Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Temmuz 2016, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal olduğunuz kadar gerçekçisiniz de. İlişkinizde duygularınızdan çok gerçekler ağır basıyor. Bugün ilişkinizi gözden geçireceğiniz ve elde ettikleriniz için kendinizi mutlu hissedeceğiniz bir gün olabilir.

Başarınızın sırrı titizliğinizde ve çalışkanlığınızda. Bu yönünüzle çok takdir topluyorsunuz. Bugünlerde disiplinli ve daha yoğun bir çalışma temposu içine girebilirsiniz.

Yeni alışverişlerden önce bütçenizi gözden geçirmeniz yerinde olacak. Gereksiz harcamalardan kaçınmayı biliyorsunuz. Para idaresinde yakınlarınızla küçük bazı tartışmalar söz konusu.

Abartıya, duygusal aşırılıklara eğilimli görünüyorsunuz. Önümüzdeki günler içinde kulağınıza gelecek bir haber sizi üzebilir. Üzülmeden önce meseleyi büyütüp büyütmediğinizi gözden geçirmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün umudunuzu arttıracak hareketlenmeler söz konusu. Heyecanla beklediğiniz haber çok yakında. Bu haber, birçok konudaki yenilenme niyetlerinizi büyük oranda karşılayabilir. Yaşamınızdaki köklü değişiklik hazırlıkları sizi heyecanlandırıyor. Değişikliklere kısa zamanda ayak uyduramayacağınız endişesiyle biraz tedirgin ve telaşlısınız. Ama umudunuz yerinde.

8 Temmuz 2016, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler Saat 01:27 Güneş-Pluto karşıtlık etkisi altında, kendinizi garanti altına almak, güven içinde yaşamak ve huzur dolu bir hayat sürmek istersiniz. Eviniz, aileniz önemlidir.  Ancak ilişki konularında karşınıza çıkan partnerler baskıcı tutumda  veya hakimiyetini kabul ettirmeye çalışan kişiler olabilir. Fazla tutkulu hatta kıskanç yapıda olmaları sizi rahatsız edebilir. Doğal olarak sağlıklı bir ilişki yaşanması pek mümkün olmaz. Burada yapılması gereken seçimlerinize dikkat etmek veya mevcut beraberliğinizi gözden geçirmektir. Saat 01:41  itibariyle etkili Ay-Başak burcu geçişi, çevrenizde gelişen her durumu ayrıntılarıyla ele almanız, titizlenmeniz, detayları önemsemeniz demektir. Çünkü içiniz rahat etmez. Bir aksaklık çıkmaması için elinizden geleni yaparsınız. Bütün bunlar sizi bir hayli yorabilir. Saat 10:48 Venüs-Chiron olumlu görünümü, kendimiz, ilişkimiz, hayatımızla ilgili konularda çaba sarfetmemiz gerektiğini gösteriyor. Yaşadıklarınız veya içinde bulunduğunuz durum nedeniyle kendinizi kurban gibi görmeyiniz. Her deneyimin insana kattığı bir olgunluk mutlaka vardır. Bunu da unutmayalım. Saat 12:05 Merkür-Jüpiter görünümü, çevrenizle güçlü ve güven dolu bir ilişki kurmanızı ve bundan zevk almanızı sağlayan bir kuvvettir. Yanında kendinizi iyi hissettiğiniz insanlara çekilirsiniz. Onlarla bağlantı kurduğunuzda mutlu olursunuz. Çevrenizi dinlersiniz ve onların da sizi can kulağıyla dinlemesini sağlarsınız. Saat 22:00 Ay-Satürn görünümü, yakınlarımızla alakalı meseleleri gözden geçirirken yapıcı tarzda hareket etmenin önemli olacağını işaret ediyor. Çünkü bir yandan kendi fikirlerimizi önemseyeceğiz, diğer taraftan başkalarıyla aramızdaki görüş ayrılıklarına karşı dikkatli olmak gerekiyor. Gönlümüzün huzur bulacağı bir gün geçirmemiz dileğimle,

8 Temmuz 2016, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sevdiğiniz kişi ile yaşadığınız duygusal problemlere artık son vermelisiniz. Kıskançlığınızı daha farklı bir şekilde ifade etmelisiniz. Çevrenizdeki gelişen olaylara çok fazla kafanızı taktığınız için, günlük yaşantınızda gizemli olarak algılanıyorsunuz. Yaşadığınız duygusal gerilimler sizi daha da güçlü kıldı. Bugün, daha dayanıklı olduğunuzu fark ediyorsunuz.

8 Temmuz 2016, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayattaki asıl amacını ve isteklerinizi artık kafanızda oturtmanız gerekiyor. Yaşadığınız yerde ve ailenizle ilgili konularda bazı değişimler yaşanabilir. Çevrenizdekilerin takvimlerini bozma riskiniz olabilir. Dikkatli olmanızda fayda var.

6 Temmuz 2016, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Maddi kaynaklarınızla ilgili konularda riskli durumlar meydana gelebilir. Yenilenme içinde olabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinizde yetenekleriniz sayesinde işleri kontrolünüz altına alabileceksiniz. Bazı konuları sağlamlaştırmak isteyebilirsiniz. Öğleden sonra daha hareketli bir gündem oluşabilir. Başkalarından alacağınız destekler var.

8 Temmuz 2016, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Çevre gezilerine çıkabilir, şimdiye kadar görmediğiniz yerleri keşfedebilirsiniz. Farklı kültürleri gözlemleyip kendi yaşantınıza uyarlayabilirsiniz.

8 Temmuz 2016, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde ikili ilişkileriniz, yakın dostluklar ve ortaklıklarda duygusal yaklaşımlar yerine mantıklı yaklaşımlarda bulunabilirsiniz, ancak duygularınızı yer yer ifade etmeli, sizi üzen ve yoran konuları belirtmeyi tercih etmelisiniz. İlişkilerde olası çatışmalara açık bir zamandan geçmektesiniz.

8 Temmuz 2016, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Özel ilişkilerinize dikkat etmeniz gerekebilir. Yakın çevrenizden göreceğiniz destekler, konuşmalar, planlar ve projeler yeni kapıları açabilir, yeni teklifleri karşınıza getirebilir.

8 Temmuz 2016, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sabah saatleri işinizle ilgili tanıtım ve pazarlama faaliyetlerini detaylandırıp planlayabilir ve önünüzdeki süreçteki yol haritasını çıkarabilirsiniz.Sosyal ilişkilerinizde bir parça titiz ve baskıcı bir tutum içinde bulunabilirsiniz. Günlük kısa yürüyüşlere vakit ayırma ihtiyacında olabilir. Bu yürüyüşlerin sağlık amaçlı olmasını düşünebilirsiniz. Akşam saatleri evde huzur bulabilirsiniz. Bugün size odak noktası olabilecek konularda öfke ve baskı hissetmeniz olasıdır. İlişki ve ortaklığınızda size dikte edilen konularda sağduyulu olmayı denemelisiniz.

8 Temmuz 2016, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gerilimsiz bir gün. Amacınız ne olursa olsun ulaşmakta zorlanmayacağınızı müjdeleyelim. Azmin elinden hiçbir şey kurtulmaz misali çok çalışıyorsunuz. Neyse bütün bunların karşılığını alacaksınız. İkili ilişkilerinizde ise dikkatli olmanız gerekiyor.

8 Temmuz 2016, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
04° 42' 47" R
Ay
Akrep
09° 29' 25" R
Merkür
Koç
16° 02' 01"
Venüs
Koç
23° 45' 35"
Mars
Balık
25° 11' 22"
Jüpiter
Boğa
22° 35' 35"
Satürn
Balık
16° 02' 23"
Uranüs
Boğa
22° 00' 53"
Neptün
Balık
28° 43' 29"
Plüton
Kova
02° 05' 15"
Chiron
Koç
20° 19' 24"
Lilith
Başak
22° 41' 10"
True Node
Koç
15° 37' 35"
Son Güncelleme : 24/04/2024 13:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>