Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Temmuz 2016, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizin baş başayken ve insan arasında iki farklı davranış göstermesinin arkasında gizli rahatsızlıklar olabilir. Aşkta, çıkmaz sokakları kaçınılmaz bir olgu, bir mutlak olarak görmemelisiniz.

Arkadaşlarla yapmaya çalıştığınız işbirliği, istediğiniz ölçüde söz sahibi olmanıza elverişli görünmüyor. Diğerleri kadar inisiyatif sahibi olamadığınız için, baştan kayıpla başlayacağınızı düşünmenizde aceleci bir yargı.

Aynı kazanç düzeyinde olduğunuz bazı yakınlarınızın yaşadığı çıkmazlar size anlaşılır gelmiyor. Para işlerinde daha özenli, daha tutumlu olmayı bir suç gibi yaşamanız hiç gerekmiyor.

Çevrenizdeki tahmin ettiğiniz kişi, size sanki varlığıyla sıkıntı veriyor gibi. Dün akşam ve bugün yaşadığınız gerginliği başka nedenlerde aramamalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir konuda yararlı olmak için yaklaşacağınız bir tanıdığınızı size karşı biraz tepkili bulabilirsiniz. Nedenini kavrayamadığınız tavırların üzerine ısrarla gitme özelliğiniz çözümsüzlüğü kolaylaştırabiliyor. Çok eski bir arkadaşınızın yaşadığısorunlarına üzülüyorsunuz. Bu nedenle onun için, arkadaşlar arasında bir destek arayışına girebilirsiniz.

5 Temmuz 2016, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler Saat 04:09 itibariyle burcunuz üzerinde kavuşum yapan Ay ve Venüs, duyarlılık ve hassasiyetinizin gözlerinizin içinden dünyaya yansıması halidir.  Bakışlarınızla sevdiklerinizi süzer, gülümseyerek onları izleyebilirsiniz. Sıcacık bir yuva özlemi, sevdiklerinizle beraber olacağınız bir hayat, çocuklarınız ve güvenliğinizle örülü geçecek sizin için gayet olumludur. Saat 07:44 Ay-Mars görünümü olumludur. Düşündüğünüz bir konu üzerinde hakimiyeti sağlayabilirsiniz. Amacınıza uygun şekilde işlerinizi düzene koyabilirsiniz. Aşk-çocuk-ailenizi yakından ilgilendiren meselelerde kendinizi güçlü hissedebilirsiniz. Saat 09:30-19:28  arasındaki Ay-Boşluk etkisinde iletişime dikkat etmek yerinde olacaktır. İsteklerinizi veya beklentilerinizin mutlak kabulünü isteyebilirsiniz. Ancak bu zor olabilir. Tartışmak, inatlaşmak gereksizdir.  Rutin işlerinize ağırlık vermenizi tavsiye ediyorum.  Bu saatler içinde, sakin ve mantıklı bir şekilde sizi rahatlatacak aktivitelerde bulunmak, sözgelimi kısa molalar, kitap okumak, müzik dinlemek, dostlarla muhabbet etmek iyi gelebilir. Saat 15:20 Merkür-Neptün  olumlu görünümü,  hassas düşünmenin, değerlerine sahip çıkmanın ve geçmişte yaşanılanlar ışığı altında tedbirli olmak gerektiğinin işaretidir. Sosyal yönden hem kendisi hem de ilerisi adına ayrıca ilişkisiyle alakalı konular üzerinde yaratıcı düşünmeye çalışan birey, tamamen geleceğini garanti altına alma peşindedir. Vizyonu yüksektir. Yani ne yaptığını ve ne yapması gerektiğini bilerek yol aldığında, gücünün iki misli artacağını bilmelidir. Hayalleri yoğun, kendini hırslı bir şekilde ortaya koyma arzusu büyüyen birey bunları güvendiği insanlarla paylaşabilir ve onların fikirlerini alabilir. Derin hisleri, duyarlı ve hassas yüreği ile sevdiklerini sahiplenir ve kafasının içindeki dünya görüşüne göre hareket edebilir. Saat 19:28 itibariyle etkili Ay-Aslan geçişinde, hem kendinize güvenmenizi  hem de olayları kontrol altında tutabilmenizi  destekleyicidir. Tabii ki bazı durumlar zamana gebe olabilir.  Bir çıkış yolu bulmakta çektiğiniz zorlukların da tabanında zaman faktörü direkt olarak baskın bir rol oynayabilir. Hatta sırf bu yüzden de susmak zorunda kalıyor olsanız da buna değeceğini biliniz.  Aslında bulduğunuz yöntemler ve geldiğiniz son noktaya şöyle bir bakarsak, kimi zaman siz de kararınızla ilgili çelişkiler yaşamıyor değilsiniz. Ancak olumlu yönde ilerlemek için en öncelikle ne yapmak istediğinizi kesinlikle bilinçli bir şekilde saptamalısınız. O zaman ikilemde kalmazsınız. Sevgiyle kucaklaşacağımız, birbirimize yaklaşacağımız nice Bayramlar dileğimle,

5 Temmuz 2016, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İçsel disiplininizi güçlü tutmayı başaracağımız bu günde, olayları sakin bir şekilde izleyeceksiniz, Seyirci kalmayı başarabilir ve kendinizi denetleyebilirseniz, olayların seyri istediğiniz boyuta gelecektir. Bugün, gizli hırslarınızı yaşama geçirme konusunda sistemli hareket etmekle, kazançlı çıkacağınızdan emin olabilirsiniz..

5 Temmuz 2016, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hızlanmaya başlıyorsunuz. Aşk hayatınızı, sevgi temalı ilişkilerinizi, çocuklarınızı veya yaratıcılık gerektiren işlerinizi ilgilendiren başlıklarda olaylar güzelleşiyor. Kişisel hayallerinizi herkesle paylaşabilirsiniz. Motivasyonunuz bazı kişilere ilham verebilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Sabah saatlerinde, zihnimiz açık ve hızlı çalışıyor. İletişim araçlarını en iyi şekilde kullanabilir, birbirimizle doğru iletişim kurabiliriz. Koşuşturmalarımız artabilir. 11.00 ve 13.00 arası boşluktaki Ay ise, isteksizlik, belirsizlik veya kararsızlık yaratabilir. Öğle sonrası saatlerde, daha rahat hareket etmek mümkündür.Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

29 Haziran 2016, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kişisel olarak ihtiyacınız olan işlere yönelmek isteyebilirsiniz. Yeni oluşumlar içinde olacağınız bu zamanlarda beklentileriniz artabilir. Hassas olduğunuz konularda yeni fikirler geliştirebilirsiniz. İlişkilerinizdeki iletişim önem kazanabilir. Ticari konularda ve sözleşmelerde dikkatli olmanız gereken bir gündesiniz.

5 Temmuz 2016, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Fark edilmek, övgü dolu sözcükler duymak sizi motive edecek. Ama siz bunları hep istiyorsunuz. Sahip olduklarınızla şu an yetinmelisiniz. Daha fazlası sorun yaratabilir.

5 Temmuz 2016, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğleden sonraya kadar olan zaman diliminde kardeşler, yakın çevre, iletişim, haberleşme ve özelliklehayatınızdaki bir takım görüşmelerle ilgili kaygılar üretebilirsiniz. Ne var ki öğleden sonradan gece yarısına dek, bu enerji yerini olumlugörüşmeleri, ilişkilerde kararlı ve ne istediğini bilen bir iletişim şekli ve aşk hayatınız konusunda davetlere açık bir atmosfere bırakıyor.

5 Temmuz 2016, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Keyifli duygularla bayrama giriş yapıyorsunuz. Yakın çevrenizdeki insanlarla beraber aradığınız o bayram coşkusunu hissedeceksiniz. Çocuğunuza veya sevdiğiniz insana enerjinizi harcayacaksınız.

5 Temmuz 2016, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Maddi konularda güçlü ancak ruh hali olarak düşük enerjili hissedebileceğiniz bir gündesiniz. Ödemelerinizi hesaplamadan halledebilir, yeni yatırımlara girişebilir ve maddi olarak önünüze güvenle bakabilirsiniz.Kolektif çalışmalarda bilginin ve haberleşmenin gücünü kullanıp faydaya çevirebileceğiniz bir ortam yaratabilirsiniz. Hedeflerinizi değerlendirmek ve önünüzdeki dönemde işler hale getirebilmek için zihinsel bir çalışmaya açık bir etkidesiniz. Bu olumlu etkiyi başarıya götürecek yolda kullanabilirsiniz.

5 Temmuz 2016, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün beklemediğiniz yerden bir para gelecek. Böylece önceki borçlarınızı da kapatacaksınız. İşte dikkatli olun ve kimseyle tartışmayın. Akılcı olmalı ve hakkınızı korumalısınız. Bunun için gerekli zeka ve yetenek sizde mevcut. Sevdiğinizle uzun bir yola çıkabilirsiniz.

5 Temmuz 2016, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 56' 09" R
Ay
Başak
23° 02' 28"
Merkür
Koç
17° 00' 55"
Venüs
Koç
18° 58' 55"
Mars
Balık
22° 11' 29"
Jüpiter
Boğa
21° 42' 06"
Satürn
Balık
15° 40' 03"
Uranüs
Boğa
21° 47' 58"
Neptün
Balık
28° 35' 53"
Plüton
Kova
02° 04' 07"
Chiron
Koç
20° 05' 56"
Lilith
Başak
22° 15' 22"
True Node
Koç
15° 38' 06"
Son Güncelleme : 20/04/2024 16:00

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>