Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Temmuz 2016, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sadece zamanını iyi değerlendirememesi nedeniyle yeterince görüşemiyorsunuz. Yoksa her şeyin önünde siz varsınız. İş yoğunluğu, arkadaşları, çevresi sizde haksız kıskançlıklar yaratıyor.

Ufak tefek problemlerin üstesinden gelebilecek güçtesiniz. Karşınızdakiler size gerekli olan güveni bir türlü veremiyorlar. Kısa bir süre içinde gözükmemekle birlikte, olumsuzluklara hazır olmanızda yarar var.

Yatırım konusunda size destek olacak bir çevreniz var. Size yardım edeceklerdir. Ama bu konuda acele etmezseniz zararlı çıkabilirsiniz. Birikiminiz küçük olduğu için zaman, zaman harcamayı düşünebiliyorsunuz.

Size sitem etmiyorlar, ama bugün birkaç eski dostu ararsanız, vefasızlıkla damgalanmaktan kurtulabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çok yakınınızın gönül işleriyle ilgili alacağınız bir haber sizi çok sevindirecek. Bugün sizi de ilgilendiren bir tartışmada geri planda durmanızda yarar var. Konuyu enine boyuna düşünmeden fikirlerinizi kimseyle paylaşmamalısınız. Düşündüklerinizi hemen söylemekten yanasınız, ama bu kez hızlı davranmak sizi yanılgıya düşürebilir.

1 Temmuz 2016, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler saat 06:31 Venüs-Pluto karşıtlığı ilişkimizle alakalı konularda bizi zorlayabilir. Bir yandan şefkat, güven ve  sahiplenilmek istiyoruz. Diğer yandan anlaşmazlıklar nedeniyle sıkıntılıyız. Şöyle bir düşünüyoruz. -Nedir bu hal,  neden anlaşamıyoruz, şu iki günlük dünyada nedir paylaşamadığımız diye iç geçiriyoruz. Bir şeyleri düzeltmeye çalışsak bile, sanki gün geçtikçe daha fazla koptuğumuzu düşünüyoruz. Şöyle diyoruz içimizden. -Diyelim ki sen kazandın bu savaşta. Belki de ben. Peki bunun bize ne faydası var? O zaman bugün her ikiniz de oturup ilişkinizi gözden geçiriniz. Saat 14:45 Ay-İkizler burcu seyir etkinliğinde, farklı bir şeyler yapmak, yaratıcı çalışmalarda bulunmak, geri plana çekerek kendinizi gözden geçirmek anlamında bu enerji geçişi oldukça etkilidir. Saat 22:18 Venüs-Jüpiter görünümü, kişisel olarak tüm değerlerimizi koruma ve güven altına alma yönünde destekleyici ve doğru kararlar vererek, durumumuzu iyi analiz ederek ilerlememizde yardımcıdır. Maddi ve manevi pek çok hikmet ve rahmeti, bereket ve mağfireti bünyesinde barındıran Kadir gecemizin  hepimiz için hayırlı gelişmelere vesile olması dua ve dileklerimle,  

1 Temmuz 2016, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, kendi benliğinizle baş başa kalıp, çevre koşullarının yarattığı zoraki ortamlardan uzak kalmak istiyorsunuz. Bugün, uğraş verdiğiniz alanda kendi kendinize sabrı empoze edin. Ya da; yakın çalışma arkadaşınızın yardımını isteyin veya kısa süreli olarak faaliyet konunuzu ona devredin. Siz ayrıntıları abartarak süreyi uzatıyorsunuz.

1 Temmuz 2016, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hızlanmaya başlıyorsunuz. Aşk hayatınızı, sevgi temalı ilişkilerinizi, çocuklarınızı veya yaratıcılık gerektiren işlerinizi ilgilendiren başlıklarda olaylar güzelleşiyor. Kişisel hayallerinizi herkesle paylaşabilirsiniz. Motivasyonunuz bazı kişilere ilham verebilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Sabah saatlerinde, zihnimiz açık ve hızlı çalışıyor. İletişim araçlarını en iyi şekilde kullanabilir, birbirimizle doğru iletişim kurabiliriz. Koşuşturmalarımız artabilir. 11.00 ve 13.00 arası boşluktaki Ay ise, isteksizlik, belirsizlik veya kararsızlık yaratabilir. Öğle sonrası saatlerde, daha rahat hareket etmek mümkündür.Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

29 Haziran 2016, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gelecek beklentilerinizle ilgili konulara yoğunlaşabilirsiniz. Sosyal konularla ilgilenebilirsiniz. İşlerinizde sıkışmalar meydana gelebilir. İstediklerinizi yapmakta zorlanacağınız bir süreç yaşayabilirsiniz. Kişisel anlamda dönüşüm yaşayabilirsiniz. Tepkisel davranmamaya çalışmalısınız. Aynı meslek grubundan kişilerle organizasyon yapabilirsiniz.

1 Temmuz 2016, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İdari işlerinizde problem çıkabilir çünkü emir vermeye bayılıyorsunuz. Herkesi yönetmek gibi bir şansınız yok bunu asla unutmayın.

1 Temmuz 2016, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün 13.00'dan sonra kendinize güveniniz, moral ve motivasyonunuz yükselirken, yetenekleriniz ve eğlenceli tavrınızla insanların dikkatini çekiyor olacaksınız. Finansal konular vehayatınızda size olumlu etki gönderen bir enerjidesiniz.

1 Temmuz 2016, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İletişimsel konularda çok güzel fırsatlarınız olacak. Yakın çevrenizdeki oluşumlar ilişkilerinize olumlu yansıyacak. Yakın çevrenizden bir insanla aşkı deneyimleyebilirsiniz.

1 Temmuz 2016, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Öğlene kadar arkadaşlarınızın sorunları ve ağır enerjilerini taşımak zorunda kalabilirsiniz. Ancak öğleden sonra kendinize döneceksiniz. Zihniniz birden fazla konuyla meşgul olabilir ve bugün sizin için en uygun durum, iç seslerinizi mümkün olduğu kadar azaltmak ve beyin dalgalarınızı düşük tutmak olacaktır. Kararlarınız ve hedefleriniz ortaklarınız veya partnerinizin direktiflerine göre şekillenebilir. Kendinizi bu konuda baskı altında ve özgünlükten uzak hissedebilmeniz olasıdır. Söz dinlemek zorunda kalabilirsiniz.

1 Temmuz 2016, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Birçok fırsat var önünüzde. Eğer zekanıza güvenerek olumlu ve güzel kararlar verirseniz, bu fırsatları en iyi şekilde değerlendirmiş olacaksınız. Böylece hemhem de his hayatınızda yeni olanaklar yakalayabileceksiniz. Ama önemli bir durum değil korkmayın.

1 Temmuz 2016, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 10' 47" R
Ay
Akrep
28° 11' 38"
Merkür
Koç
15° 59' 15"
Venüs
Koç
25° 37' 02"
Mars
Balık
26° 21' 15"
Jüpiter
Boğa
22° 56' 30"
Satürn
Balık
16° 10' 49"
Uranüs
Boğa
22° 05' 57"
Neptün
Balık
28° 46' 22"
Plüton
Kova
02° 05' 34"
Chiron
Koç
20° 24' 37"
Lilith
Başak
22° 51' 11"
True Node
Koç
15° 33' 52"
Son Güncelleme : 26/04/2024 01:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>