, ilişkimizi ilgilendiren konuları gözden geçirebiliriz. Aranızdaki paylaşım duygusunun önemi son derece büyüktür. Partnerimizle ne kadar el birliğinde bulunuyorsak kendimizi güvende hissedebiliriz. Saat 14:22 Ay-Jüpiter görünümü, titiz bir gözlem gücüyle çevremizdeki insanlarla bağlantı kurmamızda yardımcıdır. Saat 21:44 Ay-Güneş görünümü,  sevdiğimiz insanlara yönelişin, onlarla vakit geçirmenin, kendimizi iyi hissetmemizin işaretçisidir. Ne zamandır arzuladığımız bir şeyi yapabiliriz. Buluşmak, konuşmak, bir araya gelmek, hislerimizi belli etmek yönünde bu enerji bize kuvvet verecektir. Günün güzellikleri hepimizden yana olsun. Kalben sevgilerimle,

14 Temmuz 2016, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, duygularınızı coşkulu bir şekilde karşı tarafa yansıtacaksınız., İhtiyacınız olan beraberlikte uyum içinde olmak istiyorsunuz. fakat sizin inatçı tavırlarınız, onun bitmeyen egoları yüzünden aranızda sürtüşmeler uzayabiliyor. Savunduğunuz konulardan taviz vermekten hoşlanmıyorsunuz.. Ayaklarınıza dikkat etmelisiniz ..

14 Temmuz 2016, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İdealleriniz var ve siz tam gaz ilerliyorsunuz. Bu yolda bazı engellerle karşılaşabilirsiniz; ancak zorlu koşullar sizi yıldırmasın. Aşk hayatınızda ve ikili ilişkilerinizde bağlar kuvvetleniyor. 

14 Temmuz 2016, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yaratıcılığınızı kullanacağınız işlere yönlenmek isteyebilirsiniz. Kendinizi rahatça ifade edebileceğiniz ortamlar oluşabilir. İşlerinizle ilgili planlarınızda değişiklik yapmak zorunda kalabilirsiniz. Zevk aldığınız şeyler için para harcamak isteyebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerin üzerine gidip, sağlamlaştırmak için çaba sarf edebilirsiniz.

14 Temmuz 2016, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yeni girişimlerde bulunarak kendinizi kanıtlama ihtiyacı duyacaksınız. Hal böyle olunca hayatınız daha rutin bir hale gelebilir. İlgi alanınızla uğraşmanızda fayda var.

14 Temmuz 2016, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda olumlu anlamda destek alırken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, seyahate çıkabilir, kendinizi ve enerjinizi çok iyi hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde genel motivasyonunuzda geçici bir düşme yaşayabilir, bu süreçte değer verdiğiniz kişilerle iletişiminizde kırgınlık ve alınganlık gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.

14 Temmuz 2016, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Maddi olarak zorlandığınız konular üzerine kafa patlatabilir veya becerilerinizi ortaya koyarak çözüm bulabilirsiniz. Paraya dayalıanlaşmaları bu dönemde ortaya çıkabilir.

14 Temmuz 2016, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Cinsel enerjiniz yüksek olabileceği gibi zihinsel farkındalığınızın da tavan yapabileceği bir gündesiniz. Seçiminizi daha güçlü hissettiğiniz spiritüel çalışmalardan yana kullanabilirsiniz.Farkındalık ve koçluk eğitimlerine, majör zihinsel çalışmalara yahut fal, tarot gibi kehanet konularına eğilmek için zengin seçeneklere sahipsiniz. Odağınız bir ay boyunca bu konularla ilgili olacaktır. Para idaresinde bir parça ipin ucunu kaçırma riski taşıyorsunuz. Pahalı alışverişler yapabilir, bütçenizi aşan etkinliklere dahil olabilirsiniz.

14 Temmuz 2016, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Mantığın vehayatının öne geçtiği bir gün. İşlere dalıp sevdiklerinizi ihmal etmeyin. İlgisizliğinizden yakınacak birileri çıkabilir. Bu sizin canınızı sıkabilir. Kaba ve umursamaz davranışlarla sevdiklerinizi üzüyorsunuz. Uzaktan gelecek biri hayatınızın akışını değiştirecek.

14 Temmuz 2016, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 03' 01"
Ay
Akrep
23° 00' 01"
Merkür
Koç
26° 24' 12"
Venüs
Balık
21° 28' 04"
Mars
Balık
04° 52' 53"
Jüpiter
Boğa
16° 46' 14"
Satürn
Balık
13° 17' 19"
Uranüs
Boğa
20° 39' 24"
Neptün
Balık
27° 48' 16"
Plüton
Kova
01° 49' 27"
Chiron
Koç
18° 47' 13"
Lilith
Başak
19° 47' 03"
True Node
Koç
15° 35' 58"
Son Güncelleme : 29/03/2024 09:20

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>