Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Temmuz 2016, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sonradan, aşksız geçen bu günlerinize ah edebilirsiniz. Hemen bugünden başlayarak gönlünüzü biraz kışkırtıp ruhunuzu harekete geçirmelisiniz. Sosyal hayatınızın canlılığı buna oldukça uygun

Birçok hayalinizin önü açılabilir, hazırlıklı olun. İş yaşamınızın geleceğinde birçok dengeyi değiştirebilecek gelişmeler var. Bu gelişmelerin size kazandıracaklarını mevcut koşullarınızda görmeniz biraz zor gibi.

Küçük de olsa, her zaman kenarda bir birikiminiz oluyor. Yakında büyük bir alışverişiniz olabilir. Bunalacağınız para sıkıntılarınız yok. Para sıkıntısının ne olduğunu biliyorsunuz.

Çok yönlü ve yetenekli olmanıza rağmen, çok özel dost ilişkilerinin yoksunluğunu çekebiliyorsunuz. Bugünlerde kendi iç dünyanızda çok duygusalsınız. Bir iç meseleniz varsa, bunu biriyle paylaşmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakında sevinçleriniz var. Eğer kapıyı aralarsanız, ilginç biri size mutluluğa giden yolu gösterecek. Çok büyük bir arkadaş kalabalığı içinde hissettiğiniz dönemsel yalnızlıklar, yaşadığınız son olaylardan kaynaklanıyor olabilir. Ama içinizdeki bu burukluğu yavaş, yavaş azaltacaksınız. Uzun arkadaşlıklarda bile önyargıların, şartlanmışlıkların kolayca yok olmadığına tanık olacaksınız.

7 Temmuz 2016, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler bayramın son gününe,  saat 06:24 Güneş-Merkür kavuşum etkisinde adım atacağız. Burcunuz üzerinde gerçekleşen bu görünüm, güven dolu bir hayata duyulan özlemin ve bu yönde düşünmenin, iletişimde bulunmanın göstergesidir. Saat 08:30 Merkür-Kuzey düğüm ve saat 11:02 Güneş-Kuzey düğüm görünümleri, yakın çevremizle olan temasımızın, iyi bir çevrede yaşama arzumuzun, güven dolu bir gelecek ihtiyacımızı vurguluyor. Her ne kadar bizi bir şeyler hassas kılsa da, biz öncelikle bilinçli düşünmeliyiz. Sorunlarımızı, kendimize güvenerek, inançla çözebilir, verimli şekilde ilerleyebiliriz. Bu görünümler bu yönde size destek vericidir. Saat 13:30 Ay-Mars görünümü, mücadele verdiğimiz para, ilişki, hayata dair olan her şeyde kendi arzularımızı mutlak kabul ettirme isteğimizdir. İhtiraslı ve asla vazgeçmeden bir şeylerin kendi eksenimizde dönmesini bekleriz. Bu kazanmak dürtüsüdür. İlişkilerde de, kazançta da, reel hayatta da göze çarpar. Tabii ki bu arzuların sağlıklı bir şekilde ifadesi önemlidir. Saat 14:55 Merkür-Pluto karşıtlığı, zihnimiz tamamen kendimize dönük, hassas ve bir o  kadar duygusal düşünmeye açık. İstiyoruz ki, ilişkimizde veyaortaklığımızda aradığımız güveni, huzuru bulalım ve beklentilerimize uygun şekilde gerçekleşsin. Kendimizi kandırıyoruz belki de, bu ilişkide her şey güzel olacak diye. Belki de hayatımızda hiç kimse yok, günün birinde gelecek olanın hayalini kuruyoruz. Ancak gerçekler bir adım ötede. Bir baskı var üzerimizde, bizi anlamayan bir sevgili, eş veya birileriyle karşı karşıya kalmışız. Saat 15:06-8 Temmuz saat 01:41arasında Ay-Boşluk etkisindeyiz. Sorumluluklarımız Bayram bile olsa  kendini hissettirir. Ancak dinlenmeye çalışmamız iyi olacaktır. Saat 17:25 Venüs-Uranüs zorlu etkisi,  mesleki konular ve toplumsal anlamdaki başkaldırışın, değişim arzunuzun işaretçisidir. Artık baskılara tahammülünüz yoktur. Sizi aynı ortama, geçmişe ve kendinizden ödün vermeye zorlayan şartlar altında yaşamak istemezsiniz. Sabrınız tükenmiş gibidir. Lütfen olur olmaz çıkışlarda bulunmayınız olur mu? Birbirimize sevgiyle yaklaşacağımız nice Bayramlar dileğimle,

7 Temmuz 2016, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yapacağınız işleri planlama konusunda zorluklar yaşayacaksınız. Ortak fikirlerine ihtiyaç duyduğunuz kişilerle bir araya gelebilirsiniz. Uzun süredir yarım kalan projelerinizi artık tamamlamalısınız. Aklınıza takılan pürüzler sizi sıkmamalı. Olayları abartmadan regüle etmelisiniz. Pratik düşünceleriniz bazılarını rahatsız edebilir.

7 Temmuz 2016, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayattaki asıl amacını ve isteklerinizi artık kafanızda oturtmanız gerekiyor. Yaşadığınız yerde ve ailenizle ilgili konularda bazı değişimler yaşanabilir. Çevrenizdekilerin takvimlerini bozma riskiniz olabilir. Dikkatli olmanızda fayda var.

6 Temmuz 2016, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde maddi konularla ilgili yeni fikirler bulabilirsiniz. Harcamalarınızı düzenlemeniz gerekebilir. Teknik konular gündeminizi meşgul edebilir. İş hayatınızda karşılaşacağınız olaylar gündeminizi değiştirebilir. Ani kararlarda gerçekçi olmaya özen gösterin. İdealize ettiğiniz konuların üzerinde daha fazla düşüneceğiniz bir gündesiniz.

7 Temmuz 2016, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Düşüncelerinizi hayata geçirmek için hızlı zekanızı daha pozitif olarak kullanmaya çalışacaksınız. Hırsınızı frenleyecek fakat emin adımlar atmaktan geri kalmayacaksınız. Kendinize olan güveninizi hiçbir şeyin baltalamasını istemiyorsunuz. Kendinizi çok iyi ifade edebileceksiniz.

7 Temmuz 2016, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda olumlu anlamda destek alırken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, seyahate çıkabilir, kendinizi ve enerjinizi çok iyi hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde genel motivasyonunuzda geçici bir düşme yaşayabilir, bu süreçte değer verdiğiniz kişilerle iletişiminizde kırgınlık ve alınganlık gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.

7 Temmuz 2016, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Göz önünde olacağınız ortamlarda sevdiğiniz insanla tartışmaktan kaçı- nın. Bu aralar her şeyi kendi kafanıza göre şekillendirmek istiyor oluşunuz karşı tarafı yorabilir.

6 TEMMUZ 2016 YENGEÇ BURCU YORUMU

7 Temmuz 2016, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Arkadaşlar ve toplum yararına çalışan kurum ve sosyal faaliyet projelerine yönelebilirsiniz. İnsanlara bu şekilde yardım edebilir, şefkat gösterebilirsiniz.Ancak akşam saatlerinden sonra enerjiniz bir parça düşebileceği için kendinize de zaman ayırmalı ve yoğun başlayacak bir haftaya bedensel rahatlamaya zaman ayırabilecek şekilde hazırlanmalısınız. Kendinizi doğru ifade edip taleplerinizi ortaya koyuyorsunuz. Ancak bu durum ilişkinizde ve ortaklığınızda size gerginlik ve duygusal baskı hissetmenize neden olabiliyor. İkilem yaşıyor olabilirsiniz.

7 Temmuz 2016, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Birçok fırsat var önünüzde. Eğer zekanıza güvenerek olumlu ve güzel kararlar verirseniz, bu fırsatları en iyi şekilde değerlendirmiş olacaksınız. Böylece hemhem de his hayatınızda yeni olanaklar yakalayabileceksiniz. Ama önemli bir durum değil korkmayın.

7 Temmuz 2016, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 50' 15"
Ay
Akrep
20° 20' 40"
Merkür
Koç
26° 18' 14"
Venüs
Balık
21° 12' 06"
Mars
Balık
04° 42' 50"
Jüpiter
Boğa
16° 43' 30"
Satürn
Balık
13° 15' 51"
Uranüs
Boğa
20° 38' 47"
Neptün
Balık
27° 47' 47"
Plüton
Kova
01° 49' 14"
Chiron
Koç
18° 46' 27"
Lilith
Başak
19° 45' 37"
True Node
Koç
15° 35' 49"
Son Güncelleme : 29/03/2024 04:10

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>