Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Temmuz 2016, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Önemli konularda ani karar vermeniz bazen pişmanlık yaşamanız neden oluyor. İlişkinizle ilgili önemli bir kararın eşiğindesiniz. Duygularınız kadar aklınızın da sesini dinlemenizde yarar var.

Kendinizi hep büyük bir sınavdan geçiyor gibi hissediyorsunuz. Gerçekten uzun zamandır sürekli büyük işlerin üstesinden geliyorsunuz. Hep sınavı başarıyla atlatmanıza rağmen yeterince taktir edilmediğinizi düşünüyorsunuz.

Günübirlik yaşamak canınızı sıkıyor. Biraz daha önünüzü görmek ve biraz daha uzun vadeli plan yapmak istiyorsunuz. Bunu yapabilecek bir geliriniz olmasına rağmen başaramamanız sizin plansızlığınız yüzünden.

Şanslı bir dönemdesiniz. Şansınızı iyi kullanıp kullanamamak sadece size bağlı.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çok göz önünde yaşasanız da arzularınız ve beklentileriniz sadece size özel kalmalı. Bunun sırrı da benzer ilgileri olan insanlarla dostluk kurmak ve özel yaşamınızı sizi anlayabilecek kişilerle paylaşmak. Her şeyi apaçık yaşamak bazı sıkıntılar yaşamanıza neden olabilir. Çevrenizde sizinle aynı değerleri paylaşmayan kişiler de var. Çok yakın dostlarınızın bu konudaki uyarılarına kulak vermelisiniz.

3 Temmuz 2016, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler saat 06:43-16:21 arasında, İkizler burcunun son derecelerinde boşlukta ilerleyecek Ay, bir iki konu üzerinde bir hayli kafamızı yorduğumuzu gösteriyor. Bazen mantıklı düşünüyoruz bazen de dağılıyoruz.  Böyle bir etki altında tam bir odaklanmanın sağlanması kolay değil. Hislerimizi bizi şefkatli olmaya yöneltirken, içimizdeki ses mantıklı düşün diyor. Bu gelgitler arasında karar vermek yerine, olana bitene bir daha bakmak yerinde olur. Saat 14:00 Güneş-Neptün görünümü, hayata inançla, sevgiyle, ılımlı bir şekilde, hayalleriniz çerçevesinde bakmaktan yana olduğunuzu işaret ediyor. Kırılmak, üzülmek, pişman olmak istemiyorsunuz. Hayatta en kıymetli zenginlik, insanın sevdiğiyle huzur içinde yaşamasıdır diyeceksiniz. Saat 16:21 Ay-Yengeç geçişinde, her şeyi etraflıca düşünerek, dürüstçe ele almak isteğinizi yükselticidir. Sevdiklerinize karşı bir hayli ilgili davranırsınız. Duyarlı yüreğiniz, etrafınızda olan her şeyi hissetmenizi sağlar. Huzur, güvence, aile, sevilmek gibi olgular bugün baş tacınızdır. Keyifli bir hafta sonu geçirmeniz dileğimle,

3 Temmuz 2016, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Durum değerlendirmesi yapmanız gereken bir gün içindesiniz. Olayların nedenlerinin altında duygusal nedenler arıyor ve kendi içinizde bir takım gizli mesajlar arıyorsunuz. Bugün yakın arkadaşlarınızla birlikte ortak bir fikir oluşturacaksınız. Onların ve çevrenizin fikirlerinin ilginç olması sizi olumlu etkiliyor.

3 Temmuz 2016, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hızlanmaya başlıyorsunuz. Aşk hayatınızı, sevgi temalı ilişkilerinizi, çocuklarınızı veya yaratıcılık gerektiren işlerinizi ilgilendiren başlıklarda olaylar güzelleşiyor. Kişisel hayallerinizi herkesle paylaşabilirsiniz. Motivasyonunuz bazı kişilere ilham verebilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Sabah saatlerinde, zihnimiz açık ve hızlı çalışıyor. İletişim araçlarını en iyi şekilde kullanabilir, birbirimizle doğru iletişim kurabiliriz. Koşuşturmalarımız artabilir. 11.00 ve 13.00 arası boşluktaki Ay ise, isteksizlik, belirsizlik veya kararsızlık yaratabilir. Öğle sonrası saatlerde, daha rahat hareket etmek mümkündür.Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

29 Haziran 2016, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün ilk yarısında bazı endişeler, belirsizlikler olabilir. Öğle sonrasında kişisel açıdan daha girişken olabilirsiniz.

3 Temmuz 2016, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bazı uğraşılarınızdan kötü sonuçlar alabilir ve moraliniz bozulabilir. Yeni teklifler alarak mali sorunlarınızı çözeceksiniz. Enerjinizi kaybetmeyin.

3 Temmuz 2016, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Düşünülmeden edilen sözler çevrenizde ani şok etkisi yaratabilir. Aniden plan değiştirme, kararlardan cayma ve başınıza buyruk davranışlar sıkça gözlenir. Aşırı duygusallık yüzünden hiçbir şeyi doğru göremez, mantıklı karar alamazsınız. Gereksiz ne kadarvarsa onlarla uğraşarak zamanınızı boşa harcarsınız.

3 Temmuz 2016, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yabancılarla yapılacak işler sizi yukarıya taşıyacak. Büyük resmi görecek ve bu alanlardaki konuların hayatınızda daha fazla yer ettiğine şahit olacaksınız. Uzaktaki akrabalarınızdan bazı haberler alabilirsiniz. Yaratıcılığınızın arttığı bir dönemdesiniz.

3 Temmuz 2016, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Şu sıralar tek başınıza farklı planlar organize etmek isteyebilirsiniz. Kısa veya uzun bir seyahat ya da sahilde bir yürüyüş size kendinizi iyi hissettirebilir.

3 Temmuz 2016, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Havailiğiniz başınızaaçıyor. Çevrenizde yanlış anlaşılıyorsunuz. İşhayatınızın ve dostlarınızın güvenini sarsıyorsunuz. Bundan bir an önce vazgeçin. Yoksa en çok zararı siz görürsünüz. Biraz gayretle büyük bir başarı kazanmanız olası. Çevrenizde sizi çekemeyenler var.

3 Temmuz 2016, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 46' 33" R
Ay
Yay
05° 55' 46"
Merkür
Koç
16° 01' 21"
Venüs
Koç
26° 22' 20"
Mars
Balık
26° 49' 38"
Jüpiter
Boğa
23° 05' 01"
Satürn
Balık
16° 14' 13"
Uranüs
Boğa
22° 08' 02"
Neptün
Balık
28° 47' 31"
Plüton
Kova
02° 05' 41"
Chiron
Koç
20° 26' 43"
Lilith
Başak
22° 55' 16"
True Node
Koç
15° 31' 56"
Son Güncelleme : 26/04/2024 15:52

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>