Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Haziran 2016, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk ilişkinizi hareketlendirmek için bir şeyler yapma niyeti taşımıyorsunuz. Karşılıklı olarak olumladığınız ilişkiniz, sürprizlere açık görünüyor. Sevgi bağlarınız, her şeyin ötesinde çok güçlü.

Bağlı bulunduğunuz birimde önemli birisiniz. Yokluğunuz fazlasıyla hissediliyor. Yüksek performansınızın hak ettiği ölçüde değerlendirilmeyişi,ilişkilerinizi sorgulamanıza neden olabilir.

Kişisel harcamalarınız dışında çok fazla harcamanız var. Bunların önemli birinden yakında kurtulacaksınız. Küçük yan gelirlerinizle, problemsiz para ilişkileri içinde olduğunuz söylenebilir.

Yakın arkadaşınızın gizlilik içinde sürdürdüğü gönül ilişkisini anlamaya çalışmalısınız. Duygularının yanılsama olduğunu düşünerek, belki de siz bir yanılsama içindesinizdir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sonradan çok zor telafi edebileceğiniz hatalar yapıyorsunuz. Bu özellikle arkadaş ilişkilerinizde çok göze çarpıyor. Çünkü kendinizi kolay kurma beceriniz olaylara sübjektif yaklaşmanıza yol açıyor. Önümüzdeki günlerde sizi çok sevindirecek bir kavuşma yaşayabilirsiniz. Bu akşam partnerinizle kolay kolay unutamayacağınız bir davette olacaksınız.

30 Haziran 2016, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler 30 Haziran-14 Temmuz tarihleri arasında, burcunuzda ilerleyecek Merkür süresince,  etrafınızdaki dünya ile temasınız güçlenir.  Şimdi düşünceleriniz, hisleriniz ve siz canlanmaya başlıyorsunuz.  Kimsenin  etki altında kalmadan kendiniz adına  yeni kararlar alarak bunları uygulamaya çalışmak, eskiye yeni bir yüz geçirerek veya tümüyle değiştirerek hayatınızın kontrolünü ele geçirmektir. Duygusal konularda yaşamınızı gözden geçirebilir, eskinin sizin üzerinizde yarattığı tüm izleri silmeye çalışabilirsiniz. Kimi zaman birileri veya bazı olaylar sizi bağımlı olduğunuz alanlara doğru sürükleyebilir. Fakat bunların tümünde aldığınız dersler ön plandadır. Yani nerden nereye geldim tarzı bir düşünce halidir. Aileniz, vatanınız, değerleriniz, sizi bugüne getiren olaylar, insanlar ne varsa hepsine sahip çıkabilir, hatalarınızın bile sizi olgunlaştırdığını düşünebilirsiniz. 30 Haziran-2 Ağustos tarihleri arasında Mars-Akrep burcunda düz seyirle ilerleyecek. İster devam eden, ister sorunları olan isterse yeni başlayacak bir ilişki olsun, dengeli hareket etmek, sınırımızı bilmek de yararlıdır. Bebek sahibi olmayı düşünen Yengeçler için bu dönem gayet olumludur. Özellikle erkek bebek sahibi olmada bir hayli etkilidir. Anne ve Baba Yengeçlerin, evlatlarına bir hayli düşkün oldukları süreçtir. Bu süreçte fiziksel enerjiniz bir hayli yüksek olacaktır. Değişimde bulunmak, durgunluğa sebep olan her şeyden uzaklaşmak, tutkularınızı gönlünüzce yaşamak ve her şeyden önemlisi, güç birliğinde bulunmak bu dönemin etkilerindendir. Bu süreçte cinsel arzularınız doruk noktadadır. Partnerinizle bir olmak, kaynaşmak ihtiyacı yoğundur. Hatta bu yoğunluk, birbirinizin en özel yanlarını keşfetme ve bilme tarzında olabileceği gibi, birbirinizin yanında olmayı isteyecek kadar yükselebilir. Bu iki geçişin de, olumlu gelişmelere işaret olması dileğimle,

30 Haziran 2016, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sizin için son derece önemli olan aile içi bir konuda kararsızlık yaşıyorsunuz. Çünkü, anlık yaşanılan değişimler sizin üzerinizde etkili oluyor ve bu duruma göre pozisyon alabiliyorsunuz. Çok daha uzun süreçleri toplayarak karar mekanizmanızı harekete geçirin. Yani, yenilik gerektiren stratejik konularda panik ve stres anlarından kendinizi kurtarmaya çalışın.

30 Haziran 2016, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hızlanmaya başlıyorsunuz. Aşk hayatınızı, sevgi temalı ilişkilerinizi, çocuklarınızı veya yaratıcılık gerektiren işlerinizi ilgilendiren başlıklarda olaylar güzelleşiyor. Kişisel hayallerinizi herkesle paylaşabilirsiniz. Motivasyonunuz bazı kişilere ilham verebilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Sabah saatlerinde, zihnimiz açık ve hızlı çalışıyor. İletişim araçlarını en iyi şekilde kullanabilir, birbirimizle doğru iletişim kurabiliriz. Koşuşturmalarımız artabilir. 11.00 ve 13.00 arası boşluktaki Ay ise, isteksizlik, belirsizlik veya kararsızlık yaratabilir. Öğle sonrası saatlerde, daha rahat hareket etmek mümkündür.Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

29 Haziran 2016, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün geleceğinizle ilgili konularda kararlar alabilirsiniz. Arkadaşlarınızla birlikte zaman geçirmek keyifli olabilir. İkili ilişkilerinizde tartışma yaşayabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konular sandığınızdan daha yavaş ilerleyebilir. Bazı konularda sıkışıklık yaşayabilirsiniz. Yanlış anlaşılmalar gündeme gelebilir. Sabırlı davranmalısınız.

30 Haziran 2016, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Merhametli ve yardımsever bir yapınız var. Her konuda gösterdiğiniz fevri tavırlar çevrenizdekileri üzüyor. Bu durumu telafi etmelisiniz. Bugün oldukça bonkörsünüz.

30 Haziran 2016, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda olumlu anlamda destek alırken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, seyahate çıkabilir, kendinizi ve enerjinizi çok iyi hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde genel motivasyonunuzda geçici bir düşme yaşayabilir, bu süreçte değer verdiğiniz kişilerle iletişiminizde kırgınlık ve alınganlık gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.

30 Haziran 2016, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hem aşk hayatınızda hem çocuklarınızla ilgili konularda hem de spekülatif işlerde daha doğru bir enerjiyle hareket edeceksiniz. Daha fazla kendinizi göstermek isteyeceksiniz.

30 Haziran 2016, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Arkadaşlık ilişkilerinizde merhamet, yardımlaşma ve şefkat duygularının daha çok varlığını hissetmeye başlayabilirsiniz.Bu dönemde bulunduğunuz ortamlara şifa verebilecek şekilde duyarlı ve onarıcı olabileceksiniz. Toplum yararına çalışan kurum ve sosyal faaliyet projelerine yönelebilir ve insanlara bu şekilde yardım edebilir, şefkat gösterebilirsiniz. Mesleki sorumluluk ve aidiyet duygusunun güçlü hissedilebileceği bugün ayrıcave sosyal ağlarınızla ilgili özel fırsatlara da sahip bulunuyorsunuz.

30 Haziran 2016, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Paranızı dikkatli harcamalısınız. Şans oyunlarına fazla güvenmeyin. Para konusunda tutumlu olmalısınız. Sonra sıkıntıyı siz çekersiniz. Dış görünüşünüzü şu günlerde epey ihmal ediyorsunuz. Nerede o eski bakımlı haliniz? Çevrenizdekiler buna çok şaşırıyorlar.

30 Haziran 2016, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 13' 12" R
Ay
Akrep
15° 54' 15" R
Merkür
Koç
15° 59' 46"
Venüs
Koç
24° 24' 07"
Mars
Balık
25° 35' 32"
Jüpiter
Boğa
22° 42' 49"
Satürn
Balık
16° 05' 19"
Uranüs
Boğa
22° 02' 38"
Neptün
Balık
28° 44' 29"
Plüton
Kova
02° 05' 22"
Chiron
Koç
20° 21' 12"
Lilith
Başak
22° 44' 38"
True Node
Koç
15° 36' 31"
Son Güncelleme : 25/04/2024 01:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>