Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Temmuz 2016, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Onun size biraz uzak gelen davranışları, daha değişik, daha yapıcı yaklaşımlarla anlaşılır hale gelebilir. Duyguları yoğun. Bugünler içinde sevindirici gelişmeler olabilir. Kendiyle ilgili sorunlar yaşıyor gibi.

En olmadık durumlarda ağır kanlı olabiliyor, en gereksiz durumlarda da atağa kalkabiliyorsunuz. Değişik tarzınız, başarılıyaşamınızda ilgi topluyor, ama işin ritmiyle paralellik kuramıyor.

Ayağınızı sağlam basıyor, kendinizin kara gün dostu olabiliyorsunuz. Paranızın kıymetini biliyor, ona göre davranıyorsunuz. Tutumlu oluşunuz, sizi yanlış anlamalara yol açabiliyor

Bağımsız karakteriniz, ilişkilerinizdeki en sıradan müdahaleler de bile, özgürlük elden gidiyor endişesi yaşamanıza neden olabiliyor. Abartıdan kaçınmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Uzun bir yolculukta, dostlar içinde görünüyorsunuz. Bu yolculuk bir özlemi gidereceği kadar, başka yararlı anlamlar da taşıyabilir. Sosyal yaşamınız oldukça hareketli. Güven veren kişiliğinizle bugünlerde yeni dostluklara açıksınız. Bitirdiğinizi söylediğiniz arkadaş ilişkinizde, yeniden yakınlaşma çabalarınız olabilir. Bu yakınlaşma, çevrenizde sevinç sebebi olacak.

10 Temmuz 2016, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler saat 06:27-11:32 arasındaki Ay-Boşluk süresince, hangi konuda olursa olsun, incelemeden,  detayları gözden geçirmeden, üzerinde düşünmeden yeni bir adım atmayalım. Ay Başak burcunda boşlukta ilerlediği için, insanları, durumları, olan ve biteni endişeyle izleyebiliriz.  Çevremizdeki insanlara, sabır göstermekte zorlanabiliriz. Saat 08:41 Güneş-Jüpiter görünümü, çevremizdeki her insanı güven olgusu çerçevesinde gözden geçirmemizi sağlıyor. Huzur, emniyet, aile, çocuklar ve yaşadığımız ortam kıymetli. Sabah uyandığımızda sevdiklerimizin yanımızda olması ve bizim de huzurla güne uyanmamız için üstümüze düşenleri yapmaktan yanayız. Hassasız ancak gayet bilinçli şekilde şartlarımızı gözden geçirmekteyiz. Saat 11:32 Ay-Terazi burcunda ilerleyecek. Aile içinde ve duygusal anlamda üzerinde hassasiyetle durduğunuz en önemli olgu: Uzlaşmak. Hani derler ya, kol kırılır yen içinde kalır diye. Bir problem olsa dahi, bunun kavgayla halledilmesinden yana değilsiniz. Özellikle yuvanızı, sizi veya ailenizi ilgilendiren meseleler üzerinde güzellik ve konfor gibi huzur ve güvenlik de fazlasıyla önemsediğiniz noktalar olacaktır. Pazar günümüzün huzur ve güvenlik içinde geçmesi dileğimle,

10 Temmuz 2016, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Artık çok gerilerde kalan nostaljik ilişkilerinizdeki serüvenleri bir kenara bırakın. Çünkü, hale aklınızın bir köşesinde yer etmiş durumda ve zaman zaman küllerini deşiyorsunuz. Sizi kısa süreli de olsa bulunduğunuz ortamdan uzaklaştırıyor ama hiçbir şey kazandırmıyor. Çünkü, gerçekten yollarınız bir daha kesişmeyecek derecede farklı rotalarda ilerliyor.

10 Temmuz 2016, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Diğer insanların davranışları ya da gündemleri sizi etkilemesin. Oyunu kendi kurallarınıza göre oynamalı ve kendi yolunuzda ilerlemelisiniz. Ancak bu sayede tüm gücünüzü etrafınıza kanıtlayabilirsiniz. Yaşadığınız yeri ya da ailenizi ilgilendiren konularda değişiklikler yaparak, kendinizi mutlu edebilirsiniz.

10 Temmuz 2016, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün evinizde zaman geçirmek ya da sevdiklerinizle bir arada olmak önemli. Yakınlarınızla daha çok şey paylaşabilirsiniz.

10 Temmuz 2016, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşkta İletişim trafiğinizin hareketli olduğu bir gün ve projelerinizi gerçekleştirmek için büyük bir gayret içindesiniz. Sabırsız ve telaş içinde olabilirsiniz fakat dikkatli ve dirayetli davranacak, içinizden yükselen kuvvetli arzuyu denetim altına alacaksınız. Böylece planlarınızı uygulayabilir, projelerinizi gerçekleştirmek için çalışabilirsiniz. Seyahatler ve yapacağınız araştırmalar keyfinizi yerine getirecek.

10 Temmuz 2016, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda ve bulunduğunuz ortamlarda yapacağınız görüşmelerden istediğiniz sonuçları kolaylıkla elde edebileceğiniz, sosyalliğinizin arttığı, kalabalık ortamlarda bulunabileceğiniz bir enerji sözkonusu iken, aşk hayatı ve çocuklarla ilgili konularda problemler ile karşılaşabilirsiniz.

10 Temmuz 2016, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün kendinizi çok iyi hissedeceksiniz. Şansların ve önemi fırsatların özellikle iletişimsel konularda her yönden karşınıza geldiğini göreceksiniz. Yakın çevrenizden alacağınız birtakım müjdeli haberler hayata yaklaşımınızı güzelleştirebilir.

10 Temmuz 2016, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Pazar gününebağlantılarınızla görüşmeler yapabileceğiniz bir hevesle başlıyorsunuz. Aynı şekilde eğitimle ilgili atılımlara da uygunsunuz.Ancak sabah saatlerinden itibaren üzerinizde bir ağırlık hissedebilirsiniz. Öğlene dek bu durum sürecektir. Daha sonra evinizde huzur ve içsel dengeyi yakalayabileceğiniz bir süreç geçirebileceksiniz. Günün en önemli teması kendinizi herhangi bir çekinceye bırakmadan özgürce ifade etmeniz ve talep ettiklerinizi doğru şekilde ortaya koymanıza neden olabilecek etkilere sahip olmanızdır.

10 Temmuz 2016, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kendinizi yorgun hissedeceksiniz. Üstüne üstüne gitmeyin. Birazcık dinlenmeyi deneyin. Beslenme alışkanlığınıza bir göz atın. Karbonhidrat ve et ağırlıklı beslenmeniz kilo almanıza neden oluyor. İş hayatınızda karşılaştığınız tersliklerden büyük bir bölümü çözümleniyor.

10 Temmuz 2016, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 26' 60" R
Ay
Akrep
18° 49' 44" R
Merkür
Koç
15° 59' 12"
Venüs
Koç
24° 41' 34"
Mars
Balık
25° 46' 29"
Jüpiter
Boğa
22° 46' 05"
Satürn
Balık
16° 06' 38"
Uranüs
Boğa
22° 03' 25"
Neptün
Balık
28° 44' 56"
Plüton
Kova
02° 05' 25"
Chiron
Koç
20° 22' 01"
Lilith
Başak
22° 46' 12"
True Node
Koç
15° 35' 57"
Son Güncelleme : 25/04/2024 07:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>