Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Temmuz 2016, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Tutumunuz, öğrenildiğinde can sıkıcı olabilir. Onunla yaşadığınız ilişkiyi başkalarıyla bu kadar paylaşmamalısınız. Oysa o, bu konuda çok ağzı sıkı davranıyor.

Sizden daha deneyimli birinin yaptığısize önerilebilir. Bunun hem bir sınav, hem de bir fırsat olduğunu hissedeceksiniz. Altından kalkmayı başaracaksınız. İşinizi çok ciddiye alarak çalışıyorsunuz.

Elinize geçmesi muhtemel yüklü bir para, sizi yeni kararlara sevk edebilir. Elinizdeki bir malın paraya dönüşebilme olasılığı oldukça kuvvetli. Bununla ilgili gelişmeler yarın alacağınız bir haberle başlayabilir.

Her şeyi herkese anlatmak zorunda değilsiniz. Ağzınızı sıkı tutmanız gereken bir gün olabilir. Dolaylı edinilmiş bilgileri paylaşmak durumunda değilsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çok göz önünde yaşasanız da arzularınız ve beklentileriniz sadece size özel kalmalı. Bunun sırrı da benzer ilgileri olan insanlarla dostluk kurmak ve özel yaşamınızı sizi anlayabilecek kişilerle paylaşmak. Her şeyi apaçık yaşamak bazı sıkıntılar yaşamanıza neden olabilir. Çevrenizde sizinle aynı değerleri paylaşmayan kişiler de var. Çok yakın dostlarınızın bu konudaki uyarılarına kulak vermelisiniz.

3 Temmuz 2016, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler, 4 Temmuz saat 14:01 de, burcunuz üzerinde doğacak Yeniay, sizin güzel ve olumlu olan yönlerinizi dış dünyaya sunmanız ve önemli kararlar almanız için destekleyicidir. Hem çevrenize hem de kendinize karşı ılımlı hisler duyarsınız. Bu yaklaşımınız başkaları tarafından duyarlı, iyi niyetli, güvenilir kişi olarak görünmenizi sağlar. Yeniayın görünümleri bu konuda gayet olumlu gözüküyor. Ay-Merkür kavuşumu, kişisel kararlarınızı uygulama, kendinize güvenme, zihninizi arzu ettiğiniz konular üzerinde yoğunlaştırma yönünde faydalıdır. İletişim gücünüz, özellikle çevrenizle bağlantınız gayet güçlüdür. Yeri geldiğinde uyumlu davranmayı, bazen de isteklerinizi ifade ederek itirazda bulunmayı sağlar. Ay-Neptün görünümü, hoşunuza gidecek yolculukların, görüşmelerin işaretçisidir. Sanatsal, eğitsel, iletişimsel yeteneklerinizi ifade etme, sunumda bulunma, keyiflendirici aktivitelere yönelmede destekleyicidir. Ay-Kuzey düğüm görünüm, çevre ilişkilerinde detaylı ve gerçekçi düşünmenizi, bu çerçevede karar vermenizi sağlar. Girişim, analiz, karmaşık olanı çözerek ilerlemenizde yardımcıdır. Ay-Pluto görünümü, partnerinizle aranızdaki meseleleri farklı yönde ele almanıza, bu yüzden bazen eşinizin baskıda bulunmasına neden olsa da, her iki taraf da ilişkinin devamı yönünde kararlıysa, sorunlar aşılır. Yoksa, hafif tartışmalar yaşanabilir. Ay-Jüpiter görünümü, akıl ve mantıkla durumumuzu gözden geçirmenin önemini vurguluyor. Fazla hissi düşünmek, alınganlık yerine, gerçekçi düşünmek, yapacaklarımıza odaklanmak, çözüm yolları bulmamızda etkilidir. Bu sayede doğru kararlar veririz. Yeniayın hepimiz için hayırlı gelişmelere işaret olması dileğimle,

4 Temmuz 2016, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yapmanız gereken çok bir çoksizi bekliyor ve kişisel sorumluluğunuz arttıkça, kendinizi gergin hissedebilirsiniz. Bugün Ay, burcunuzda ilerliyor ve sosyal yaşantınızda ayrıntıcı ve kuralcı yapıyor. Size katkısı olacak kişileri yerinde tespit ederken, çalışmalarınıza sıkı bir disiplin getiriyorsunuz.

4 Temmuz 2016, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hızlanmaya başlıyorsunuz. Aşk hayatınızı, sevgi temalı ilişkilerinizi, çocuklarınızı veya yaratıcılık gerektiren işlerinizi ilgilendiren başlıklarda olaylar güzelleşiyor. Kişisel hayallerinizi herkesle paylaşabilirsiniz. Motivasyonunuz bazı kişilere ilham verebilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Sabah saatlerinde, zihnimiz açık ve hızlı çalışıyor. İletişim araçlarını en iyi şekilde kullanabilir, birbirimizle doğru iletişim kurabiliriz. Koşuşturmalarımız artabilir. 11.00 ve 13.00 arası boşluktaki Ay ise, isteksizlik, belirsizlik veya kararsızlık yaratabilir. Öğle sonrası saatlerde, daha rahat hareket etmek mümkündür.Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

29 Haziran 2016, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeni niyetler içinde olabilirsiniz. Kişisel olarak önem verdiğiniz konularla yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Bedensel sağlığınıza dikkat etmelisiniz. Aşkta yeni gündemler olabilir. İmaj değişikliği yapmak size iyi gelebilir. Gün içinde güçlü kişilerle görüşme içinde olabilirsiniz. Çalışma hayatınızda sorumluluklarınızda artış olabilir.

4 Temmuz 2016, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yeni bir aşka yada yaşadığınız aşkın yeni bir aşkmış gibi alevlenmesine hazır olun. Bundan hoşnut olmayan eski aşklarınız problemler çıkarabilir.

4 Temmuz 2016, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Maddi konularda beklentilerinizin hemen karşılanmayacağı bugün, aşırı harcamalardan kaçınmalı, güzellik ve bakım ürünlerini diğer bir gün almayı tercih etmelisiniz. Öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek, kendinizi moralli, yüksek enerjili ve yeni başlangıçlara açık bir enerjide hissederken, güçlü ve yönetmeyi sevene taraflarınızı daha rahat sergileyebileceksiniz.

4 Temmuz 2016, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hayatınız adına atılacak adımları, girişilecek projeleri, kafanızda oluşturduğunuz tüm planları hayata geçirmek için uygun bir dönemdesiniz. Adımlarınızı iç rahatlığıyla atabilirsiniz.

4 Temmuz 2016, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kişisel imajınızda, hedeflerinizde ve odak noktası olarak belirlediğiniz konularda atılım yapabilirsiniz. Tüm bu başlangıçların teması aile veya kendi klanını kurmak üzerine yoğunlaşacaktır.Kendi iç dünyanıza dönüp değerlendirme yapma şansına da sahip bulunuyorsunuz. Ancak gizli düşmanlıkların ortaya çıkabileceği, ikili ilişkilerinizde veya ortaklıklarınızda size duygusal baskı oluşturan durumlarla karşılaşabileceğiniz ihtimaline karşı da hazırlıklı olmalısınız. Bu Yeni Ay hayatınıza güçlü ve konusunda uzman bir terapist kazandırabilir. Özellikle iç dünyanızın irdelenmesi ve gelişimi konusunda yardım alabilirsiniz.

4 Temmuz 2016, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün sezgileriniz çok güçlü. Olacakları önceden tahmin edeceksiniz. Bu da size artı puan kazandıracak. Patronunuzun gözünde yükseleceksiniz. Parayla ilgili yenilikler var. Toplu para alacaksınız. Yalnız evde ani ve hiç beklenmedik bir harcama olacak.

4 Temmuz 2016, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 18' 15"
Ay
Akrep
26° 10' 59"
Merkür
Koç
26° 30' 53"
Venüs
Balık
21° 47' 08"
Mars
Balık
05° 04' 53"
Jüpiter
Boğa
16° 49' 30"
Satürn
Balık
13° 19' 05"
Uranüs
Boğa
20° 40' 07"
Neptün
Balık
27° 48' 51"
Plüton
Kova
01° 49' 41"
Chiron
Koç
18° 48' 07"
Lilith
Başak
19° 48' 45"
True Node
Koç
15° 36' 09"
Son Güncelleme : 29/03/2024 15:30

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>